|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomoc
witam drogie dziewczyny pisze z zapytaniem czy ktos ma zbedne rzeczy damskie ,meskie i dzieciece ,zabawki dla dzieci ,pracuje tylko maz a ja od dluzsego czasu nie pracuje a jak paracowalam to tylko dorywczo,bylam w mopsie ale dostalam tylko zasilek na dzieci po oplaceniu rachunkow nie zostaje prawie nic na zycie a gdzie tam mleko pampersy i inne akcesoreie dla dzieci zamiast ciuchow moga byc paczki zywnosciowe na swieta oraz pampersy mleko i kasze dla dzieci za okazala pomoc serdecznie dziekuje
swoja sytuacje postaram sie jakos udowodnic osoby ktora jest na etapie pomocy bardzo dziekuje Edytowane przez magdusia45 Czas edycji: 2011-02-21 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomoc
Cytat:
Proponuję żebyś opisała dokładnie jakie rozmiary ciuszków nosisz ty dzieci i mąż. Będzie łatwiej coś znaleźć. I napisz co jest powodem tego że nie pracujesz? Bo na pewno dziewczyny będą dopytywały....
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Podejrzewam, że pracowała, ale skoro ma małe dzieci to została zwolniona przez pracodawcę ponieważ nie chciała zostawać po godzinach, pracować dodatkowo w weekendy i czasem potrzebny urlop gdy dzieciak zachoruje. Cała polska... ;/ A tak swoją drogą gdzie tam do mikołaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
witam co do pracy to nie ze zostalam zwolniona tylko przed zajsciem w ciaze pracowalam dorywczo pozniej zaszlam w ciaze a teraz mam 2 dzieci roczna dziewczynke o rozmiarach 82 i zwyz buty 20/21 i dwuletniego chlopaka rozmiar 98/108 i buty 23/24
maz nozi rozmiar w pasie sto i bluzy m/l buty 42 ja 40 rozmiar buty 39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.