![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko w jednym- kosmetyki, ciuchy i dodatki
Witam serdecznie. Postanowilam zalozyc nowy watek i umiescic w nim wszystko, czyli kosmetyki, ciuszki i dodatki. Kilka zasad:
- masz mniej przekupek - wysylasz pierwsza - prosze o prowadzenie rozmow w jednym watku, mam problem z komputerem i otwiera mi strony po kilka minut, wiec jesli zapytasz u mnie to odpisze u siebie (chyba ze wyrazisz prosbe zebym odpisala u Ciebie) a jesli ja zapytam u Ciebie to prosze zebys u siebie odpisala:) - nie wymieniam sie na sile, ale kazda propozycje rozwaze - nie mam sprecyzowanej wish ale napweno przyjme mleczko termoochronne do wlosow (kreastase lub loreal profesionell) Przy niektorych rzeczach moge marudzic, za co z gory przepraszam A na wymiane mam Kolorowo: 1) cienie Bourjois Smoky eyes kolor violet romantic, uzyte kilka razy 2) roz Bourjois kolor 35 Sienne, maly ubytek (nie ma) 3) podwojne cienie Clinique, ubytek nieznaczny, kolor beach plum 4) MAC, pojedynczy cien kolor Shock-a-holic, kolor jest z limitowanki z tamtego roku 5) MAC, pojedynczy cien kolor Star by night, kolor pochodzi z limitowanki 6) MAC szminka kolor Intricate, kilka razy uzyta 7) Kredka Bourjois kolor Prune moderne 8) Bourjois, maskara Volume Glamour, nowa, kolor czarny (nie ma) 9) Gosh, blyszczyk w tubce On stage, nowy zafoliowany, kolor 106 (mleczny roz) 10) Smashbox, Brow tech Quad, wosk prawie zuzyty, cienie do brwi prawie nietkniete Pielengnacja - Dove, ujedrniajacy balsam do ciala, nowy - Chales Whortington, nowa profesjonalna odzywka do wlosow nadajaca polysk - perfumowany balsam do ciala Outspoken - dezodorant do ciala Outspoken Ciuchy - sukienka mini bombka New Look, roz 40, ale bardziej 38 niz 40, raz zalozona, lezy tak bidulka i czeka na dziewczyne ktora ja doceni (ja wygladam w niej za bombkowato :brzydal:) - plaszcz New Look, nowy roz 36 ale bardziej male 38, oddam tylko za jakis fany produkt gornopolkowy bo kosztowal 40euro - spodenki F&F, nowe z metka roz 38, ale bardziej na 40, na mnie za duze - balerinki z prawdziwej skory New Look, nowe tylko przymiezone, roz 37, dlugos wkladki 24cm, na mnie niestety troche za ciasne, podobno mozna by je rozciagnac ale wole kupic nowe niz te zniszczyc Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2011-04-28 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko w jednym- kosmetyki, ciuchy i dodatki
Dodatki:
-pasek na gumie New Look - zegarek Q&Q, mialam go raz na sobie, skracana branzoleta bo spadal mi z reki, ale wole duze zegarki wiec ten bidulek lezy i sie marnuje Dla dzieci - lampka nocna z myszka Miki, jest w pelni sprawna, bakuje tylko zarowki, zmieniam dzieciom pokoj i juz Miki nie pasuje ![]() - ochraniacz na szczebelki, uzytkownay jednynie przez miesiac Zapraszam serdecznie ![]() Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2011-04-29 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
2) roz Bourjois kolor 35 Sienne, maly ubytek 10) Smashbox, Brow tech Quad, wosk prawie zuzyty, cienie do brwi prawie nietkniete - balerinki z prawdziwej skory New Look |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
cienie Bourjois Smoky eyes kolor violet romantic, uzyte kilka razy 2) roz Bourjois kolor 35 Sienne, maly ubytek odpisz u mnie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
co za róż miałabym poszukać
![]() ![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2011-03-25 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje ale nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a Izuś czy cienie do brwi masz fotke z bliska?
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- chodzi mi jakie tam sa kolorki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dianko ja mam problem z komputerem i zeby zaladowac zdjecia to musze wylaczac komputer i podlaczac aparat, a pozniej znowu wylaczac zeby podpiac modem, laptop w naprawie i kozystam nadal z tego starego zlepa. Kolorki tego Smashboxa to: bardzo ciemny braz (ja go troche uzywalam, mam czarne brwi) i dwa jasne prawie nie rozniace sie od siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a cóż byś chciała za róż? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
hej! Może coś u mnie za:
8) Bourjois, maskara Volume Glamour, nowa, kolor czarny 10) Smashbox, Brow tech Quad, wosk prawie zuzyty, cienie do brwi prawie nietkniete ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za dezodorant outspoken?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post25085782 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
hej, podoba mi sie (w kolejnosci):
8) Bourjois, maskara Volume Glamour, nowa, kolor czarny i ktorys z cieni MACa (wlasciwie nie wiem ktory bardziej) Kiedys pytalas u mnie o roz Nouby, moze Cie jeszcze interesuje. Mam tez spray do wlosow Loreal. W kazdym razie zajrzyj do mnie. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2011-03-25 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post25085782[/QUOTE] Dziekuje, ale nic nie znalazlam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
4) MAC, pojedynczy cien kolor Shock-a-holic, kolor jest z limitowanki z tamtego roku
5) MAC, pojedynczy cien kolor Star by night, kolor pochodzi z limitowanki moze cos w moich watkach?
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za tusz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
może znalazłabyś coś u mnie za błyszczyk Gosh?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za tusz bourjois oraz dezodorant dove?
![]() daj znać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dziekuje ale tusz poleci do zwierzun
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.