|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie rozmiar 44-46.Zapraszam
Ubrania są używane , ale są w dobrym stanie nie które są w idealnym gdyż ich nie nosiłam .
- Pół golf niebieski bez rękawów dł. całkowita-75 cm szerokość od pachy do pachy - bez rozciągania -48 cm po rozciągnięciu do -66 cm szerokośc na samym dole przed rozciągnięciem-46 cm , po rozć.-70 cm - Tunika (bluzeczka) w kolorowe paski Rozmiar z metki 46 Będzie też pasować na 44. Skład materiału 96% viscoza 4% elastan Bluzeczkę pod spodem (biała) można odciąć według swego uznania. Wymiary bez rozciągania- od pachy do pachy- 53 cm długość od ramiania w dół- 70 cm - Spodnie letnie gumowane w paseczki Pas - bez rozciągania -43 cm po rozciągnięciu - 47 cm Biodra - przed rozciągnięciem-49 cm , po rozciągnięciu -65 cm długośc stanu -25 cm długość od kroku ku dołowi - 56 cm długość od pasa ku dołowi -76 cm Skład materiału -78% viscosa 19% nylon 3% elastan - korale naszyjniki -bransoletka drewniana - daszek różowy nowy Kupiłam daszek córce ale okazał się za mały . Metki papierowe niestety oderwałam zbyt wcześnie . Rozmiar z metki 52-54
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe Edytowane przez BlueRoses Czas edycji: 2011-06-10 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.