![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
J`ADORE, czarna Mania, O`de Lancome, Guerlain, Shiseido, Fekkai i wiele innych....
nie aktulane
Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-02-11 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: J`ADORE, czarna Mania, O`de Lancome, Guerlain, Shiseido, Fekkai i wiele innych.
REEBOK EasyTone roz.36 - kupione w listopadzie ( jest paragon) założone dosłownie z trzy razy. Jest karton, paragon, wszystkie etykiety, dodatkowe wstążkowe sznurówki.
Wymienie na inne sportowe, lub jakiś konkretny ciuch np płaszcz, czy buty Clarksa 3,5 Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-01-27 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: J`ADORE, czarna Mania, O`de Lancome, Guerlain, Shiseido, Fekkai i wiele innych.
znajdziesz cos u mnie za miniaturke prady?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Coś za perfumy Chanel No.5?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
znalazłabys coś za meteoryty??
prosze odpisz u mnie. pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
balerinki HM
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- niestety, nie znalazłam nic dla siebie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za :
StriVectin 40ml pod oczy CLARINS Eclate Minute 01 John Frieda Sheer Blonde szampon Poza wątkami mam małą brązową torebkę listonoszkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
nie znalazłam nic za Manie
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-01-20 o 10:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
FEKKAI GLOSSING krem nabłyszczający do włosów
coś u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hoooop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Moze zainteresuje Cie na wymiane cos z mojego watku? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety , nie znalazłam nic za Manie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
niestety, nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Lolko,
czy za pozostala ilosc Chanel no5 interesowalby Ciebie cement termiczny Kerastase? ( ok. polowy ) moglabym dodac pusty flakonik na perfumy z atomizerem |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Lolko,
A mozesz jakos "poszerzyc" wish liste o inne zapachy za Manie? Czy jestes zdecydowana jedynie na te wymienione powyzej? Chetnie poszperam w szafkach i moze cos znajde ![]() Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
szukam czegoś lżejszego na wiosnę/lato, chociaż Alienem nie pogardzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Lolko,
Niestety Alienow u mnie brak ;-) Ale poszukam w szafie czegos lzejszego na cieplejsze dni ;-) Chociaz moze byc cienko - jestem fanka ciezkich zapachow ;-) A jakby co to mam jeszcze do oddania nowa torebke, ktorej zdjecie zalaczam. Nie wiem czy w Twoim stylu, ale moim zdaniem jest piekna, wiec sie odwazam zaproponowac na wymiane. Akurt dla mnie za mala - lubie duze worki ;-) Torebka jest nowa, ze skory ekologicznej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za StriVectin 40ml pod oczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- zastanwaim się nad ![]() Clinique All About Eyes Rich |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Ja tez zastanawiam sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Kochana,
Rozumiem ;-) Ja tymczasem raczej nie poszczyce sie jakims spektakularnym wyborem zapachow wiosenno-letnich... Znalazlam jeszcze do wymiany nowe 30 ml Moschino Hippy Fizz i Loewe Aire tez 30 ml z minimalnym ubytkiem. Moze ktorys z nich? Jakos mnie naszlo na te Manie, bo maniakalnie sie boje, ze mi sie moja skonczy na wieki ;-) Jesli nic z tego, to najwyzej bede Cie jeszcze nawiedzac w przyszlosci, gdyby mi sie cos nowego objawilo do oddania ;-) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.