|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje ciuchy.Może ktoś się wymieni:>?
Mam na wymianę 4 bluzy:
Szarą w gwiazdki rozmiar M z Kapurem. Zieloną z paskiem z cekinów rozmiar M z kaputrem. Kremową Tredny Girls Zone Rozmiar L bez kaptura. Białą w paski rozmiar M z katpurem. Różową spódniczkę dla szczupłej dziewczyny rozmiar S. Tunikę Atmosphere. Torebkę Sergio Castelli z USA. ![]() Różową bluzkę z kwiatami PARIS. Rożowa-Czarną Torebke. Połowa tych ciuchów jest w ogóle nie używana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Moje ciuchy.Może ktoś się wymieni:>?
Mam na wymianę 4 bluzy:
Szarą w gwiazdki rozmiar M z Kapurem. Zieloną z paskiem z cekinów rozmiar M z kaputrem. Kremową Tredny Girls Zone Rozmiar L bez kaptura. Białą w paski rozmiar M z katpurem. Różową spódniczkę dla szczupłej dziewczyny rozmiar S. Brązową Tunikę Atmosphere. Torebkę Sergio Castelli z USA. ![]() Różową bluzkę z kwiatami PARIS. Rożowa-Czarną Torebke. Połowa tych ciuchów jest w ogóle nie używana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje ciuchy.Może ktoś się wymieni:>?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Kolejne Ciuchy:
1.Swieterek Granatowy z Akcentami złotej nitki. Rozmiarówki nie ma, ale raczej M. Typ:Nietoperz. Firma:Pimpkie. Nie używany. 2.Różowa Bluzka z żółtym zamkiem marszczona na biuście. Rozmiar L. Firma NICE. 3.Tunika zawiązywana na szyji. Czarno-biała w kropki. Rozmiar M . Firma AMISU. 4.Bluza z paski z przodu ozdobne szelki. Rozmiar XL/XXL. Ja noszę M i była idealna dla mnie. Firma Sweet West. Lekka wada: lekko skulkowane rękawy i mała plamka, która prawdopodobnie zejdzie w praniu. 5.Bluzką luźniejsza w kolorowe paski .Małe ozdobne przecięcia na ramionach z tyłu cała czarna. Rozmiar M. Firma ZENITEX 6.Kurtka Pomarańczowa na wiosne. Rozmiar M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ciuchy Część II
Kolejne Ciuchy:
1.Swieterek Granatowy z Akcentami złotej nitki. Rozmiarówki nie ma, ale raczej M. Typ:Nietoperz. Firma:Pimpkie. Nie używany. 2.Różowa Bluzka z żółtym zamkiem marszczona na biuście. Rozmiar L. Firma NICE. 3.Tunika zawiązywana na szyji. Czarno-biała w kropki. Rozmiar M . Firma AMISU. 4.Bluza z paski z przodu ozdobne szelki. Rozmiar XL/XXL. Ja noszę M i była idealna dla mnie. Firma Sweet West. Lekka wada: lekko skulkowane rękawy i mała plamka, która prawdopodobnie zejdzie w praniu. 5.Bluzką luźniejsza w kolorowe paski .Małe ozdobne przecięcia na ramionach z tyłu cała czarna. Rozmiar M. Firma ZENITEX 6.Kurtka Pomarańczowa na wiosne. Rozmiar M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1298307346
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Chętnie, podaj tylko wymiary bluzy i jej stan zużycia. Mogę Ci do wymiany dorzucić coś jeszcze jeśli byś chciała(oczywiście o ile bluza będzie na mnie dobra)
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mam 170 cm wzrostu, rozmiar raczej S. Mogłabyś zmierzyć dł. bluzy i jej szerokość pod paszkami? Choc coś czuję, ze będzie krótka...
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.