![]() |
#1 |
BAN stały
|
Ciuszki sieciówki i inne ; ) nie przegap !!
Zawieszaaam !!
Hej dziewczyny zakładam nowy wątek gdyż znowu się w tamtym pogubiłam -.- Proszę o większe zorganizowanie i nie rozmyślanie się po ustaleniu wszystkiego ; ) Wysyłam pierwsza - mam mało przekupek więc mogę się na to zgodzić ( jeżeli komuś to nie przeszkadza wyślemy razem ) Wysyłam druga - jeżeli ktoś ma 0 przekupek rzeczy staram się opisać dokładnie i nie ukrywać ich wad rzeczy wysyłam listem poleconym najczęściej piorytet noszę ciuszki w rozmiarze Xs/S ewentualnie małe m a buty zaś 37,38 dł. wkładki 24, więc proszę kochane nie proponujcie mi rzeczy większych . Narazie nie mam czasu dodać więcej .. będę dodawać z czasem Dziewczyny z którymi wstępnie byłam umówiona na wymianę poproszę o kontakt gdyż się pogubiłam i nie mogę tego ogarnąć -.- Rzeczy na starych wątkach nie kasuje wrazie gdyby wam się coś tam spodobalo piszcie ; ) WSZYSTKIE PACZKI WYŚLĘ W PRZYSZŁYM TYGODNIU DO PIĄTKU !!
DZIEWCZYNY Z KTÓRYMI MAM UMÓWIONĄ WYMIANĘ PROSZĘ SIĘ PRZYPOMNIEĆ BYM MOGŁA RZECZY WYPRAĆ I ZAPAKOWAĆ !! Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-02-12 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Ciuszki sieciówki i inne ; ) nie przegap !!
Dresy Everlast . Jest to rozmiar Męskie S są świetne i oddaje je z wielkim żalem ale zmieniam styl ze sportowego na elegancki
Torba panterkowa jest bardzo pojemna ma złuszczony materiał i była w druch miejscach zszyta na szwach ale nie rzuca się to w oczy torba zeberka z Primarku mieści A4 jest świetna lecz nie mam do czego ubrać . noszona z dw razy jest jak nowa Bluzeczka różowa mgiełka na piersiach wiązana na szyi new look getry w kropki materiał rozdarty na dole ale nie widać tego Czarna tunika z twarzą kupiona w new york'erze jest swietna z tyłu ma kułeczko srebrne . ma trzy dziurki z tyłu czarne szpileczki rozmiar 38 zdarta farba srebrna na obcasie różowa/fioletowa ( nie wiem co to za kolor ) wiązana na szyi jest świetna kupiona w butiku rozmiar S/M nie jest zniszczona czarne getry - grube są świetne na zimne dni granatowe platformy ubrane raz na zakończenie roku są świetne ale chciałabym bez tej dziury na palce ; p rozmiar 38 TYLKO NA INNE PLATFORMY Różowa tunika z cekinami przerobiona Dobra na S/M po odpruciu nitki na L też Bombka świetna rozmiar S/M w kratkę jest świetna miałam ją raz na sobie zielona bluza w twarzą w stylu japan style Rozmiar S/M Rurki szare Rozmiar S Buty ala emu rozmiar 38/39 na mnie są za duże ![]() listonoszka szara cropp jest śliczna Bokserka w zielono białe paski rozmiar S jest niezniszczona dresy ecko red z różowymi paskami po boku rozmiar S/M/L jeden zamek na dole nogawki się zepsuł i go zszyłam i się nie otwiera ale nie przeszkadza to w noszeniu Adidasy za kostkę w panterkę ( mają ślady użytkowania ) rozmiar 36/37 Biała bluzka długa z kapturem rozmiar S czarne grube getry tunika pszczółka z bufkami rozmiar S lekko sprane paski czarne botki później dodam zdjęcie dokłaniejsze rozmiar 37 torba radio jest świetna i pojemna Granatowe dresy Adidas Rozmiar S/M Okulary oldschool adidas okulary muchy książki przygatne do matury paleta cieni do powiek - błyszczyki pod lusterkiem nie są do zużycia gdyż się o tego nie nadają brakuje bodajże jednego odcieniu korektor do twarzy dwie gumeczki z kulkami książka jak grać na gitarze klasycznej dobra dla początkujących ![]() Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-02-09 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Bluzka power shoulders rozmiar M mam z wymiany ale okazała sie na mnie za duża wymienię na taką lub podobną tylko że w rozmiarze Xs/S
Sweterek długi w paski rękawki 3/4 jest świetny kardigan za guziczki niebieski firmy atmosphere rozmiar S jest świetny DOKŁADKA !! Dokładam : Lampę lawę - mało używana jest w stanie idealnym ( zmieniam wystrój pokoju więc taka ozdoba jest mi zbędna ) Strój kąpielowy House Rozmiar S jest świetny z tyłu a majtkach ma napis wzór tak jak góra Tylko na inny strój kąpielowy Spodeki w kratę H&M rozmiar XS ja się niestety nie dopnę Czarne świetne botki rozmiar 37/38 tylko na inne Granatowe gladiatorki praktycznie nowe 1 raz założone wymienię na inne platformy rozmiar 38 Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-02-11 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dokładka !!
żółte spodnie rozmiar XS/S Fioletowa bluzka z bufkami H&M Rozmiar S trampki różowe rozmiar 37 botki 37/38 ( to zdjęcie pokazuje jak wyglądają na nodze botki z postu wyżej ) Emu długie jasne 38/39 emu krótkie brązowe 38/39 balerinki praktycznie nowe 38 rurki z zipem na dole nogawki i przy kieszeni nie nosilam ich ani razu mam je z wymiany ale okazały się za duże rozmiar S/M Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-02-11 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
5
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
9
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
17
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś za bombkę w kratkę?
#26 |
Wtajemniczenie
|
Coś za kardigan niebieski?
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
hej, znajdziesz coś u mnie te getry "czarne getry - grube są świetne na zimne dni" z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297258438 ? One są błyszczące?
#29 |
Zakorzenienie
|
Portfel tylko za inny - wyraźnie to zaznaczyłam
Odtwarzacza łatwo nie oddam, a jak już to raczej nie za ciuch... Natomiast kolczyki i torebkę mogę oddać. Ale rozumiem, że za sukienkę się nie wymienisz... Może innym razem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.