|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel, mac , clinique , bb cream
nieaktualne.
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2011-02-09 o 14:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, mac , clinique , bb cream
Moja wish jest dosyc konkretna i bede chciała sie jej trzymać ..chociaz w jakims stopniu
![]() Szukam : - kosmetyków mac - czarney fluidline, róży : well dressed, dollymix, dame , peachy o peach , szminek oraz błyszczyków oraz pigmentów - np. ''grape'' ( paintpoty tez by sie przydały ) - paletek Diora - dużo oddam i będę szukac oczywiście poza watkiem za misty mauve oraz ''kokietkę'' Nie lubie odsypek ( chyba ,że w orginalnym opakowaniu), próbek... ( przypomniałam sobie ,że poszukuje DOBREGO korektora pod oczy)
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2010-11-09 o 22:00 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
, mam nadzieję, że już można ![]() Ja po klinika pukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473101 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Anarchio, ja po MAC fluidline royal wink albo Szminka Mac : , up the amp zuzycie malutkie
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-11-09 o 22:36 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za cienie chanel ?
ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749017 kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649646 Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2010-11-09 o 22:33 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
tysiulku niestety nic
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Interesuja mnie puderki MACa.
btw: kilka miesiecy temu umowilysmy sie na wymianke. Mialas swoje sprawy, wiec czekalam. Odlozylam kosmetyki na kilka miesiecy dla Ciebie i sie nie odezwalas . Mam nadzieje, ze wszytsko okej juz .
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Podobają mi się:
2.kolekcja limitowana china glaze : preppy pink , bad kitty, candie. zuzycie minimalne. Może znajdziesz coś u mnie za nie? |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro wam wszystkim podpisuje
![]() james naskrobie cos zaraz do Ciebie w Twoim watku
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
pomyłka
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2010-11-09 o 23:41 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa Anarsia
))) a ja przyszlam sie przywitac i zostawic caluska Fajnie ze wrocilas |
|
|
|
|
#15 |
|
Kici kici miau miau
|
mam brazowego Paintpota, mam tez pigment z kolekcji Solar Bits, pigment Quick Frost - moge oddac
![]() podoba mi sie blush of youth lub summer rose
Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-11-10 o 10:45 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za mac blush of youth?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kici kici miau miau
|
Constructivist
![]() poza tym moze pigment Sun Power z kolekcji Solar Bits ? ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- to jest paintpot - nie fluidline
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Anarchio
Clinique cienie też bym capnęła I szminki MAC'a ![]() Coś poza 5 widzisz u mnie
|
|
#19 |
|
Kici kici miau miau
|
jasne
|
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
hej, znalazłabyś coś za któryś róż MAC
?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam.
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
No to jestem...
![]() Więc z cieplaków znalazłam tak jak mówiłam diorki 649 i 659, z chanela goldeny, i jeszcze guerlainy letnie bodajże 409
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
A może byłabyś zainteresowana którymś z róży Mac z serii Colour Craft MINERALIZE BLUSH kolor IMPROVISE lub HAND-FINISH ( do wyboru )ubytek testowy--real foto wrazie zainteresowania ![]() no i mogę oddać paletkę diora nr. 290 Sweet Illusionubytek minimalny --komplecik, przekładka , futerał, kartonik. Mi wstępnie wpadł w oko jakiś różyk z Mac`a, lakiery i paletka clinique. Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-11-10 o 23:23 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi Ci czy piątki z nowej czy starej seri? tak? Z nowej--pełeł komplecik, ubytek minimalny -- w tygodniu zrobię real fotki co do różu Mac`a oddam tylko jeden..... a jakie kliniki ukrywasz ![]() ania
|
|
#26 |
|
Kici kici miau miau
|
wstawiam zdjecia paintpota
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
czesc, moze cos u mnie za roze mac i lakiery china glaze?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
spox , wiem jak faceci alergicznie reagują na kosmetyki
![]() Ja jutro siedze w pracy 12 h, więc na wizażu pojawię się wieczorem . Ania
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

, mam nadzieję, że już można 

.