![]() |
#1 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Zapraszam dziewczyny do kontynuacji naszego watku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a zaraz potem też szybka Maluśna
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- kuźwa ![]() ![]() ![]() i prasuję poprzednie, pot po cycach leci jak Ance ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 3222885 gratuluje! ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Lo matko, 10 watkow!!!!
tez jestem, wlasnie wrzucilam rpzepis na limoncello, moze skopiuje go tutaj czy nie ebde sie powtarzac? |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nosz w mordę, to ja miałam byc pierwsza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wertusia, możesz następny wątek założyć, to będziesz bankowo 1 ![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() ![]() Mała... ![]() ![]() Ja niedawno wstałam, bo dziecię u babci, upał jak cholera. Wszystkie okna pozamykane... Wczoraj przed pracą zrobiliśmy test namiotu, czy jest w całości itd, rozlożyliśmy go więc-Tymek latał w nim jak jakiś wariat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
melduję się i ja
ale polecieliście z tymi postami a nowy wątek miał być dopiero od jutra wersta to jaki kolorek sobie machnąć zawsze farbiłam na kasztan lub mahoń a może coś z pasemkami ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hello
o ja byłam taka gadatliwa, to chyba sie nudziłam że hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marti wzięłam przepis z wikipedi to krótsza trzydniowa wersja, bo czytałam o tym miesięcznym przygotowywaniu limoncello ale nie mam tyle czasu już mi spiryt trawi kolor z żółtej skórki , będzie kolor jak się patrzy ![]() Kristi żadnych pasemek, jakieś spokojne kolorki brąz, ale nie tak mocno czarne jak moje ostatnio ![]() swoją drogą coś ostatnio za ciemne kolorki sobie dobieram muszę przemyśleć mikstrurę następnym razem, jakąś bazę muszę mieć chyba z blondów ![]() a co do butów, to będą za duże na Twojego najmniejszego bo mają wkładkę 15,7 cm http://www.allegro.pl/item1102119217..._jak_nowe.html hello możecie mi powiedzieć z tym allegro, jak pytałam na poprzednim wątku co z tymi miniaturami w aukcjach dodanych do obserwowanych, macie ikonki miniaturki ? czy bez? Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-06-30 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
no, skończyłam
![]() ![]() ![]() ![]() Anka - ja zaraz za tobą się uplasowałam w rankingu ![]() ![]() Judi - zapomniałam w poprzednim wątku odpisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Anka z ciekawości sprawdziłam (bo akurat nie obserwowałam żadnych aukcji) i nie wyświetla mi się miniaturka zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ania brak miniatur od rana, pewnie chwilowa awaria.
która czytała Millenium? http://www.allegro.pl/item1095245063...m_komplet.html mama zobaczyła recenzję Wellmanowej i mi zleciła upolowanie. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-06-30 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
troche sie zagapiłam , przychodze dzis a tu 3 strony do czytania
![]() ![]() z tego co pamietam ![]() Wiki w koncu zaakceptowała gumki, spinek nadal nie ![]() ![]() opalona jest bo cały dzien na dworze, wiec trudno sie nie opalic. Smaruje 25, wczesniej 50, no i po Teneryfie ma brązik. Od wczoraj tez ja złapało bo w basenie non stop siedzi. Jest parasol, ale taki gigant na mega ciężkim betonie wiec przestawiac nie dam rady. Wiki ma ciemna karnację wiec jestem spokojniejsza. Teraz lata goła tylko w chustce na głowie ![]() ja torcik juz wybrałam , bo urodziny juz w niedziele. TZn cukiernie, ta co zwykle, bo doszukałam sie u nich w asortymencie tortów angielskich a takie właśnie mie interere. ooo widze ze nie jestem na szarym koncu jesli chodzi o gadulstwo ![]() no i zapomniałam co jeszcze... aaaa, leje z opowiadan o kasztanach ![]() ![]() ![]() ![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
hehe, ale u nas pada
![]() ![]() Jowiszowa - nie czytałam, więc nie pomogę ![]() ja chciałabym pożyczyć od kogoś nowego Cobena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ide ta zjezdzalnię zobaczyc Tymkową
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- no wielka ta zjezdzalnie !!!!!!!!!!!!!! odwazny chłopak, choc pewnie moja łobuziara tez by sie rzuciła, ona nie zna umiaru ![]()
#20 |
Zakorzenienie
|
Takuśna - jaka tam zbrodnia
![]() ![]() mówisz, że mimo filtra Wiki się opaliła na Teneryfce? ja mam dla Majki only 30tkę ![]() muszę zacząć dyskretne budzenie mojego śpiocha bo zniknęła po 13-tej i znaku życia nie daje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mała jak ja Ci zazdroszczę tej Chorwacji...
![]() ![]() Choć nei narzekam, bo w tym roku spędzę tydzień z psiółą na wsi, więc Tymek będzie miał towarzystwo Pinki (Paulinki ![]() ![]() Ale ta Chorwacja to wciąż moje niespełnione od dwóch lat marzenie... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Ah no i zapomniałam dodać, że wtedy w neidzielę na błoniach Tymek zjeżdżając na zjeżdżalni (takiej nomrlanej metalowej tak przywalił łukiem brwiowym w brzeg (gdy w trakcie zjeżdżania chciał się obrócić na brzuch), że całe oko ma fioletowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- A co do tego plecaczka ze smyczą-załamka ![]() ![]() Nie wiem jeszcze... wczoraj byliśmy tu u nas nad stawami i od razu żałowałam że tych szelek nei mamy... Tymek wrzucał do jeziorka kamienie, wiadomo jak dziecko się przy tym nachyla więc my non stop go za koszulkę trzymaliśmy, na rower zakładam mu bluzę z kapturem i to kaptur służy za smycz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Judi - jeszcze nie wyjechałam
![]() ![]() za rok też pojedziecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co z wy z ta Chorwacja
![]() ![]() Wyskoczymy sobie we wrzesniu z Tzetm gdzies na weekend tylko, w ramach rocznicy slubu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet Teneryfa nie dorasta Chorwacji do pięt... ![]() Ja już nawet mam termin na przyszły rok ![]() ![]() ![]() Mija dla mnie rok bez wakacji jest rokiem straconym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Aloha babencje na new wątku
![]() Winiki ok, oczywiście pognałam do lekarza, ale powiedziała że Ola infekcji nie ma i to musi wynikać właśnie z jakiegoś nie doczyszczenia jej, albo zbyt mocno wgryzionej w okolice pieluchy, ciepła jakie mamy itp. mam dawać do wody esencję z rumianku lub kory dębu ![]() Kristi tak, Oli też tak miała już kiedyś, łapała się za Frederikę, ale to szybko minęła tak jak i tym razem. Wczoraj wykąpałam ją ok 17 żeby było jej świeżej w owych okolicach i wtedy było już tylko lepiej ![]() Kochane ja smaruję Olę też 30-tką i obie jesteśmy już zjarane zdrowo ![]() ![]() ![]() U nas też była burza,ale na szczęście taka wypierdkowata zaraz minęła i pojawiła się piękna tęcza ![]()
#27 |
Zakorzenienie
|
Judi ja szczerze mówiąc to się dziś zastanawiałam nad tym czy nie uszyć samej smyczy i takie szeleczki bez plecaka
tylko właśnie się tego obawiam jak to będzie wyglądało co do takiego plecaka co ty mówisz tego większego by coś tam włożyć to ja jestem tego zdania że przynajmniej moje dziecko jest jeszcze za małe by nosić takie ciężary na plecach przypuszczam że założył by to tylko raz i nigdy więcej a jak założysz taki mały plecaczek do tego jego ulubiona maskotka i jakieś autko, chusteczka to dziecko będzie z przyjemnością taki plecak nosić Ale ty oczywiście zrobisz jak uważasz to jest tylko moje zdanie Kasiulka cieszę się że wyniki są dobre i Oli nic nie jest |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja np. wolę spacerować więc dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. dla Igi też raczej nie bo mam tu pod nosem plac zabaw wysypany żwirem i uwielbia chodzić "na kamyki" ![]() mała usypia ale coś cienko jej idzie ![]() ![]() dziś kupiłam jej wodę w butli z dzióbkiem i tak jej się spodobała,że cały dzień z niej piła. efekt - wypiła 5 razy więcej niż zazwyczaj i robiła siku ze 20 razy. nalatałam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
no moj smyk chyba usnął
![]() ![]() ![]() a wstaje nadal o poranku ![]() zapodał mi tż drinka ale błogo, jak pomyślę że dwa lata temu nie pociagnęłam ani kropli to aż nie mogę uwierzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o co chodzi z tym 2 lata temu? że całą ciążę ani kropli czy akurat wten dzień 30.stego ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.