![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Spotkania Wielkopolanek odc.5
hej Dziewczyny!!
Tamten wątek już dawno przekroczył 5000 postów. Dlatego też pora na następny odcinek ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek odc.5
Dzień dobry
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to i ja się melduję w nowym wątku
![]() Ale się najadłam przed chwilą sobie z brata dziewczyną grila zrobiłyśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Też się najadłam tylko że grilla zrobiłam ja i ojciec a nie brat z dziewczyną których to odwiedziliśmy
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To wczoraj był chyba jakiś dzień grillowania
![]() Ja też robiłam z facetem karkówkę i udka. Pycha było ![]() Jutro zaczynam nową prackę, a raczej wracam do poprzedniej sprzed kilku miesiecy (ale zawsze jakis stres jest). Mam nadzieję, że będzie wszystko ok ![]() Dziś pogoda zrobiła nam psikusa, nawet z łóżka się nie chce wychodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ja też idę do pracy... na szczęscie dzisiaj jestem w restauracji (bo na ogródku nie byłoby fajnie przy takiej pogodzie...)
mam nadzieję, że nie będzie padać w czasie mojej drogi do pracy ;-) Wy sobie tu mówicie o grillu, a ja miałam taką ochotę że szok. nie było tylko do kogo jechać, bo wszyscy powyjeżdżali... nam też weekend nad morzem szlag trafił, bo kumpela 1 dzień przed mi powiedziała, że jednak nie pojedzie... ![]() ok.. idę się ubierać i zmywam się do pracy.... miłego dnia dziewczyny... i nie zapominajcie parasoli z domów ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ale mimo to, te które leżą w tych łóźkach z powdou pogody- niech wyjdą. Szkoda dnia a się odleżyny zrobią ;p
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bry!
melduję się w nowym wątku. Ja wczoraj też byłam na grillu, ale dzisiaj pogoda nam sie popsuła.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no i po weekendzie
![]() nad morzem było cudownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale wypoczełam i zresetowałam się jak nigdy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Ja właśnie przyjechałam od rodzinki, wypad weekendowy wyszedł nam w ostatniej chwili o od razu pakowanie i wyjazd, no ale nie obyło się bez niespodzianek. W piątek postanowiliśmy odebrać Kubę z przedszkola i od razu ruszyć w trasę, a tu mój syn oznajmia mi na dzień dobry "mamo uszy mnie bolą" myślałam że coś mnie trafi ![]() ![]() Od razu telefon do laryngologa (ale prywatnego) i akurat się złożyło że mogliśmy od razu do niego pojechać przepisał leki i dał pozwolenie na wyjazd ![]() Weekend był baaarrdzzzoo udany choć jak wszystkim wiadomo pogoda nie dopisała ![]() No ale w dobrym towarzystwie nawet w domu nie jest nuduno ![]() Dzisiejsza pogoda jest okropna i wkurza mnie że już maj, a pogoda do dupska i nic nie zapowiada że ma się to zmienić ![]() Do tego dzisiaj otrzymaliśmy zaproszenie na ślub i wesele znajomych na 4 czerwca ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
tak to z dziećmi bywa ...
Ania |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza?
Pogoda do bani! Wiem! Jutro uderzam na wieczór panieński, a dzisiaj po pracy ide szukać prezentu na ten wieczór dla przyszłej Panny Młodej. Nie chce mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
O widzę Kamila, że też masz swój " program wiosennej odnowy"
![]() ![]() ![]() za to żywieniowo jestem z siebie zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zresztą jak tu nie zbłądzić przy takiej pogodzie ![]() ![]() wagowo nadal marzę o 5kg off ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
witajcie. ja tez melduje sie w nowym watku
![]() oj tak, pogoda nie do wytrzymania ![]() Camilla, ja dzisiaj umieram z powodu @. szkoda slow. a w weekend majowy tez grilowaliśmy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Jeśli byłybyście zainteresowane zabiegami w gabinecie medycyny estetycznej : laserowa depilacja, endermologia czyli zabiegi antycellulitowe i modelujące sylwetkę, laserowe zamykanie naczynek to podajcie mi swoje maile, roześlę wam cennik. Dla pierwszych 10 osób jest 20% zniżka ![]() ![]() Bejjka ja jeszcze 3 kg i będę mieć wagę do jakiej dążę ![]() Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2010-05-07 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
hej
![]() Kamila gratuluję wytrwałości ![]() Wczoraj wieczorem wróciłam z Drezna miasto prześliczne szkoda tylko, że tak mało czasu miałam na zwiedzanie... od rana boli mnie głowa i nic mi się nie chce...
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Madzia zazdroszczę Drezna
![]() ![]() ja własnie wróciłam z pracy. zabieram się za szkolne referaty. dajcie mi siłęęę!! (filozofia +historia sztuki :|) jeszcze do tego koty mi się bzykają w krzakach za oknem i robią jakieś straszne kocie nawoływania (miał, ał. miał.) i tak w kółko. miał srał kurde blaszka,. wykindrzać mi spod okna! ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
heloł.
i znowu nowy tydzien i znowu pogoda deszczowa. w taka ulewe, jak byla dzisiaj rano, to jeszcze nie jechalam. w trakcie mojej "podrozy" do pracy bylo oberwanie chmury ![]() spac mi chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Witajcie.
U mnie nic nowego ![]() Pogoda nas nie rozpieszcza i mam jej dość, jestem totalnie przez nią rozwalona i snuje się bez życia bo nic mi się nie chce, dobrze że rano mam siłownię i bieżnię bo popadłabym w totalne nic nierobienie ![]() Może się spotkamy ??? W najbliższy piątek ??? Co wy na to ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Iguś jeżeli chodzi o spotkanie to ja niestety odpadam. Jadę na weekend do rodziców na rodzinną imprezkę
![]() tęsknię za słoneczkiem, chmury na niebie sprawiają, że chodzę ciągle niewyspana i zmęczona. ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Wypaliłam z tym spotkaniem trochę za szybko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jakos duszno dzisiaj na dworze
![]() ![]() ![]() co do naszego domku to jeszcze duuuzzzzooo pracy przed moim mezem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najgorsze jest to że Ci co nam robią to ich szef jest .... ![]() ![]() ![]() ![]() sama po nie chcialam jechać no ale jak jż zamówił i miały być w piątek a przyszly w poniedziałek po 4 ![]() ![]() Tak samo wzioł się za drzwi tak oni montują zamówiliśmy drzwi wcale nie tanie a oni teraz 3 dzień je montują podcinają tragedia! ![]() ![]() ![]() ahh wygadałam się chyba trochę ulżyło |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny współczuję Wam tych remontów/wykończeń
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Oliwka współczuje
![]() No pogoda dziwaczna, teraz zaczeło padać a ja w balerinach do pracy przyjechałam i spodniach 3/4 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
ja byłam w czasie burzy w pracy. i to ejszcze na ogródku
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mogłybyście doradzić mi dobrego i taniego szewca albo sklep z artykułami szewskimi? Potrzebuję zmienić fleki w butach i kompletnie nie wiem gdzie w Poznaniu się z tym udać. Kiedyś na mojej Wildzie widziałam jakiś sklep ale kompletnie nie pamiętam gdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() od tego czasu hurtowo wożę buty do szewca w mieście rodzinnym mojego tzeta ![]() ale fatalna pogoda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może inne dziewczyny będą coś wiedziały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.