![]() |
#1 |
BAN stały
|
**Wiosennie - Clinique, Korres, YSL, Estee Lauder, Inglot i wiele innych**
NIEAKTUALNE
Witam w kolejnym wątku, po wiosennych porządkach uzbierało się kilka produktów, które chętnie wymienię na inne. Aktualizacja + nowe zdjęcia - 20.05.2011 Zapraszam! ![]() PERFUMY: - Chloe edt 50 ml (żużycie może 4-5 ml) z kartonikiem - srebrny element delikatnie przebarwiony (nie wiem dlaczego) - wymienię najchętniej na 30 ml Wish Choparda + dobry korektor pod oczy (chętnie Helena Rubinstein Magic Concealer) - Gucci by Gucci 50 ml edt nówka z kartonikiem - tylko na inny zapach MAKIJAŻ: - Clinique paletka 4 cieni w odcieniu Teddy Bear (zużycie jedynie testowe), zakupione 3 tygodnie temu w Douglasie (169 zł) ->> w zamian szukam: perfum lub dobrej, nowej pielęnacji dla kobiety po 45/50 roku życia (kremy pod oczy, do twarzy, przeciwzmarszczkowe, liftingujące) - nie proponujcie nic innego, bo cienie należą do mojej mamy - Estee Lauder Signature paletka 4 cieni w odcieniu: G06 Truffle - z kartonikiem, folią ochronną i pędzelkami (oddam za coś super i o podobnej wartości!) - Urban Decay szminka w odcieniu Wanted - nówka, z kartonikiem (za coś fajnego!) - Isadora cointour kajal odcień: steel grey - Sephora dwie kredki typu jumbo w odcieniach: barbie pink i turkus - Sephora Duo - rozświetlacz + bronzer w kremie (znikome zużycie) - Inglot pomadka w odcieniu Nude (nr 319) - raz delikatnie testowana - Rimmel 1-2-3 looks tusz do rzęs - raz użyty, świeży - Catrice brzoskwiniowy błyszczyk - kilka razy użyty - Eveline Colour Vitality błyszczyk w odcieniu 322 - raz testowany - Essence cream gloss błyszczyk w tubce nr 3 (mleczny koralowy) - Palmer's Cocoa Butter pomadka ochronna z spf 15 - Inglot pro-3 pusta paletka x2 (nie ma na fotce) - Inglot Vertigo pojedynczy cień w kolorze 62 (tylko testowany) - NYX biała kredka (idealna na linię wodną) LAKIERY DO PAZNOKCI: - Mac formuła Cream, odcień Vintage Vamp - użyty może 2 razy - Guerlain odcień Gris Desir - z kartonikiem, testowany - Sleek Nailed Polish w odcieniu 42 Geisha Seal - Golden Rose Care + Strong nr 128 (mleczny róż - idealny do french manicure) nowy - Essence z limitowanki Creamylicious w odcieniu 04 Chocolate Shake - Lovely Crystal Strenght w kolorze lawendy (pastelowy) PIELĘGNACJA: - Miss Wax plastry do depilacji o zapachu jeżynowym - zostało 6 z 10 podwójnych plastrów, czyli w sumie 12 plastrów + dwie chusteczki pielęgnujące + instrukcja - Toni&Guy Beach Curl Spray - spray do włosów podkreślający loki (świetne opinie KWC) - użyty 3 razy - Babydream krem pielęgnacyjny z nagietkiem (świetne opinie KWC) - użyty kilka razy - Be Beauty maseczka oczyszczająca, nowa, dziś (08.05) kupiona - Roc Demaquillage Actif - apteczny tonik do skóry normalnej i mieszanej (nieotwierany) - Bielenda Vanity - cukrowy krem do depilacji - jest szpatułka i kartonik - raz użyty - Aloe Vera Deo Roll-on - antyperspirant z aloesem bez alkoholu - nowy INNE: - depilator Braun - lokówka Elesko - Bath Room Vanilla olejek zapachowy - nowy - dwustronne składane srebrne lusterko do torebki - hologramowe ozdoby do paznokci - nowe - Carmex w słoiczku - Ava serum-żel pod oczy ze świetlikiem - kilka razy testowane - Art Deco baza pod cienie - kupiona 2 tygodnie temu, użyta 2-3 razy szpatułką - Dior Addict pomadka 797 Violet Spectral - The Body Shop peeling do ciała wiśniowy - 50 ml - nowy - Korres natural products róż do policzków w odcieniu 32 - z kartonikiem, tylko testowany - margo76 - Avon kuleczki rozświetlające - raz testowane - Angel1090 - Maybelline Colorama odcień peach coctail - Angel1090 - Dior Show czarna maskara do rzęs (nie wiem ile dokładne zostało, ale na pewno na solidne wypróbowanie) - Angel1090 - Clinique Anti Blemish małe mydełko oczyszczające - używane przez 2 tygodnie (superwydajne) - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza (wykonany z naturalnego włosia) - pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni - Yves Saint Laurent (YSL) Faux Cils brązowy tusz do rzęs, kupiony miesiąc temu, użyty kilka razy (szczoteczka obkleja się nieco tuszem, ale on już tak ma) - margo76 - Dior DiorSkin Icone Creme-to-Powder Makeup - 001 Transparent - producent poleca stosować albo jako podkład matujący dla nieskazitelnych cer, albo jako bazę pod makijaż - użyta kilka razy - Inecita - Avon kuleczki brązujące - raz testowane - Inecita - SVR Cicapeel peeling do cery trądzikowej - usuwa świeże blizny potrądzikowe i zapobiega powstawaniu nowych zmian - nie wymaga zmywania - 30 ml (zużycie ok 20 %) - Inecita - Omnia Botanica peeling do ciała dzika róża i mięta - na bazie naturalnych składników - zużycie ok 20 % - Inecita Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-05-24 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: **Wiosennie - Clinique, Korres, YSL, Estee Lauder, Inglot i wiele innych**
No to i tu przyszłam pomarudzić i postękać o :
Korres natural products - róż do policzków w odcieniu 32 - z kartonikiem, tylko testowany ![]() I wciąż mam Angela. ( co Teddy Bear ![]() Edytowane przez damon Czas edycji: 2011-05-04 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **Wiosennie - Clinique, Korres, YSL, Estee Lauder, Inglot i wiele innych**
Może znajdziesz cos w moich wątkach za Art Deco baza pod cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za serum Ava cień inglot vertigo i ewnetualnie Avon kuleczki rozświetlające - raz testowane? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post26671858 Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2011-05-04 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
- Toni&Guy Beach Curl Spray - spray do włosów podkreślający loki (świetne opinie KWC) - użyty 3 razy
cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oj gapa ze mnie, Agenta
![]() O Angelu napisałam, bo go sobie kupiłam i jestem zakochana w nim i to wpływa na chwilowy brak myślenia ![]() Diora bym wymieniła na EL i Korresa. A jak nazywa się ta paletka, albo jaki ma numer? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za art deco baza pod cienie ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Toni&Guy Beach Curl Spray - spray do włosów podkreślający loki (świetne opinie KWC) - użyty 3 razy i lakiery czerwony i essence? ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie przygarnę kuleczki brązujące i ewentualnie rozświetlające.
Poza watkiem mam brązero - rozświetlacz Arden raz uzyty w pięknej srebrnej pudernicy. Powiedz czego szukasz to poszperam poza wątkiem ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cos za Korres
? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za:
- Estee Lauder Signature paletka 4 cieni - nowa, z kartonikiem, folią ochronną i pędzelkami (oddam za coś super!) - Korres natural products róż do policzków w odcieniu 32 - z kartonikiem, tylko testowany - Inglot pro-3 pusta paletka - Inglot Vertigo pojedynczy cień w kolorze 62 (tylko testowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lady of Harley-Davidson
|
- Dior Show czarna maskara do rzęs (na wypróbowanie)
- Bielenda Vanity - cukrowy krem do depilacji - jest szpatułka i kartonik - raz użyty - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza - pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379227
![]() |
#14 |
BAN stały
|
podoba mi sie paletka inglot z dwoma cieniami i - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza
- pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hej znajdziesz coś za
Korres natural products róż do policzków w odcieniu 32 - z kartonikiem, tylko testowany https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=miska189 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze znajdziesz cos za baze art deco i odzywke do wlosow T&G?
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie w zamian za:
- Art Deco baza pod cienie - kupiona 2 tygodnie temu, użyta 2-3 razy szpatułką - Carmex w słoiczku - Avon kuleczki rozświetlające - raz testowane - Inglot Vertigo pojedynczy cień w kolorze 62 (tylko testowany) - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza - pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni Zapraszam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Hej, wczesniej interesowalo Cie u mnie kilka rzeczy, moze nadal bylabys chetna za cos w zamian za baze ArtDeco, carmex i serum Ava pod oczy (w takiej kolejnosci)?
Edytowane przez Spiaca krolewna Czas edycji: 2011-05-04 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||||||
BAN stały
|
Przykro mi, lecz nie znalazłam nic dla siebie.
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Raczej nic nie wybiorę.. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Nic mnie nie zainteresowało. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
I poproszę Cię o fotkę powyzszego produktu ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Podoba mi sie kasetka Tom Ford dla E. Lauder i High Beam, ale zadne chyba nie na tyle, zeby oddać Korresa ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Tylko diorskin 021 wpadł mi w oko... ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
236 zł.
Poszukam paragonu, powinnam go jeszcze mieć, ale nie obiecuję, bo niezły bajzel mam ostatnio w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Postaram sie dzisiej jeszcze wsawic dokladniejsze zdjecia szkatulki. Kartonik do niej mam, moze byc tylko lekko sfatygowany.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
E.Arden to taki puderek ( tylko w zestawie nie miałam pędzla) O taki:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=555 A poza wątkiem mam jeszcze deo w szkle Celine Dion Chic z ubytkeim 10ml i Esprit fioletowy też z takim ubytkiem Nowy puder rozśiwetlający w pędzlu Avonu, poszperam jeszcze co tam mam ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Odpisz czy cos Ci się podoba ![]()
![]() |
#25 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
- pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza - pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni - Art Deco baza pod cienie - kupiona 2 tygodnie temu, użyta 2-3 razy szpatułką - NYX biała kredka (idealna na linię wodną) - The Body Shop peeling do ciała wiśniowy - 50 ml - nowy - Omnia Botanica peeling do ciała dzika róża i mięta - na bazie naturalnych składników - zużycie ok 20 % - Be Beauty maseczka oczyszczająca, nówka, dziś kupiona ?
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej, zaladowalam zdjecia szkatulki u siebie, w postach 2 i 3 (w jednym sie nie zmiescily). szkatulki nigdy nie uzywalam, pudelko sie troche sfatygowalo - jest gdzieniegdzie pogniecione. Aha, zapomnialam zmierzyc wymiary, zrobie to wieczorem, ale ona nie jest duza - mysle ze raczej na drobiazgi - pierscionki czy wisiorki. <jest warta ok 30 zl, wiec jesli jestes zainteresowana to oddam ja plus mini idealista i probke perfum za carmex, baze i serum pod oczy.
![]() |
#28 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
Coś u mnie? ![]() ubrania/dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503202 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=519983 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=480280 minerały https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=226 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.