![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Estee Lauder,Maybeline itd :)
1.Podkład Estee Lauder Double Wear,zużycie ok.15%.Odcień Tawny 37
2.Podkład Superstay Silky,pozostało 95%,użyty tylko dwa razy,odc.Sand 3. Krem Effaclar Duo LRP,pozostało ok.40% z 40 ml 4.Paleta korektorów KOBO-zużycie niewielkie,użyłam tylko 4-5 razy 5.Krem z kwasem migdałowym i polihydrosykwasami Bandi,pozostało ok.20% z 50 ml 6.Płyn micelarny Ziaja 30+,zużycie ok.20% z 200 ml 7.Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką Planet Spa Avon,użyłam tylko 2-krotnie,pojemność 200 ml 8.NOWY pełnowymiarowy tusz do rzęs Clinique High Impact Mascara Black 9.Puder mineralny True Match Accord Parfait-zostało mniej niż połowa testera,odc.Honey Glow Edytowane przez sylwia21_2010 Czas edycji: 2011-02-08 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder,Maybeline itd :)
znajdziesz może cos u mnie za korektory kryolan?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za .Paleta korektorów KOBO-zużycie niewielkie,użyłam tylko 4-5 razy
5.Krem z kwasem migdałowym i polihydrosykwasami Bandi,pozostało ok.20% z 50 ml 6.Płyn micelarny Ziaja 30+,zużycie ok.20% z 200 ml
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Te korektory są z Kobo a nie z Kryolanu
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Niestety,nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Niestety,nic nie znalazłam za podkład. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Paleta korektorów KOBO ?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niestety,nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Niestety,nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Szukam tuszy wydłużających,bazy pod podkład,różu do policzków w odcieniu brzoskwini,cieni do powiek w odcieniu srebra i szarości,korektorów,wody perfumowanej Elle YSL. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
4.Paleta korektorów KOBO-zużycie niewielkie,użyłam tylko 4-5 razy 7.Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką Planet Spa Avon,użyłam tylko 2-krotnie,pojemność 200 ml Może znajdziesz coś u mnie? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za este lauder? odpisz proszę u mnie
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za korektory?
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie za estee lub la roche posay??;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Krem La Roche Posay bym mogła wymienić na baza pod makijaż dax cosmetic ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Może 5 za Vichy - normaderm - peeling zostało ok 40-50%? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ok, chętnie oddam Ci te cienie, ale to jest taka jednorazówka, na pewno o wiele wiele mniej warta niż Twoje kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
3. Krem Effaclar Duo LRP,pozostało ok.40% z 40 ml 4.Paleta korektorów KOBO-zużycie niewielkie,użyłam tylko 4-5 razy 5.Krem z kwasem migdałowym i polihydrosykwasami Bandi,pozostało ok.20% z 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.