|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki pielęgnacyjne i nie tylko
Na wymianę mam:
Dokładka 14.02. Veet - krem do depilacji - użyty jeden raz - w tubie 200 ml zostało jakieś 170 ml, ważny do 02.2012 2 lakiery do paznokci Depend (kupione w sieci Cubus) - 5 ml zielony (jasna oliwka) żółty (odblaskowy) ważne do jesieni 2011 Dla dzieci: On-line Kids - szampon i płyn do kąpieli (czereśnia) - używany, zostało w butelce około 200 ml, data ważności: 01.2013 Avon Ella Ballerina - truskawkowy żel pod prysznic - użyty 3 razy, w opakuwaniu jest około 230 ml, data ważności: 01.2013 Avon Ella Ballerina - truskawkowy spray do włosów przeciwko plątaniu się kłaczków - użyty jeden raz, w butelce pozostało praktycznie 100% produktu - 200 ml, data ważności 01.2013 Na niedoskonałości: Eris Under 20 - antybakteryjny żel głęboko oczyszczający do mycia twarzy dla mężczyzn - używany kilka razy, w butelce pozostało około 95% produktu, czyli jakieś 180 ml, ważny do 04.2012 Eris Under 20 - intensywny krem-kuracja przeciw niedoskonałościom dla cery tłustej - używany, tubka zawiera około 30 ml kremu, ważny do 05.2012 Garnier - Peeling Brusher - żel peelingujący z kwasem salicylowym, posiada specjalną szczoteczkę do masażu twarzy - użyty dwa razy. Na opakowaniu nie ma ani daty ważności, ani pojemności. Produkt kupiony i otwarty w styczniu 2011, oceniam że jest go około 150 ml. Do włosów: Szampon Shwarzkopf Gliss Kur - Asia Straight, anti-fizz effect - z ekstraktem z bambusa i orchidei. Używany, pozostało w butelce około 180 ml, ważny do 11.2011 Pianka Shwartzkopf Taft - Push Up Look - nadająca objętość, ultra strong. Nieużywana, 200 ml, zagubiona zatyczka. Nie wiem jaki jest termin ważności, ale u mnie na półce postała chyba rok. Do ciała: Avon Cellu-sculpt - wyszczuplający krem antycellulitowy. Pozostało w tubie około 90% produktu, czyli jakieś 180 ml. Nie potrafię podać daty ważności, bo dostałam go od siostry już napoczęty, więc nie wiem kiedy był otwierany. Data produkcji to 12.2008, u mnie na półce stał miesiąc. Avon Skin So Soft - ujędrniający żel pod prysznic z peelingiem - fajnie świeżo pachnie, użyty jeden raz, 200 ml, ważny do 01.2012 Pod oczy: Avon Rejuvenate - krem pod oczy na dzień/na noc - 2x10 ml, nieużywany, spróbowany. Ważny do 01.2012 Inne: Sally Hansen - opalenizna do nóg w sprayu - użyte 2 razy, pozostało około 70 ml, odcień medium glow. Nie ma daty ważności na opakowaniu. Produkt kupiony w sierpniu 2010. Zapraszam! Chętnie przyjmę biochemię (hydrolaty, olejki, puder bambusowy i inne mazidłowe cuda), filtry, ewentualnie kosmetyki kolorowe "niegryzące" się z filtrami. Edytowane przez avocado2 Czas edycji: 2011-02-14 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki pielęgnacyjne i nie tylko
niestety nic
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Garnier - Peeling Brusher - żel peelingujący z kwasem salicylowym, posiada specjalną szczoteczkę do masażu twarzy - użyty dwa razy. Na opakowaniu nie ma ani daty ważności, ani pojemności. Produkt kupiony i otwarty w styczniu 2011, oceniam że jest go około 150 ml.
Sally Hansen - opalenizna do nóg w sprayu - użyte 2 razy, pozostało około 70 ml, odcień medium glow. Nie ma daty ważności na opakowaniu. Produkt kupiony w sierpniu 2010. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Garnier - Peeling Brusher - żel peelingujący z kwasem salicylowym, posiada specjalną szczoteczkę do masażu twarzy - użyty dwa razy. Na opakowaniu nie ma ani daty ważności, ani pojemności. Produkt kupiony i otwarty w styczniu 2011, oceniam że jest go około 150 ml.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie?
Avon Ella Ballerina - truskawkowy spray do włosów przeciwko plątaniu się kłaczków - użyty jeden raz, w butelce pozostało praktycznie 100% produktu - 200 ml, data ważności 01.2013 Eris Under 20 - intensywny krem-kuracja przeciw niedoskonałościom dla cery tłustej - używany, tubka zawiera około 30 ml kremu, ważny do 05.2012 Garnier - Peeling Brusher - żel peelingujący z kwasem salicylowym, posiada specjalną szczoteczkę do masażu twarzy - użyty dwa razy. Na opakowaniu nie ma ani daty ważności, ani pojemności. Produkt kupiony i otwarty w styczniu 2011, oceniam że jest go około 150 ml. 2 lakiery do paznokci Depend (kupione w sieci Cubus) - 5 ml zielony (jasna oliwka) żółty (odblaskowy) ważne do jesieni 2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka:
ma jakieś 53/54 cm dł Szal 20 cm szerokości, dł. 170 cm, jest szyty z dwóch kawałków materiału
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.