![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pomocy ;P
Witam wszystkie wizażystki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy ;P
Nie przyjął zaproszenia - nic z tego nie będzie.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
rozumiem, że tylko tyle macie mi do powiedzenia ? Hmmm....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie można pisać normalnie? Co to za dziwne skróty "nwm"?
![]() Poza tym nie przyjął zaproszenia, bo najwidoczniej nie jest zainteresowany zbieraniem Pokemonów ![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-04-17 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Wątek troszkę podobny do tego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=607794
Poczytaj sobie.
![]() |
#6 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Nie przyjął zaproszenia, więc chyba nie jest zainteresowany (lub nie odwiedza fb). 3. Co to jest "nwm" - "nie wiem"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
tak skrót od nie wiem...
dzięki za odp ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- ok widzę, że nic z tego nie będzie... dziękuję niektórym osobom za NORMALNE odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
A na fb widać, że np. logował się przez ostatnie dni? Również mam fb i chyba od 2 miesięcy tam nie byłam, więc może i on nie odwiedza? Poza tym fb nie dla każdego jest takie przejrzyste - równie dobrze mógł przeoczyć Twoje zaproszenie. Nie mówię, że tak jest, ale takie są możliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja nie przyjmuję zaproszeń od ludzi, z którymi znam się tylko z widzenia. Jeżeli tak jest w Waszym przypadku, to nie dziw się chłopakowi
![]() Znajdź jakiś inny sposób na poderwanie go - w realu :P. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
my nwm co jest w jego głowie.
prawdopodobnie nie jest Tb zainteresowany.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- dobra nie będę się nad sobą użalać... Dziękuję osobom, które na serio wzieły sobie do serca moją sprawę.... wiedziałam, że nic z tego nie będzie, ale myślałam, że w tej czarnej dziurze znajdzie się jakiś małe światełko nadziei ;p jeszcze raz dziękuję ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- powiem Ci tak JESTEŚ ŻAŁOSNA ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wiele osób mianem "Pokemona" określa m.in. ludzi, którzy wysyłają im zaproszenia na portalach społecznościowych, chociaż nie znają się w realu. Więc nie obruszaj się na visionAM oraz nie dziw się chłopakowi, że zaproszenia nie przyjął
![]() Jeśli już chcesz nawiązać kontakt wirtualnie, a nie na żywo, to lepiej byłoby wysłać jakąś wiadomość: a nie zaproszenie do znajomych, komuś kto cię nie zna.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Uwierz mi, że się takiego wątku nie doczekasz
![]() Poza tym radziłabym się zapoznać z regulaminem forum zanim po raz kolejny uraczysz nas swoimi postami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynko dorośnij...
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Nwm czemu się tak obruszasz. Problem masz... no tak naprawdę żaden. Gdybyś próbowała się do niego jakoś zbliżyć "w realu" i nie wiedziałabyś jak, to jeszcze rozumiem.
Ale nie przyjęcie zaproszenia na fb wydaje mi się zupełnie normalne jak się kogoś nie zna. Ja również dostawałam zaproszenia od różnych osób - popatrzyłam tylko na nazwisko, nie znam, olewam. Nawet nie wchodziłam na profil, żeby "oblookać" kto to. Prawdopodobnie chłopak ma trochę równiej pod sufitem i zrobił dokładnie to samo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Autorko, nie obrażaj VisionAM, bo sama ewidentnie nie załapałaś komentarza basior
![]() I serio dorośnij...
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny odpuście ile można się nabijać z nwm, tb i innymi takimi.
Ja nie przyjmuję zaproszeń od nieznajomych/znajomych z widzenia. On może ma tak samo bo sporo ludzi tak ma, więc musiałabyś znaleźć jakiś sposób na poderwanie go w realu. Wspólni znajomi, wspólne zajęcie, wspólne imprezy etc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Też nie przyjmuję zaproszeń od nieznajomych i znajomych z widzenia.
Autorko, to chłopak z twojego osiedla, znajdź jakis pretekst do zagadania w realu. Nawet ot takie sytuacje jak: - wracasz z ciężkimi zakupami i jak się nawinie po drodze to prosisz o przytrzymanie drzwi, - pomoc w przytarganiu czegoś, - jak masz psa to zaczepka podczas spaceru z psem albo "pies mi uciekł/ zerwał się, nie widziałeś go?" Tak naprawdę wszystko jedno co i możesz zagaić rozmowę ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzeniona
|
Autorko, moim zdaniem ten chłopak po prostu nie przyjmuje zaproszeń osób, których nie zna albo które zna jedynie z widzenia - ja sama tak robię, bo szczerze powiedziawszy nie widzę sensu w posiadaniu w znajomych osoby, która tak naprawdę nie jest żadnym znajomym. Przecież, gdyby zaakceptował Twoje zaproszenie, to równie dobrze też mógłby się z Ciebie nabijać, że "nie znamy się, a ta mnie zaprosiła, pewnie się zabujała". Wiem, że to trudne, ale chyba tylko zagadaniem do niego na żywo cokolwiek wskórasz, bo jakieś podchody przez internet nie zawsze się kończą tak, jak tego chcemy - nie widząc twarzy i mimiki drugiej osoby często niewinny tekst możemy odebrać jako wredny albo zbyt natarczywy. Może jest coś, w czym on jest dobry i w czym mógłby Ci pomóc? Zagadanie, czy nie dałby rady czegoś Ci tam wytłumaczyć mogłoby być fajnym początkiem, bo w ramach podziękowania mogłabyś go gdzieś zaprosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
jak wejdziesz na jego profil to tam gdzie sie zaprasza powinno byc 'wyslano zaproszenie do znajomych' jesli zaproszenie sobie leży, a jesli jest znowu 'dodaj znajomego', to znaczy ze zaproszenie odrzucił
![]()
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do skrótu to jest on z języka angielskiego never mind- nie ważne , i skrót w tym przypadku jest napisany źle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mogę dodać jedynie to co już dziewczyny napisały, że też nie przyjmuje zaproszeń od osób które znam z widzenia więc może chłopak ma po prostu troche oleju w głowie i nie robi sobie kolekcji "znajomków" co akurat dobrze o nim świadczy.
![]() |
![]() |
#30 |
and cigarettes
|
A gdyby przyjął zaproszenie na facebooku to co by się zmieniło? Miałabyś go w znajomych, ale wciąż nie gadalibyście, nie odważyłabyś się podejść do niego na ulicy, nie wysłałbyś pewnie żadnej wiadomości...
Więc jakie (i dlaczego tak duże) znaczenie ma posiadanie kogoś w znajomych na facebooku? Zastanów się czy w ogóle masz ochotę wykonać jakiś krok w stronę poznania go. Jeśli jedynym z nich jest wysłanie zaproszenia na facebooku - wg mnie niepotrzebnie zaprzątasz sobie nim głowę. Chyba nie myślisz, że on przyjmując zaproszenie od razu zakocha się, zaprosi na randkę i będziecie żyli długo i szczęśliwie. Albo bierzesz sprawy w swoje ręce i podchodzisz do niego, albo lepiej przestań o nim myśleć, bo nic raczej z tego nie będzie. Podsumowując: facebook ma coś za duży wpływ na dzisiejszą młodzież. To jakaś wyrocznia jest? Nieprzyjęcie zaproszenia na facebooku jest jakimś końcem świata i 'o matko, nic z tego nie będzie', choć oboje niczego o sobie nie wiedzą. Przerażające. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.