|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
napewno masz;) MOJA NOWA WISH :)
Witam, jako że po długiej przerwie powrociłam do wymianek, robie aktualna wish.
NOSZE ROZMIAR XS/S ew. MAŁE M, proszę, nie proponujcie mi wiekszych ciuszków ![]() rzeczy na czerwono szukam bardzo pilnie ZA TE RZECZY JESTEM W STANIE ODDAĆ CO CHCECIE, ILE CHCECIE, SZUKAĆ POZA WĄTKIEM ETC ![]() - CZARNY DŁUGI BLAZER (ZA TYŁEK) - SPÓDNICZKA FLORAL, krótka,zwiewna i przed kolano ![]() - SUKIENKA FLORAL - SPORTOWA TORBA NA RAMIE, TAKA W STYLU NESESERA/TORBY PODRÓŻNEJ ALE W MNIEJSZEJ WERSJI NA RAMIE, MARKA NIKE, PUMA, ADIDAS - ODDAM SPOOOOOOOOORO ![]() - SPÓDNICZKA W PANTERKE, NAJLEPIEJ BOMBKA, PRZED KOLANO - APASZKA FLORAL - SWETEREK Z MISIEM / KOTKIEM - JAKAS FAJNA TORBA MIESZCZĄCA a4 - JAKIEŚ FAJNE RURKI W STYLU BOYFRIEND (obcisłe ale na dupce nieco zwisajace i takie hmm inne kieszenie;p) - T-SHIRTY Z FAJNYMI, SŁODKIMI, ZADZIORNYMI CZY ZABAWNYMI NADRUKAMI;P Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-03-17 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: napewno masz;) MOJA NOWA WISH :)
u mnie:
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-03-05 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
u mnie
- SPÓDNICZKA FLORAL, krótka,zwiewna i przed kolano ![]() - APASZKA FLORAL - T-SHIRTY Z FAJNYMI, SŁODKIMI, ZADZIORNYMI CZY ZABAWNYMI NADRUKAMI;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
u mnie torba mieszcząca a4 i t-shirty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
up
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- ;p ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- ;p;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
mam cos takiego
19. Urocza bluzka z fajnym obrazkiem kobiety. Stan uzywana.Kolor ciemny fiolet. Długosc calkowita: 62cm , Szerokosc pod pachami: 39*2 cm.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.