|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię VICHY Aera Teint Pure 35 sand (moyen)
Zużycie widoczne na zdjęciu, pozostało ok. 80% . Kupiony w aptece i otwarty na sylwestra więc 1,5 miesiąca temu. Na wymianę szukam trwałego kryjącego podkładu najchętniej dermablend w tym samym odcieniu tj 35 sand bądź Revlon Colorstay 300/310 inne trwałe podkłady mile widziane
![]() ![]() P.S. Wysyłka tylko i wyłącznie listem poleconym Edytowane przez Rossi Czas edycji: 2011-02-22 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię VICHY Aera Teint Pure 35 sand (moyen)
u mnie pare podkladow
![]() ![]() np gosh w musie kryjacy hmmm nie doczytalam ze masz tylko 1/5 podkladu wiec raczej podziekuje
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2011-02-21 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Kochana, podkładu zostało duuużo więcej, jest zużyty w 1/5 nie odwrotnie, poprawiłam tekst
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no kochana na bardzo kryjacych to sie zabardzo nie znam bo nakladam zawsze bardzo malutenko tylko w niektorych miejscach
gosh hmm nie widze roznicy miedzy nim a meybeline w mussie kolczyki srebrne sa opisane a te zwykle pisze koloru srebrnego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hmm no więc podkład na wymiankę raczej odpada, (zazdroszczę bezproblemowej cery) zostają kolczyki ze srebra, tylko zależy jak duże są koła i lokówka, podobają mi się jeszcze te z czarnymi koralikami hmm zaraz odszukam i powiem o które dokładnie mi chodzi
![]() Już wiem o te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1297018458 tylko czy one są bez niklu bo ja uczulak jestem niestety ![]() Napisz co by Ci odpowiadało na wymianke bo niewiem na ile wyceniasz te rzeczy. Edytowane przez Rossi Czas edycji: 2011-02-22 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Yyy w 7 wątku? nie za bardzo wiem o czym piszesz.
Ja w Twoim wątku z podpisu widziałam koła srebrne i w kolorze srebrnym, a mi chodzi o srebrne o te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1297018713 jaka jest ich średnica? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
o post a nie watek mi chodzilo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.