|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki (ziaja pro, iwostin...)
Cześć dziewczyny, co prawda u mnie nie ma rarytasów, ale może ktoś się skusi.
![]() 1. Mam do wymiany głównie zestaw Ziaji Pro (linia zielona do cery tłustej) - żel myjący normalizujący - zużycie do kreski na zdjęciu. - mleczko oczyszczające - zużycie do kreski na zdjęciu. - tonik normalizujący bezalkoholowy - zużycie do kreski na zdjęciu. - krem normalizujący - raptem kilka razy użyty, wszystko widoczne na zdjęciu. 2. Krem Iwostin Hydratia z ceramidami - zużycie mniej/więcej pokazane na zdjęciu. Data ważności: 04/2011 3. Perf. deo. ESPRIT Horizon - połowa. 4. Woda perfumowana Avon Ice Sheers - połowa 5. Paleta korektorów Joko Virtual - kilka razy maźnięta. Mały ubytek. Pierwszy raz się rozkładam tutaj i mam takie pytanie, bo nigdzie nie znalazłam odpowiedzi. Jeśli chodzi o wysyłkę, to muszę wysłać paczką za pobraniem, czy paczką ekonomiczną/prioryt.?? Edytowane przez blondessa Czas edycji: 2010-11-24 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki (ziaja pro, iwostin...)
Coś za:
- żel myjący normalizujący - zużycie do kreski na zdjęciu. - mleczko oczyszczające - zużycie do kreski na zdjęciu. - krem normalizujący - raptem kilka razy użyty, wszystko widoczne na zdjęciu. 4. Woda perfumowana Avon Ice Sheers - połowa paleta korektorów Joko Co do Twojego pytania - zwykle wysyła się listem poleconym ekonomicznym lub priorytetowym w kopercie bąbelkowej - kwestia dogadania się. Jeśli coś jest cenniejsze lub kruche, to wtedy można się umówić na wysyłkę paczką - wybór należy do Ciebie/Was. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za krem i żel ziaja pro?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za
1. Mam do wymiany głównie zestaw Ziaji Pro (linia zielona do cery tłustej) - żel myjący normalizujący - zużycie do kreski na zdjęciu. - mleczko oczyszczające - zużycie do kreski na zdjęciu. - tonik normalizujący bezalkoholowy - zużycie do kreski na zdjęciu. - krem normalizujący - raptem kilka razy użyty, wszystko widoczne na zdjęciu.
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Niestety nie znalazłam nic u Ciebie za Ziaję Pro ![]() ![]() Shirinn nie chciałabym rozbijać zestawu ![]() mucia18 co powiesz na Maseczkę planet spa sake i ryż ![]() Edytowane przez blondessa Czas edycji: 2010-11-24 o 17:03 Powód: jestem ciapa i nie dodałam zdjęcia :D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za: zestaw Ziaji Pro (linia zielona do cery tłustej)
- żel myjący normalizujący - mleczko oczyszczające - tonik normalizujący bezalkoholowy - krem normalizujący i krem Iwostin Hydratia z ceramidami ?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie krem normalizujacy i woda avon?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
mleczko oczyszczające - zużycie do kreski na zdjęciu. - tonik normalizujący bezalkoholowy - zużycie do kreski na zdjęciu krem iwostin i perfumy Avon? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- żel myjący normalizujący - zużycie do kreski na zdjęciu. - mleczko oczyszczające - zużycie do kreski na zdjęciu. - tonik normalizujący bezalkoholowy - zużycie do kreski na zdjęciu.
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
coś u mnie za
Iwostin oraz - żel myjący normalizujący - zużycie do kreski na zdjęciu. - tonik normalizujący bezalkoholowy - zużycie do kreski na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() pisz pw
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za krem iwostin i cos z ziai?
![]() |
#14 |
:)
|
coś za zestaw Ziaja pro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Zestaw Ziaji Pro powędruje do mucia18.
![]() (żel, mleczko, tonik, krem). Paczkę postaram się wysłać jak najszybciej, jeśli się uda, to jutro. Ok? ![]() Co do reszty: claudus00 - niestety nie znalazłam nic u Ciebie co by mnie zainteresowało. Anitka11 - nie znalazłam nic dla siebie ![]() SweetButterfly - ![]() LikeTheChocolate - za Iwostin nic nie widzę. guniagusia - nic ![]() oolong - też niestety nic. Ceith - to jak z wodą Avonu i paletą JOKO? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej
coś u mnie w zamian za: 4. Woda perfumowana Avon Ice Sheers - połowa 5. Paleta korektorów Joko Virtual - kilka razy maźnięta. Mały ubytek.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.