|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Trochę kosmetycznych różności - UKZapraszam do wymianki dziewczyny z ANGLII 1. Bronzer LOREAL - GLAM BRONZE (zużycie ok 15%) z lusterkiem i pędzelkiem 2. Potrójne cienie WIBO (użyte kilka razy do przetestowania) 3. Lakier Maybelline - Express Finish Diamonds - kolor "Flash Cosmic" (użyty raz) 4. Lakier Rimmel - kolor Sweet Heart (nowy) 5. Rzęsy ARDELL - numer 105 (tylko przymierzone) 6. Cień M.A.C- kolor złoty brąz (to nie jest oryginalny cień Maca!!!) z lustereczkiem i pacynką w środku (nowy - raz testowany) 7. Perfumy Naomi Campbell + próbeczka (raz użyte) 8. GARNIER - Peeling Brusher (żel do mycia ze specjalną szczoteczką) NOWY 9. GARNIER - Roll-On przeciw niedoskonałościom kojąco-chłodzący NOWY 10. LOREAL - Nutri Summer SPF15 (krem samoopalająco brązujący do twarzy, efekt stopniowej opalenizny, z filtrem 15) NOWY, zapakowany w folię 11. LOREAL - Nutri Summer (krem samoopalająco brązujący do twarzy, efekt stopniowej opalenizny) NOWY, zapakowany w folię 12. Balsam do ciała Naomi Campbell 200 ml - NOWY 13. Balsam do ciała Halloween 50 ml - (raz użyty) 15. Masło do ciała FARMONA - Karmel & Cynamon (kilka razy użyty) Za kilka dni postaram się jeszcze dodać pare rzeczy.
Zapraszam do wymianki... nie szukam niczego konkretnego, liczę na to że coś wpadnie mi w oko ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Trochę kosmetycznych różności - UK
No jeżeli nie przeszkadza ci wysyłka do Anglii, to ok. Bo wiem że jest dosyć drogo.. więc nie wiem czy się opłaca.
Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za perfumki Naomi Campbell???
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
4. Lakier Rimmel - kolor Sweet Heart (nowy) 7. Perfumy Naomi Campbell + próbeczka (raz użyte) 8. GARNIER - Peeling Brusher (żel do mycia ze specjalną szczoteczką) NOWY 9. GARNIER - Roll-On przeciw niedoskonałościom kojąco-chłodzący NOWY ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za numerki: 7, 4, 3, 10 ?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za ardell?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.