|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Mala wymiana (UK)
Avon Face Illuminator-kolor medium-nowy w opakowaniu.
Clinique Suoerbalanced Compact Makeup-spf 20-uzywany-stan pokazuje ostatnie zdjecie-kolor 16 sand. Ziaja Nuno-antytadzikowy krem tonujacy-odcien naturalny 01-zostalo ok 1/3 opakowania. Avon Magix cashmere fibish foundation-Ivory-uzyty zaledwie kilka razy. Avon Smooth Minerals liquid fundation-Ivory-uzyty dwa razy. Avon ideal shade-kolr shell-zostalo ok pol opakowania. Probka AA express slimming. Borjuois roz do policzkow-33 lilas d'or. Zuzycie niezauwazalne. Probka Vichy-plyn micelarny do demakijazu. Probka zoltego korektora Joppa Minerals. Probka Clinique superfit make up-05 neutral. Avon-blyszczyk do ust twist and glide (z taka plaska gumowa koncowka). Avon szminka (chyba ultracolour lipstick, nie jestem pewna, bo wyrzycilam opakowanie)-odcien pout (dosc jasny pastelowy roz). Marimekko for Avon all-over face palette-zuzycie niewidoczne. Kilka razy przejechalam pedzlem. Poppy bouquet. L'oreal happy derm moisturiser-troche mniej niz polowa opakowania. I na koniec trzy pierscioni z Avonu, ktore ukladaja sie na palcu w jedna calosc (na palcu wskazujacym) Rozmiar ok polskiej 12. Avon to chyba byl rom. 8. Przepraszam za slaba jakosc zdejc, ale jestem bardzo marnym fotografem. Edytowane przez Chaos_Girl Czas edycji: 2011-02-21 o 22:07 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mala wymiana (UK)
Coś za
Borjuois roz do policzkow-33 lilas d'or. Zuzycie niezauwazalne. i/lub pierścionki??
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, bo pierścionki śliczne i w moim rozmiarze
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, cos u mnie za?:
Borjuois roz do policzkow-33 lilas d'or. Zuzycie niezauwazalne. Probka Vichy-plyn micelarny do demakijazu. Bdoy Shop-olive body butter-nowe |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.