![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Nowy wątek u Sensimilli , same konkrety ! New yorker, house,butik, H&M rozm. xs/s/m
już MOŻNA
![]() Rezerwacja Nie ma . Witam drogie wizażanki ![]() Zakładam nowy wątek, ponieważ w starym brakło miejsca na dokładki oraz większość rzeczy została wymieniona . Zasady jak u wszystkich . Bluzy : 1. Świetna bluza firmy Only, rozmiar S, stan Idealny ! .2. Bluza w kratę z ozdobnymi guzikami, rozmiar XS/S, stan - Nowa bez metek. 3. Biała bluza firmy Mackenzie, rozmiar XS, stan BDB . 4. Kolorowa bluza firmy House, rozmiar S, stan idealny. (będę wybredna) 5. Bluza w kratę firmy H&M, rozmiar XS/S , stan BDB - 6. Koralowa bluza firmy Butik, rozmiar S/M, stan Idealny . ( nie oddam łatwo). 7. Brązowa kangurka firmy L.O.G.G rozmiar XS, stan Idealny ! Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-27 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]() Torby : 1/2 . Świetny rudy kuferek z prawdziwej skóry . Nie nosiłam go bo nie mam do czego aczkolwiek trochę przeleżał w szafie dlatego jego stan określam na BDB . Nie mieści A4 . Będę wybredna . 3. Turkusowa torebka firmy BUTIK , stan BDB - . Mieści A4 . 4. Duża sportowa torebka firmy NIKE, spokojnie mieści a4 . Stan IDEALNY . Kosztowała mnie naprawdę dużo dlatego będę wybredna . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
Spodnie :
1/2. Super obcisłe granatowe rurki, rozmiaru 32/34 ! Stan rurek określam na Dobry , bo widać gdzie niegdzie ślady użytku . ( będę wybredna ) . 3. Obcisłe, jasne rurki również rozmiar 32/34 (xxs/xs) , stan Idealny! . 4. Krótkie szorty w paseczki firmy BUTIK, rozmiar XS, stan idealny (nie oddam łatwo) ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy wątek u Sensimilli , same konkrety ! New yorker, house,butik, H&M rozm. xs
Tuniki/bluzki :
1. Długa koszula Japan Style, Rozmiar S . Wstawki z koronki, ozdobne guziczki, marszczona . Stan Bdb/idealny . Et_Na 2. Długa marynarska, asymetryczna tunika (sweterkowa) Rozmiar XS/S/M. Stan Idealny ( będę wybredna) Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-28 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
T-shirty :
1. Super T-shirt z królikiem Bugsem, rozmiar XS/S. stan idealny . 2. T-shirt z Garfieldem, rozmiar XS, stan Dobry . 3. Biały T-shirt z Kłapouszkiem, Rozmiar XS/S, stan BDB . 4. T-shirt firmy New Yoreker z królikiem. Rozmiar XS, stan BDB - ( plamka na dekolcie widać na zdjeciu ) . 5. Biały T-shirt firmy Reserved rozmiar M ( ja noszę S i był luźniejszy) , stan IDEALNY ! . (będe bardzo wybredna) . 6. Chabrowy T-shirt, rozmiar S, stan BDB . 7. Marynarska bluzeczka, wiązana na szyi z tyłu świetne wycięcie . ( bedę bardzo wybredna ) Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-27 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
SUKIENKI :
1. jeansowa sukienka bombka, rozmiar XS/S , stan Idealny ! ( będę bardzo wybredna bo dałam za nią dużo) . 2. Sukieneczka w ślicznych kolorach, rozmiar XS/S, stan Idealny . ( ciut zamek się zacina) . ( będę wybredna) MaRakula Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-28 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]()
Dodatki : :
1. Sypki puder firmy Rossman , użyty 1 raz ( zbut ciemny jak dla mnie ) . Kolor Beż (2) . Et_Na 2. Żel pod prysznic firmy Oriflame , milk&Honey , użyty 2/3 razy . 3. Długie różowe korale, stan bdb . 4. Bransoletka floral, idealna na wiosnę ! Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-28 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy wątek u Sensimilli , same konkrety ! New yorker, house,butik, H&M rozm. xs
Dokładka !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() coś u mnie za: 2. Długa marynarska, asymetryczna tunika (sweterkowa) Rozmiar XS/S/M 7. Marynarska bluzeczka, wiązana na szyi z tyłu świetne wycięcie .
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
3. Świetny czarny zegarek z dużą tarczą ! stan BDB . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Niestety szortów raczej nie oddam, coś prócz tych dwóch bluzek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
cos za 1. Długa koszula Japan Style, Rozmiar S . Wstawki z koronki, ozdobne guziczki, marszczona . Stan Bdb/idealny . ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za torbe nike i bluze w krate ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie troche Twoich bluz oraz rurki Czy bys cos u mnie wyszukala?
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
mogę oddac np rurki za nią. co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
xs stan idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś za kuferek:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1301219467 jakie ma dokładnie wymiary?
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
ok mi pasuje
koszula oraz puder za tulipana tylko powiedz mi jaka dł koszuli? ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- ok mi pasuje zapraszam na pw jak pasuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
a które konkretnie ? bo ja noszę S czasem xs lub M na górze i dół S/M i to zależy od ciuszka bo przy opisach podaję rozmiar z metki, a ten czasami różni się od rzeczywistości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.