![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki La roche, Bioderma, Eucerin, Vichy
WĄTEK NIEAKTUALNY !
Zasady obowiązują tak jak wszędzie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=535713 - moja lista wish ![]() Dodać mogę, że najbardziej kusić można perfumką i bransoletkami ![]() A tu kosmetyki, które chętnie wymienię: Perfumy Calvin Klein 'Secret obsession EDP 20 ml Lipo Control balsam do ciała aktywna formuła antycellulitowa + tabletki zapobiegające i redukujące cellulit- 150 ml + 30 tabletek- data ważności 05/2011 Relastan piękna skóra suplement diety- 60 tabletek- nowe opakowanie data ważności 11/2011 Joanna Sensual comfort przezroczyste plastry do depilacji ciała -zostało 5 podwójnych + cała oliwka łagodząca - data ważn. 03/13 L'oreal Perfect Match fluid N2 30 ml Bare mineralsall-over face color warmth ok. 2g GOSH cover me up makeup mousse 04 champagne 20ml - poszło do lo_czek Avon Anew lifting eyeshadow 'heather' Eucerin *DermoPurifyer Peeling próbka 1,5ml - 45 sztuk *Aqua porin Active, krem intensywnie nawilżający RICH do skóry suchej i wrażliwej, próbka 1,5ml - 50 sztuk- data ważności 08/11 *Przeciw zaczerwienieniom krem neutralizujący zaczerwienienia skóry SPF 15 próbka 2ml - 50 sztuk *Przeciw zaczerwienieniom kojący krem na noc próbka 2ml - 40 sztuk (10 poszło do esterie) *Hyaluron-filler krem na dzień do skóry normalnej i mieszanej wypełnia nawet głębokie zmarszczki od wewnątrz SPF15 próbka 1,5ml - 40 sztuk (10 poszło do esterie) *DermoPurifyer żel oczyszczający próbka 1,5ml - 30 sztuk La roche posay *Hydreane legere próbka 2ml - 24 sztuki *Nutritic próbka 2ml - 10 sztuk *Toleriane riche próbka 2 ml - 10 sztuk Vichy *Normaderm pro mat próbka 1,5 ml - 25 sztuk *Normaderm próbka 1,5 ml - 30 sztuk *Essentielles lekki krem do twarzy próbka 1,5ml - 20 sztuk *Liftactiv CxP Total Pielęgnujące serum przeciwzmarszczkowe i ujędrniające + spektakularny blask próbka 1,5ml - 25 sztuk poszło do Kinga72 *Normaderm Teint podkład do skóry z niedoskonałościami nr 25 NUDE próbka 10 ml *Aera Teint podkład kremowy do skóry suchej nr 35 SAND próbka 10ml Bioderma *Sebium H2O próbka 10ml - 3 sztuki *Sebium Mat próbka 2ml - 7 sztuk *Sebium pore refiner próbka 2ml - 5 sztuk *Sebium Al próbka 5ml - 21 sztuk *Sebium AKN próbka 5ml - 17 sztuk- wszystko poszło do lo_czek *Sensibio próbka 2ml - 5 sztu *Sensibio Light próbka 2ml - 4 sztuki *Sensibio Rich próbka 2ml - 7 sztuk SVR Topialyse sensitive gel żel do mycia ciała bez mydła próbka 10ml - 4 sztuk poszło do Kinga72 Lierac *Homme ultra hydratant nawilżający balsam do skóry suchej próbka8ml - 2 sztuki *Hydra-chrono nawilżający krem do skóry suchej próbka 5ml- 10sztuk *Mesolift creme rozświetlający krem przeciw objawom zmęczenia skóry próbka 3ml - 6 sztuk *Arkeskin+ krem dla cery suchej próbka 5 ml - 10 sztuk poszlo do Kinga72 *Apaisance fluide anti-rougeurs fluid redukujący zaczerwienienia próbka 3ml - 4 sztuki poszło do esterie Avene *Trixera+Selectiose krem zmiękczający do skóry wrażliwej suchej lub atopowej próbka 10ml - 2 sztuki poszło do Kinga72 *Antirougeurs Krem pielęgnacyjno-ochronny do skóry z rozszerzonymi naczynkami suchej lub bardzo suchej próbka 5ml poszło do Kinga72 NUXE poszło do esterie *Maseczka na bazie 3 róż próbka 4ml *Nirvanesque krem pod oczy próbka 2ml *Creme Merveillance krem przeciwzmarszczkowy próbka 2ml *Huile prodigieuse suchy olejek próbka 4ml Topicrem krem do ciała z brokatem próbka6ml - 8 sztuk Siquens *Prevention próbka 2ml - 5 sztuk *MedExpert próbka 2ml - 50 sztuk poszlo do lo_czek Novoxidyl próbka 6 ml - 8 sztuk Phyto *phytocitrus regenerujący szampon do włosów próbka12 ml - 5 sztuk *phytocitrus maseczka regenerująca próbka 12 ml - 2 sztuki poszło do esterie *phytojoba szampon intensywnie nawilżający próbka 12ml *phytojoba maseczka intensywnie nawilżająca próbka 12 ml - 8 sztuk poszło do esterie *phytheol szampon przeciwłupieżowy próbka 12 ml *phyto 7 krem do włosów nawilżający z wyciągiem z 7 ziół próbka 5ml - 2 sztuki RoC Wrinkle correxion próbka 1,5nl - 20 sztuk data ważn. 07/2011 General Topics,Synchroline *aknicare cleanser próbka- 24 sztuk *terproline face próbka- 6 sztuk *sensicure cream gel próbka- 18 sztuk *aknicare sun SPF30 próbka- 10 sztuk *synchrorose fast próbka 10 sztuk Perfecta extra slim *Myjący peeling-masaż antycelluli próbka 10ml - 2sztuki *Termoaktywne serum-laser próbka 10ml - 2sztuki Wymienione: La Roche-Posay * Substiane[+] pod oczy- odbudowujący krem przeciwstarzeniowy próbka 1,5 ml - 20 sztuk ( 20 poszło do memento12 ![]() * Hydreane Legere krem nawilżający do skóry wrażliwej próbka 2ml- 40 sztuk -poszło do ceith (20 sztuk poszło do Mdm ![]() *Toleriane riche kojący krem ochronny próbka 2ml (30 poszło dla misianka ![]() ![]() *Redemic[+] krem wypełniający zmarszczki intensywnie ujędrniający próbka 1,5 ml -10 sztuk poszło do memento12 ![]() *Nutritic odżywczy krem regenerujący do bardzo suchej skóry próbka 2ml - 10 sztuk- poszło do Mdm *Unifiance fluid mat próbka 1ml- - 12 poszło do Gosia197 *Substiane[+] extra-riche odbudowujący krem przeciwstarzeniowy próbka 1,5 ml - 20 sztuk poszło do memento12 ![]() *Toleriane ultra 0% do skóry bardzo wrażliwej, nawet alergicznej próbka 3ml - 19 sztuk poszło do memento12 ![]() *Płyn miceralny do każdego typu skóry wrażliwej próbka 50 ml -2 sztuki (2 poszły do Mdm ![]() * Lipikar emulsja natłuszczająca do ciała skóra sucha próbka 7ml - 10 sztuk poszło do SweetButterfly ![]() *Effaclar duo -krem 40 ml, użyty 3-5 razy poszło do _Kari ![]() *Effaclar gel - 50 ml, użyty 3-5 razy poszło do _Kari ![]() Bioderma *Sebium AKN próbka 5ml -20 sztuk z możliwością załatwienia większej ilości - Poszło do RoOxAnKaA ![]() *Sebium AL próbka 5ml - 38 sztuk z możliwością załatwienia większej ilości -Poszło do RoOxAnKaA ![]() *Sebium gel moussant próbka 8ml - 28 sztuk z możliwością załatwienia większej ilości- Poszło do RoOxAnKaA ![]() *Sebium H2O próbka 10ml - 7 sztuk- Poszło do RoOxAnKaA ![]() *Sebium Mat próbka 2 ml - 9 sztuk *Sensibio próbka 2ml - 5 sztuk *Sensibio Light próbka 2ml - 4 sztuki *Sensibio Rich próbka 2ml -7 sztuk *Sensibio H2O próbka 10 ml - 2 sztuki poszło dla misianka ![]() * Atoderm gel douche próbka 8ml -6 sztuki poszło do SweetButterfly ![]() *Atoderm gel moussant próbka 8ml 3 sztuki poszło do SweetButterfly ![]() *Photoderm AR 50+ próbka 5ml - 5 sztuk- poszlo do kkasikka, 30 sztuk poszło do DiTu77 ![]() * Photoderm AKN Mat 30+ próbka 5ml- 25 sztuk - poszło do DiTu77 ![]() *White objective H2O próbka 10ml- 10 sztuk poszło do SweetButterfly ![]() *Sensibio Deo antyperspirant roll-on 50 ml nowy- oddam tyko za coś potrzebnego poszło do SweetButterfly ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...j-w-kulce.html Eucerin *Przeciw zaczerwienieniom-skóra wrażliwa, krem neutralizujący zaczerwienienia skóry+ kojący krem na noc, próbka każdy 2 ml - 25 sztuk każdej- data ważności 07/11- poszło do ceith *Skóra sucha, kojące mleczko do ciała 12% próbka 6ml - 22 sztuki - dla Czerwona kokarda ![]() *Hyaluron-fille krem wypełniający zmarszczki na dzień próbka 1,5 ml - 23 sztuki poszło do memento12 *Peeling DermoPurifyer próbka ,5ml - 50 sztuk Vichy *Liftactiv C*P Total próbka 1,5 ml - 15 sztuk poszło dla beyza *Nutrilogie Nuit próbka 1,5 ml - 30 sztuk poszło dla beyza *Aqua Destock próbka 7ml - 10 sztuk poszło do SweetButterfly ![]() *Normaderm promat próbka 1,5 ml - 10 sztuk *Normaderm tri-activ próbka 1,5 ml - 10 sztuk- poszło do ceith ( 20 sztuk poszło do kkasikka) *Essentielles lekki krem do twarzy skóra normalna i mieszana próbka 1,5ml- 20 sztuk Lierac Paris - Mesolift creme próbka 3ml - 8 sztuk poszło do memento 12 ![]() Synchroline -all poszło do ceith *Synchorose fast próbka 1ml -10 sztuk *Synchorose intensive próbka 1ml - 8sztuk Siquens *Prevention próbka 2ml - 40 sztuk- poszło do ceith, *Renovation próbka 2ml - 20 sztuk poszło do SweetButterfly ![]() *MedExpert próbka 2ml - 40 sztuk poszło do SweetButterfly ![]() SVR *Lysalpha creme haute protection SPF 50 próbka 3ml - 10 sztuk poszło do DiTu77 ![]() Lysalpha gel moussant murifiant próbka 15ml- 3 sztuki- poszło do kkasikka Rene Furterer poszło do SweetButterfly ![]() *Balsam ułatwiający rozczesywanie i nadający blask włosom matowym próbka 15ml - 1 sztuka *Maska jedwabiście wygładzająca do włosów niezdyscyplinowanych, trudnych do ułożenia,zniszczonych suszeniem i prostowaniem próbka 15ml - 1 sztuka NUXE poszło do SweetButterfly ![]() *Nawilżająca emulsja przeciwzmarszczkowa próbka 2 ml - 4 sztuki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...rszczkowa.html *Emulsja do skóry normalnej próbka 2 ml - 2 sztuki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ation-24h.html *Maseczka na bazie 3 róż próbka 4 ml - 2 sztuki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...x-3-roses.html Tusz Eveline Million Calories ok 60 % zostało oddam za coś niewielkiego ![]() ROC Wrinkle Correxion daily anti-wrinkle moisturiser - próbki 1,5 ml 30sztuk (data ważności 07/11) -część poszla do do Gosia197, 30 poszło do DiTu77 ![]() DAX, Cashmere care 35+ wygładzający krem pod oczy, napowieki i okolice ust, próbka 2ml - 30 sztuk poszło do memento12 ![]() Aurigia Flavonex cream skin ageing and elasticity próbka 5ml - 8 sztuk poszło do DiTu77 ![]() Dokładki na fioletowo Wymienione na szaro ![]() Rezerwacja na niebiesko Zapraszam do wymianki ![]() Edytowane przez Mala9009 Czas edycji: 2012-01-15 o 07:45 Powód: Wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki La roche, Bioderma, Eucerin, Vichy
interesują mnie płyny micelarne te po 50ml i chętnie przygarnę z vichy wodę w sprayu
![]() ![]() odpisz u mnie ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Interesowałoby mnie kilka rzeczy... Znajdziesz coś u mnie? mam między innymi BLACK DIAMOND
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie po kilka sztuk:
* Substiane[+] pod oczy *Toleriane ultra 0% *Sebium AKN próbka 5ml *Sebium Ai próbka 5ml i ew cos, czego nie ma na liscie ![]() jesli zainteresuje Cie cos u mnie, daj znac w moim watku ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
*Płyn miceralny do każdego typu skóry wrażliwej próbka 50 ml -4 sztuki *Sebium gel moussant próbka 8ml - 18 sztuk z możliwością załatwienia większej ilości
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
nie zostało mi już wiele, ale może znalazłabyś u mnie coś za płyn micelarny?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej ,moze interesowalby Cie puder Clinique Blended Face transparentny?Mam jeszcze polowe opakowania meteorytow Guerlain Beige Chic,choc z nimi bede miala wiekszy problem aby sie rozstac ,ale mozemy negocjowac
![]() ![]() Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2011-04-28 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
La Roche-Posay
* Hydreane Legere krem nawilżający do skóry wrażliwej próbka 2ml- 40 sztuk *Toleriane riche kojący krem ochronny próbka 2ml - 40 sztuk *Nutritic odżywczy krem regenerujący do bardzo suchej skóry próbka 2ml - 10 sztuk *Płyn miceralny do każdego typu skóry wrażliwej próbka 50 ml -4 sztuki Eucerin *Skóra sucha, kojące mleczko do ciała 12% próbka 6ml - 22 sztuki Hej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie płyny micelarne oraz żel do mycia twarzy najlepiej Cetaphil, ewentualnie też TriAcneal z Avene, Melascreen Eclat Ducray oraz Serum Vichy Aqualia Antiox z wit.C
Jeśli masz jakieś większe ilości zapraszam (pisz u mnie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, interesują mnie:
*Toleriane riche kojący krem ochronny próbka 2ml - 10 sztuk *Nutritic odżywczy krem regenerujący do bardzo suchej skóry próbka 2ml - 5 sztuk *Toleriane ultra 0% do skóry bardzo wrażliwej, nawet alergicznej próbka 3ml - 10 sztuk *Effaclar duo -krem 40 ml, użyty 3-5 razy Eucerin *Peeling DermoPurifyer próbka ,5ml - 10 sztuk Może wypatrzysz coś w moich wątkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zapraszam do mnie
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2011-04-28 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
* Hydreane Legere krem nawilżający do skóry wrażliwej próbka 2ml- 40 sztuk *Skóra sucha, kojące mleczko do ciała 12% próbka 6ml - 22 sztuki *Płyn miceralny do każdego typu skóry wrażliwej próbka 50 ml -1 lub 2 sztuki Z kremików to bym wzięła najchętniej wszystkie, ale oczywiście możemy się dogadać, jeśli coś u nie znajdziesz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może coś znajdziesz u mnie za:
LPR Effaclar Duo LPR Effaclar Żel Płyn Micelarny I może masz jakieś próbeczki LPR Active C lub Vichy AQUALIA THERMAL - kremiki pod oczy?? Odpisz proszę w moim wątku - link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie
za Płyn miceralny do każdego typu skóry wrażliwej próbka 50 ml -4 sztuki Unifiance fluid mat próbka 1ml- 16 sztuk *Sebium AKN próbka 5ml -7 sztuk z możliwością załatwienia większej ilości *Sebium AL próbka 5ml - 12 sztuk z możliwością załatwienia większej ilości *Sebium gel moussant próbka 8ml - 18 sztuk z możliwością załatwienia większej ilości interesu8je mnie tez woda termalna miniaturki vichy lub avene
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
*Płyn miceralny do każdego typu skóry wrażliwej próbka 50 ml -4 sztuki z Biodermy interesowałyby mnie płyny micelarne, z Vichy woda termalna i krem normaderm tri activ
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos za wszystko LRP?
![]() |
#21 | |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526278
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Bioderma *Sebium AKN próbka 5ml -7 sztuk z możliwością załatwienia większej ilości *Sebium AL próbka 5ml - 12 sztuk z możliwością załatwienia większej ilości Co jeszcze mogłabyś mieć z Biodermy Sebium? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
*Substiane[+] extra-riche odbudowujący krem przeciwstarzeniowy próbka 1,5 ml - 20 sztuk
*Redemic[+] krem wypełniający zmarszczki intensywnie ujędrniający próbka 1,5 ml - 8 sztuk (z możliwością załatwienia więcej) * Substiane[+] pod oczy- odbudowujący krem przeciwstarzeniowy próbka 1,5 ml - 19 sztuk *Sebium gel moussant próbka 8ml - 18 sztuk z możliwością załatwienia większej ilości *Eucerin Skóra sucha, kojące mleczko do ciała 12% próbka 6ml - 22 sztuki *Toleriane riche kojący krem ochronny próbka 2ml - 40 sztuk *Nutritic odżywczy krem regenerujący do bardzo suchej skóry próbka 2ml - 10 sztuk *Płyn miceralny do każdego typu skóry wrażliwej próbka 50 ml -4 sztuki *Effaclar duo -krem 40 ml, użyty 3-5 razy *Effaclar gel - 50 ml, użyty 3-5 razy Interesowałby mnie też np. micel z biodermy lub inny ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2011-04-29 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wymieniłam co mi się podoba
![]() To 75ml - użyte ze 3 razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
hmmm, jakoś się nie doczekałam, ale cóż ... w sumie dobrze wiedzieć na przyszłość, pozdrawiam
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybacz, ale dopiero teraz mam czas. Koncert mam na głowie i on jest teraz dla mnie najważniejszy.. u Ciebie znalazłam to; - tusz Maybelline Volume Express, One by One, czarny, kupiony dokładnie 20/04 w SP i użyty dokładnie 3 razy jaką ma datę ważności mozna wiedzieć? i co byś za niego chciała? ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- narazie nie, ale jak się pojawi to dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
20 probek Hydreane Legere krem nawilżający do skóry wrażliwej próbka 2ml, 10 probek Nutritic odżywczy krem regenerujący do bardzo suchej skóry próbka 2ml 2 probki Płyn miceralny do każdego typu skóry wrażliwej próbka 50 ml Pasuje Ci taka wymiana? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526278
Edytowane przez MdM Czas edycji: 2011-05-01 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a interesowałoby Cie cos u mnie ??
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.