![]() |
#1 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Zapraszam dziewczyny do kontynuacji naszego watku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
ok, to tu już będę pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kurcze wizaż zaczął banglać w końcu, idę nadrobić
![]() Jowiszowa trzymam kciuki za rozmowę ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- a teraz chwila prawdy ![]() ![]() Nazwa użytkownikaWiadomości jowisz 797 Anisia25 578 Kasiulka22 498 anka1900 457 Mała75 415 taka sobie 377 kristi75 358 Cestia 326 Judi21_84 268 wersta 242 dorbar 154 ver_ona 141 Sosnowa 139 marticia 132 Mijalea 46 poulette 33 leleth 21 LeoNa86 11 afro_dyta85 10 nowaken 6 *misia* 6 piekło 2 Agusia_a9 2kropka75 1Marianka Anka 1
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2010-12-01 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jowisz a co do kiecki, to pewnie nawet nie zauważą
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-12-01 o 14:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Hurra!!!!!!!!!!!! Podium ![]() ![]() Co jak co brąz mam ![]() ![]() O baby! uwielbiam Was ![]() To już 12-ta część? wow ![]() ![]() Cestusia miłego spotkania z siorą, wróć później ![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
odwyk od wizażu jest niewskazany, choć czasem tu pomór okrutny, tak miedzy Bogiem a prawdą, ciezko zyc ze swiadomoscia, ze nie mamy miejsca w sieci, gdzie mozna sie spotkac
![]() Kasiula gratuluje brązu ![]()
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak w ogole to melduje sie w nowym watku..... u nas pada deszcz od kilku dni...ale przynajmniej temperatura jest mocno na plusie ![]()
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2010-12-01 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zima pełną gebą, teraz możesz się z nami droczyć i mówić o pięknym lecie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
no niestety o lecie moge sobie pomarzyc..ale przynajmniej nic mi nie zamarza....
![]()
#13 |
Zakorzenienie
|
OOO Leleth
![]() ![]() U nas cały dzień śnieżyca... drzwi wejściowe mam zasypane na wysokość 40 cm... tak nawiewa... jak otworzę to wsypie się mi to do domu ![]() ![]() tz dzisiaj pojechał na mecz, będzie koło 21, ale nudy tak cały dzień w domu siedzieć... zwłaszcza że wyjść nie możemy bo chorzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
U nas na szczescie nie pada. wieczorem ma podobno zaczac, tylko ta temperatura -8
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
kupiłam rajstopy 60tki
![]() ![]() panoramki wywołane, teraz inaczej kazałam przyciąć i oczywiście będą mieli ładniejsze niż moja pierwsza, takie życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
`````
FIUU 12 część
![]() jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Oglądam Majkę, niebardzo jest co oglądać o tej godzinie. Na początku mi się podobał ten serial ale teraz to już jakiś dramat. wymyślają tak że aż żal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ale wiesz Leleth nawiane, bo takie zamiecie są. Ogólnie śniegu jest sporo ale 40 chyba jeszcze nie, tak ze 30 będę w ogródku miała
![]() Przed chwilą byłam odśnieżyć drzwi i akurat jak je otworzyłam to tak mi zawiało śniegiem prosto w pysk że wymiękłam ![]() Przy drugim podejściu mi się udało ![]() Idziemy w sobotę do "świata książki", będzie Mikołaj, kupiłam młodemu książkę, Mikołaj mu wręczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Baby mam depresje zimową
![]() Śniezyca taka dokładnie jak opisuje Judi ![]() Odkąd mam dziecko nienawidzę zimy, a kiedyś miała jakąś magię w sobie, teraz to sam syf. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Jowiszkowa trzymaj się dzielnie na tej rozmowie, nie zamarznij ![]() ![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia
![]() ![]() Kupuj wózek, nie czekaj... bo tu zima dopiero się zaczęła, do końcaaaa daleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny w nowym wątku
![]() Widzę, ze ilość moich postów się podniosła ![]() brakowało mi Was, ale szczerze mówiąc to nawet dobrze, ze była ta awaria bo mam teraz w pracy zapieprz i nie miałam i tak czasu wchodzić ![]() ![]() Judi gratuluję pieska, jak wizaz będzie już całkiem dobrze chodził to poproszę o jeszcze jedną fotkę ![]() Jowisz ![]() Ale wiecie co tęskniłam za Wami ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Kasiula, ja sie dziwie, czemu Ty jeszcze do tej pory nie kupilas x-landera. Ty to powinnas miec taki powoz od poczatku, chyba najwiecej spacerujesz z nas.
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
A tak w ogóle to chciałabym by była już wiosna, wkurza mnie ten mróz
![]() Kasiulko to kupujesz wózeczek? Alicja nadal jeździ w starej spacerówce i wiecie co, śpiwór, który kupiłam jak jeszcze w gondoli jexdziła, nadal pasuje do niej, już nie pamiętam na jaki rozmiar go kupiłam ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
ja nie marudzę, bo zimę uwielbiam
![]() ![]() Kaśka szybka decyzja i za 2 dni masz wóz! dla Ciebie idealna byłaby moja emmaljunga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja dokładnie jak Wersta
![]() ![]() ![]() ![]() Kasia Wersta dobrze pisze... dzisiaj się zdecydujesz to w piatek będziesz miała wózek w domu... OMG ale mnie dziecko molestuje, każe mi obecnie rysować razem z nim. Z nim mam jeździć autkami po parkingu grażu (który swoją drogą aniołek mu już dał ![]() ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-12-01 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
myślę,że jutro 11.30 zawitam w domu
![]() ![]() aaaa. Veronka. czy Borys bez problemu korzysta w przedszkolu z sedesu ? Iga wejdzie bez problemu (mimo,że jednak minimalnie nogi wiszą) ale te dziury jednak trochę wielkie i sama mi dziś usiąść nie chciała bo się bała,że wpadnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Kasia wymień wózek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ze spacerami dzieciaków wszystko zależy od osobnika. Moja siostrzenica ma 4 lata i nadal na dluższe trasy jedzie wózkiem. Tymek nie siedzi mi całego spaceru w wózku, czasem wychodzi, pójdzie spory kawałek na nogach i znów siada w karocy itd itd. Nie mówiąc o tym, że czasem też w wózku śpi
![]() ![]() ![]() Ale wiem że Kasia znalazła też 3-kołowca ale nie x-landera. Ja mojego kupiłam za 500 zł albo 600 nie pamiętam. teraz są najtańsze za 850, bo juz jest nowa kolekcja, stąd ceny wyższe Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-12-01 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kasiu
![]() ![]() ![]() ![]() To co się dzieje teraz na zewnątrz to masakra ![]() ![]() ![]() Poza tym - kombinezon mi się sprzedaje. Szału nie ma bo wystawiłam od 30zł i jak na razie dwóch licytujących i jest 31zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.