|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kulki brązujące INGRID
Kulki Celebration Pearl marki Ingrid nr 03 czyli brązujące najchętniej na inne kulki brązujące albo puder brązujący prasowany innej firmy.
Kulki są nowe,kupione 3 dni temu..wzbogaciłam je o śmietankowo-beżowe kulki z tej samej serii ale z wersji 01(rozświetlających) bo same brązujące są dla mnie za ciemne i co...i mimo dodania wszystkich beżowo-śmietanowych do tych brązujących dalej efekt jest dla mnie za ciemny. Chwilowo mam nieczynny aparat ale w ciągu kilku dni postaram sie zrobić zdj.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kulki brązujące INGRID
A w jakim stanie jest ten puder (bo u ciebie na wątku go nie dojrzałam..ta ślepota
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Odpisuj u mnie, proszę, bo gdybym nie zajrzała to nie wiedziałabym, że odpisałaś.
Mam go z wymiany. Poprzednia użytkowniczka w opisie miała, że pozostało go 8,5 g z 9 g - ja użyłam dwa razy, jednak to odcień nie dla mnie i chętnie go wymienię. nie ma go w wątku, dołączam zdjęcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ja u siebie mam matowy brazer z essence, ktory jest dla mnie za jasny
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.