|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jadodka wymianka
Tutaj będę zamieszać kosmetyki , próbki oraz inne rzeczy do wymiany
wymieniam się jedynie na kosmetyki i książki. Jeśli ktoś z Wrocławia to proponuję wymianę na miejscu, odchodzą koszty wysyłki. Lakier Soraya nowiuteńki numer 76 bordo Cienie Avon hot chocolate używane raz Próbki kosmetyków Jeśli ktoś się chce wymienić to pisać na coś. P.s Bardzo przepraszam za jakość zdjęć, ale gdzieś cyfrówka mi przepadła i zdjęcia robione telefonem
Siedzimy z Kej w łóżku, przeklinając mężczyzn. Wznosimy toasty za niesamowicie wspaniałe kobiety, jakimi jesteśmy. Edytowane przez jadodka Czas edycji: 2011-02-13 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jadodka wymianka
coś u mnie za lakier?
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- ale ja nie wiem co Cię interesuje w moim wątku o ile w ogóle Cię coś interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
mogłabym wymienić za Clean&Clear nawilżający krem do twarzy przeciw błyszczeniu się skóry, użyty 2x. jakbyś mi dołożyła coś jeszcze ;p nie wiem, masz może jakieś zbędne lakiery poza wątkiem, tusze do rzęs?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli odpowiada Ci krem za te dwa lakiery to jestem chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.