|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Perfumy na wymianę :)
nieaktualne
Wymienię na inne perfumy: 1. Flower by Kenzo edp 43/50 ml - nieaktualne 2. Celine Pour Femme edt 30/50 ml - nieaktualne 3. Echo Davidoff edp 45/50 ml - nieaktualne, leci do Camellia111 ![]() 4. Comme une Evidence L'eau de Parfum edycja limitowana z kwiatkiem na buteleczce i pudełku, pełne 50 ml w ofoliowanym kartoniku - nieaktualne 5. Diesel Plus Plus edt 70/75 ml, brak oryginalnego korka, dopasowany koreczek zastępczy 6. Bambou Weil 25/30 ml, jest kartonik Edytowane przez iona Czas edycji: 2011-05-16 o 08:05 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy na wymianę :)
ja tez po kenzo. mam pare rzeczy poza watkiem
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za Kenzo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za echo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dinulka, Sikorka, Magsh - niestety nic dla siebie nie znalazłam
Sikorko - jeśli masz jeszcze jakies perfumy które ewentualnie mogłabyś wymienić na kenzo to daj znać ![]() Camelia - mogłabym wymienić Echo na Truth, dla wyrównania pojemności mogę dołożyc odlewkę 15 ml NOA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Super, jestem jak najbardziej za
![]() Załączam zdjęcia, bo nie jestem pewna, czy na 100% dobrze oceniłam ubytek. Flakon rozszerza się ku dołowi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Za 1 konkretny moge oddac obie rzeczy, np za davidoffa.Tylko tak, ten kardigan jest zaszyty i w tej chwili nie odpina sie, ale moge oczywiscie odpruc jezeli tak wolisz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
mam beckham signature for her i miniaturke EL pure white linen
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Cup of tea - u Ciebie podoba mi się Noturious - mogłabym oddać za niego Evidence razem z Weilem i garść próbek, do wyboru, mam ich mnóstwo
![]() Nisia, Sikorka - niestety nic nie znalazłam dla siebie, dzięki, pozdrawiam ![]() Edytowane przez iona Czas edycji: 2011-04-26 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
1. Flower by Kenzo edp 43/50 ml 3. Echo Davidoff edp 45/50 ml
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Echo - leci do Camelii111
![]() Luskap - niestety nic dla siebie nie znalazłam, dzięki, pozdrawiam ![]() Edytowane przez iona Czas edycji: 2011-04-27 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.