|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię VICHY Aera Teint Pure 35 sand (moyen)
Zużycie widoczne na zdjęciu, pozostało ok. 80% . Kupiony w aptece i otwarty na sylwestra więc 1,5 miesiąca temu. Na wymianę szukam trwałego kryjącego podkładu najchętniej dermablend w tym samym odcieniu tj 35 sand bądź Revlon Colorstay 300/310 inne trwałe podkłady mile widziane
ostatecznie jakiś kwiatowy trwały zapach np. Embrance Oriflame P.S. Wysyłka tylko i wyłącznie listem poleconym Edytowane przez Rossi Czas edycji: 2011-02-22 o 09:42 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię VICHY Aera Teint Pure 35 sand (moyen)
u mnie pare podkladow
w odcieniach sand![]() np gosh w musie kryjacy hmmm nie doczytalam ze masz tylko 1/5 podkladu wiec raczej podziekuje
Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2011-02-21 o 14:55 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Kochana, podkładu zostało duuużo więcej, jest zużyty w 1/5 nie odwrotnie, poprawiłam tekst
Zobacz zdjęcia tam zobrazowałam ile dokładnie zostało. Odpisałam u Ciebie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
no kochana na bardzo kryjacych to sie zabardzo nie znam bo nakladam zawsze bardzo malutenko tylko w niektorych miejscach
gosh hmm nie widze roznicy miedzy nim a meybeline w mussie kolczyki srebrne sa opisane a te zwykle pisze koloru srebrnego nie wiem o ktorych piszesz ale jezeli napisalam ze srebro to tak jest![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- co do 1/5 to myslalam ze tyle zostalo hahah a wiec jestem zainteresowana nawet bardzo
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Hmm no więc podkład na wymiankę raczej odpada, (zazdroszczę bezproblemowej cery) zostają kolczyki ze srebra, tylko zależy jak duże są koła i lokówka, podobają mi się jeszcze te z czarnymi koralikami hmm zaraz odszukam i powiem o które dokładnie mi chodzi
![]() Już wiem o te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1297018458 tylko czy one są bez niklu bo ja uczulak jestem niestety ![]() Napisz co by Ci odpowiadało na wymianke bo niewiem na ile wyceniasz te rzeczy. Edytowane przez Rossi Czas edycji: 2011-02-22 o 12:13 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Yyy w 7 wątku? nie za bardzo wiem o czym piszesz.
Ja w Twoim wątku z podpisu widziałam koła srebrne i w kolorze srebrnym, a mi chodzi o srebrne o te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1297018713 jaka jest ich średnica? No i powiedz jak z tą lokówką i kolczykami, czy chciałabyś je wymienić na podkład bo nie wiem na co mogłabym liczyć w razie wymiany
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
o post a nie watek mi chodzilo
niestety te kolczyki juz polecialy do innej dziewczyny nie mialam casu ich odznaczyc zostaly te grubsze tez ze srebra tylko trzeba je wyczyscic ja nie mam czasu na to niestety
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

ostatecznie jakiś kwiatowy trwały zapach np. Embrance Oriflame 

Zobacz zdjęcia tam zobrazowałam ile dokładnie zostało. Odpisałam u Ciebie