|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Biżuteria Sutasz i nie tylko :)
W sumie swojego "katalogu" to jeszcze nie miałam na tym forum
Dlatego zakładam. W "składzie materiału" poszczególnych świecidełek nie chce wymieniać mi się takich rzeczy jak plastik, metal nieszlachetny, koraliki inne niż przynajmniej szkło, więc je pomijam ![]() 1. kolczyki z początków przygody z sutaszem szkło, kryształki Swarovskiego, srebro.2. broszka z koralem, bronzytem i kryształkami Swarovskiego. 3. broszka z jaspisem Tygrysie Żelazo i kryształkami Swarovskiego 4. kolczyki z cyrkoniami i kryształkami Swarovskiego 5. kolczyki z perłami, kryształkami Swarovskiego, srebro. 6. kolczyki z perłami, srebro. 7. kolczyki z perłami, jaspisem Tygrysie Żelazo, srebro. 8. kolczyki z sodalitem, kryształkami Swarovskiego, srebro. 9. kolczyki z turkusem i kryształkami Swarovskiego, srebro. 10. kolczyki z kryształkami Swarovskiego, srebro. |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biżuteria Sutasz i nie tylko :)
No to będę pierwsza
i wiem, że nie ostatnia Piękne prace - kolory, kamienie, kompozycje i przede wszystkim estetyka i staranność wykonania - świetne! A te kolczyki - boskie |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy
![]() 11. kolczyki z masą perłową, szkłem, srebro. 12. kolczyki z perłami, srebro. 13. kolczyki z cyrkoniami i kryształkami Swarovskiego. 14. broszka. 15. kolczyki z sodalitem, jaspisem, kryształami Swarovskiego, srebro. 16. bransoletka z perłami, masą perłową, Nocą Kairu, Szmaragdem Nilu, kryształami Swarovskiego, szkłem. Ale nie samym sutaszem człowiek żyje, czasami mam ochotę popełnić coś innego Aczkolwiek motywy orientalne bardzo lubię i przemycam je kiedy mogę do mojej biżuterii ![]() 17. kolczyki - srebro. 18. bransoletka z cyrkoniami, srebro. 19. naszyjnik "Alicja w Krainie Czarów" 20. naszyjnik z sodalitem, koralem, bronzytem, pirytem złocistym, lawą wulkaniczną, jaspisem Tygrysie Żelazo, sardonyksem, szkłem weneckim, srebro. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
21. naszyjnik z piór, z kryształami Swarovskiego, cyrkoniami.
22. kolczyki z masy perłowej. 23. bransoletka ze sztucznych pereł. 24. kolczyki z masy perłowej. 25. korale z kamieni (kość, chalcedon, koral, piryt złocisty, agat Botswana, jaspis Srebrny Liść, opal), masa perłowa, szkło weneckie, srebro. 26. bransoletka z pereł, onyksu, Szmaragdu Nilu, szkła, srebro. 27. kolczyki zegarki. |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Sprawdź w regulaminie, czy możesz dać link do swojego bloga - masz tam odnośniki do miejsc gdzie sprzedajesz swoje prace, a reklama na Wizażu jest płatna. Możesz dostać ostrzeżenie.
A zegarki cudne
Edytowane przez E_W Czas edycji: 2011-01-16 o 22:48 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
28. naszyjnik z masą perłową, Nocą Kairu, granatem, perłami, Szmaragdem Nilu, ceramiką, kryształami Swarovskiego, szkłem, srebro.
29. naszyjnik z muszlami, szkłem weneckim, masą perłową, srebro. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie mam odnośników do swojego "sklepu", ani żadnych miejsc online, gdzie bym sprzedawała...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo szkoda, żebyś zniknęła za szybko z tego forum
Edytowane przez E_W Czas edycji: 2011-01-16 o 23:00 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Przepiękna ta biżuteria
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero po Twojej odpowiedzi spojrzałam ile masz postów i od kiedy - upominałam 'weterankę'
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Biżuteria jest przepiękna. Ale weszłam na Twoją stronę i tam wszystko mi się podoba - zdjęcia, grafiki itd... Ale nie o tym chciałam
Chciałam o tym zdjęciu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1295212584 W pierwszej chwili pomyślałam że to Anja Rubik Serio. Ale po nitce do kłębka doszłam do wniosku że to Ty Śliczna jesteś i bardzo fotogeniczna
|
|
#13 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż mi czasami wciąż się wydaje, że jestem na wizażu od niedawna ![]() Cytat:
nie mogę więcej rzeczy uploadować, chyba, że zapłacę ![]() Ale dzięki za takie miłe komplementy! ...Ehh z każdego czasami wychodzi Narcysia ![]()
|
||
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne kolczyki, broszki, naszyjniki, bransoletki-normalnie jestem pod ważeniem..
Wszytskie takie ładnie dopracowane, i wogóle.. Najbardziej mi się podobają te kolczyki : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1295211667 Są śliczne! ^^. |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wysyp śliczności, piękne
![]() |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładna jest Twoja biżuteria. Bransoletki szczególnie mi się podobają.
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie bardzo za Anią Rubik Natomiast Twoje zdjęcia na blogu są świetne ![]() Cytat:
i nie wiadomo co z tym zrobić
|
||
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
cuuuuuuuuuuuda
[mówiłam już czy nie?] ale serio są boskie. kocham tą technikę sutarzową... ma genialny efekt chociaż chyba ja to się sama nigdy jedwabiu nie dotknę... wczoraj jakoś czytałam bloga fajne zdjęcia! genialne nawet... czy mi się dobrze doczytało że robiłaś sesje studyjne swoje pierwsze?! też takie chcę umieć robić.... buuuu ja cem.
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkie piękne
Napatrzeć się nie można...
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Ale cudności pokazałaś , prace bardzo staranne , dokładne , jak to się mówi dopiete na ostatni guzik
. Nie wiadomo co wybrać .
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne prace, dbasz o estetykę i masz bardzo ciekawe i nietuzinkowe pomysły
Najbardziej spodobał mi się naszyjnik z piór.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Biżuteria naprawdę ładna,ale niektóre zdjęcia są wprost genialne. Gratuluję. Edytowane przez soutache Czas edycji: 2011-01-17 o 23:02 |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za miłe komentarze
![]() Cytat:
A zdjęcia biżuterii robię w domu, wystarczy biała kartka papieru
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
kartka,jak kartka ;-).....ale dobre światło to podstawa sukcesu.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Światło naturalne, płynące z okna
![]() Niestety nie dorobiłam się jeszcze na profesjonalny sprzęt fotograficzny, i cały zestaw jakim teraz dysponuję to poczciwy Canon 350D z obiektywem kitowym + obiektyw sigma 50 mm f/1.4. Lamp brak, statywu brak, wszystkiego innego brak
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niemniej jednak uchwycenie tego właśnie dobrego światła, jakiekolwiek nie byłoby to światło,jest kwestią dobrego wyczucia i dobrej ręki
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zawsze naturalne światło jest najlepsze, i bynajmniej nie chodzi mi o lampę aparatu, bo tej nie znoszę
Miałam na myśli lampy studyjne - z takimi to wychodzą piękne zdjęcia o każdej porze
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
ja tez mam najwieksze klopoty ze swiatlem.zawsze cos nie tak...no i najbardziej mnie "denerwuje" jak juz wychodzi ciekawe zdjecie i okazuje sie ze ma jakies przeklamane kolory...np zolty :/
Solciuchna a co masz na mysli mowiac o bialej kartce ? chodzi o oslone zrodla swiatla ? pozdrawiam serdecznie Ann |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ja kiedys zaslanialam lampke biala kartka i wtedy swiatlo nie bylo takie ostre i zolte. taka chalupnicza metoda
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Dlatego zakładam. W "składzie materiału" poszczególnych świecidełek nie chce wymieniać mi się takich rzeczy jak plastik, metal nieszlachetny, koraliki inne niż przynajmniej szkło, więc je pomijam 

Bo nie mam odnośników do swojego "sklepu", ani żadnych miejsc online, gdzie bym sprzedawała...

Chciałam o tym zdjęciu
nie mogę więcej rzeczy uploadować, chyba, że zapłacę 
Natomiast Twoje zdjęcia na blogu są świetne
jestem również