![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Mój wszystkowątek: markowe ciuchy XS-XL, torby, buty, filmy, kosmetyki, gadżety! :)Zawieszony Witam, W starym wątku zrobił się za duży misz-masz, sporo rzeczy mi też przybyło.. więc zaczynamy od nowa, w uporządkowanym wątku ![]() Mam do wymiany mnóstwo rzeczy, w tym ciuszków - używane, w bardzo dobrym stanie! (na mnie niestety za małe). Wysyłam uprane ale nie prasuję). Wy piszecie u mnie, ja u Was ![]() Kolory: Czarny - rzecz dostępna Zielony -w trakcie negocjacji Szary - niedostępne Niebieski - dokładka Po otrzymaniu przekupki usuwam przedmioty z aukcji na ich miejsce wstawiając nowe, w miarę możliwości. Przedmioty mogą być usunięte wcześniej gdy wymienię je w innym serwisie. Nowości: (później przeniosę rzeczy w odpowiednie miejsca ![]() 1,2. Zwiewna sukienka do kozaków 40 L Sukienka uszyta na podszewce, rękawy bez- półprzejrzyste o długosci 3/4. Namarszczany dół. Sukienka cala rozpinana! Fason extra do szerokiego paska, chociaż sukienka ma własne paseczki wiazane z tyłu . Granatowe tło i pastelowe kwiaty. Dekolt wykończony czarną tsiemką, guziki też czarne. Świetna tkanina- 100% rayon, czyli syntetyczny jedwab! Wymiary dlugość 43cm do wszycia spódnicy + 78cm pod pachami max 2x46cm talia 2x41cm 3,4,5,6. Czółenka szpilki navy blue - nowe. Będę MEGA wybredna. Rozmiar: 38 (wg mnie 37,5) Długość wkładki: 25 cm Materiał: Skóra ekologiczna Wysokość obcasa: 7,5 cm 7. Sweterek Schoolgirl 40 Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-07-06 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój wszystkowątek: markowe ciuchy XS-XL, torby, buty, filmy, kosmetyki, gadżety
Bluzki, tuniki
1) Koszula, 36/38, wycięte metki 2) Reserved, koszula, pistacjowa, S, rękaw 3/4, z paskiem Szerokość w pasie: 39cm x2 Długość: 58cm Długość rękawa: 44cm, długość od pachy: 31cm Dodatkowo paseczek. 3) Frodo, bluzka elegancka, 36, S, czarna, błyszcząca Materiał: 97% poliester, 3% elastan Szerokość w pasie: 35cm x2 Długość: 54cm Bluzeczka idealnie pasuje zarówno do spodni, jak i spódnicy. Posiada 1 regulowane ramiączko oraz suwak na boku 4) Buzeczka Orsay S/M, z kryształkami od biustu w dół prześwitująca ![]() Szer pod biustem :35cm x2 dł: 35/50cm 5) Bluzeczka XS-S, Paris Z brokatem ![]() 6) Koszulka prześwitująca XS/S/małe M, chyba Reserved 7) Long oversize, S - ja nosiłam przy 38 8. Koszula L, (raczej M, rozciągliwa
Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-03-20 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój wszystkowątek: markowe ciuchy XS-XL, torby, buty, filmy, kosmetyki, gadżety
Spódnice
1) Spódnica Fransa, 38 Brakuje pojedynczych koralików u dołu (jak widać), nie widać przy noszeniu ![]() 2) Spódnica Flash, 36 (według mnie spokojnie 38) Biała z brązowym satynowym wykończeniem, kwiatowa aplikacja, krótka 3) Spódniaca Ichi, M Lniana, drapowana od 1/5 długości ![]() 4) Spódnica folk, hippie, boho roz 34-36
spódnica bardzo przyjemny materiał acrylic, w pasie gumki pas bez rozciągania 60 dł cał 71 Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-02-21 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Sukienki, szmizjerki
1) Sukienka jeansowa, 38/40 ![]() Wyjściowo była to spódnica ale genialnie prezentuje się jako sukienka ![]() Szer - 43cm Dł -90 cm ja niestety okazałam się za niska do jej noszenia ![]() ![]() 2) Komplet Pretty Girl, M -tylko za coś wyjątkowego ![]() ![]() ![]() 3) Sukienka 38 4) Sukienka Bon Prix 38/40 - tylko przymierzona, za coś super ![]() 5) Sukienka Hennes z metki 38, moim zdaniem 36 Kupiłam na all ale założyłam tylko do kolan.. ![]() Opis z all: Stan oceniam na bardzo dobry minus, gdyż nosi normalne ślady używania. Sukienka jest o kroju bardzo klasycznym, idealna na każdą okazję. Wymiary: dł. całkowita 100 cm, szerokość pod pachami 20 cm,pas 33 cm ,biust 37 cm, szerokość na dole 47 cm. 6) Spódnica i gorset , nowe z metką - nie muszę oddawać ale można kusić ![]() Marka: EWITON Kolor: turkusowo-szmaragdowy Opis: ŚLICZNY PODKREŚLAJĄCY SYLWETKĘ KOMPLET WIECZOROWY, DŁUGA, LEKKO ROZSZERZAJĄCA SIĘ SPÓDNICA WYKOŃCZONA NA DOLE FALBANĄ, DOPASOWANY GORSET, MOŻE BYĆ WIĄZANY NA SZYI A MOŻE BYĆ W OGÓLE BEZ RAMIĄCZEK, NA FISZBINACH, OZDOBIONY MAŁĄ FALBANECZKĄ, Z TYŁU ZAPINANY NA SUWAK, CAŁOŚĆ NA PODSZEWCE Materiał: 100% POLIESTER Rozmiar: Z METKI 40, ALE MOIM ZDANIEM JEST TO RACZEJ 38 Wymiary: SZEROKOŚĆ SPÓDNICY W PASIE OK. 37,5 CM, DŁUGOŚĆ SPÓDNICY OK. 105,5 CM, SZEROKOŚĆ NA WYSOKOŚCI PACHY OK. 41 CM, MIERZONE NA PŁASKO, RZECZYWISTY OBWÓD BIUSTU BĘDZIE WIĘKSZY BO GORSET JEST PODKROJONY I WYMODELOWANY NA FISZBINACH, OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ Z METKI - 92 CM, SZEROKOŚĆ NA WYSOKOŚCI TALII OK. 38 CM 7) Sukienka K&Jy Paris, rozmiar 3, stan idealny ![]() 8) Sukienka 38
Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-04-05 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Spodnie
1,2,3) Jeansy, info na metce, troszkę poszarpane z tyłu nogawki (były na mnie za długie) 4) Spodnie eleganckie w kratę, rozmiar z metki 38, wg mnie 36 Szer w pasie - 36cm x2 Dł: 105cm materiał "lejący" 5) Spodnie bojówki InWear, 36, wyższy stan 6)Spodenki Cotton World, biodrówki S/M szer 38cm x2 7. Bojówki 10, na niską osobę 8. Spodnie Orsay XS/S, białe, bez kieszeni, w kant 19. Spodnie S, ślicznie się układają, z kieszeniami
Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-03-10 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Swetry, kardigany, bluzy
1) Sweterek Vero Moda M 2) Sweterek długi / tunika z bufkami, Reserved M, ale na L będzie dobry ![]() ![]() Długość mierzona z tyłu 76cm Pachy szer: 44cm szer na dole 41 cm materiał się naciąga 3) Sweter Terranova M (s) 100% akryl Szer: 38cm Dł: 52 cm 4) Czarny kardigan Camaieu, rozmiar 2, do przejechania golarką 5) Kardigan Orsay S, do przejechania golarką. 2 guziczki wymagają dodatkowej nitki coby nie wypadły ![]() 6) Sweterek Camaieu, M, do przejechania golarką. 7) Bluza grzybek Only, M, rękaw 3/4, fioletowa 8) Sweterek MNG 38. pudrowy róż ![]() ![]() Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-03-28 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Kurtki, buty
1) Płaszcz Colours of the World 38/40 brakuje pierwszego guzika przy samej brodzie ![]() ![]() ![]() 2) Buty rozmiar 37, stan bdb+(niestety mój rozmiar to 37,5/38) 3) Żakiet - kurteczka Active L, militarny, śliczny ![]() 4) Kurtka Carry, L, pod szyję, duży kaptur ze sprzączką ![]() ![]() 5) Kurtka House, L, militarna, śliczna (na mnie za duża ![]() 6,7,8) Kurtka zimowa Face to Face, czarna, mega ciepła, z metki S ale to 38 spokojnie, chodziłam mając rozmiar 38+. W pasie zwężana ściągaczem, odpinany kożuszek od kaptura - tylko za coś MEGA, nie wiem czy oddam. 9, 10) Ciepła kurtka zimowa, zgrabna, 38/40 (M/L) kurtka w kolorze szarym wpadającym w khaki, zapinana na suwak oraz guziki, ocieplana watoliną, odpinane futerko od kaptura, stan bdb
Z metki 12/40, moim zdaniem 38. wymiary długość całkowita 72 cm szerokość pod pachami 2*47 cm długość ramienia 10,5 cm długość rękawa od ramienia 63 cm długość wew rękawa 46 cm 100% cotton podszewka 65% poliester 35% cotton Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-04-23 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Torebki, gadżety
1) materiałowa, nie mieści A4 2)bez paska 3) materiał "plecakowy" - wytrzymała!!! 4) na długim pasku 5)opaska na włosy 6) Rękawiczki Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2010-12-09 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki
Kosmetyki mam głównie z wymianek ale to nie moje kolory/odcienie ![]() 1) zostało więcej niż 1/3 2) 3) 4) Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-02-05 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Filmy (preferuję wymiankę większych ilości):
Taxi Taxi 2 Wersja Ostateczna - Robin Williams, Mila Sorvino Barwy Kampanii ----------------------------------------------------- Feeling Minnesota (Keanu Reeves, Cameron Diaz) Przepowiednia (Richard Gere) Z Miłości Do.. (Andy Gacia, Andie MacDowell) Randka z Lucy -------------------------------------------------------------------------- Przypadkowa Dziewczyna (Gwyneth Paltrow) Długi Pocałunek na Dobranoc (Samuel L. Jackson, Geena Davis) Niebezpieczny Umysł (Drew Barrymoore, George Clooney, Julia Roberts) Za Czerwonymi Drzwiami (Kiefer Sutherland) ------------------------------------------------------------------------- Bóg jest Wielki, a ja Malutka (x2) (Audrey Tautou) Miasteczko Twin Peaks Miłość w Nowym Jorku (Winona Ryder, Richard Gere) Czasem Słońce, Czasem Deszcz (kultowy bolly ![]() ------------------------------------------------------------- Dr T i Kobiety (Richard Gere) W Czym Mamy Problem? ------------------------------------------------------------ Ogrodnik Nigdy Nie Rozmawiaj z Nieznajomym (Banderas) ---------------------------------------------------------------- Kopalnie Króla Salomona (P.Swayze) / Łowcy Skarbów - zestaw Intersection (R. Gere, Sharon Stone) ------------------------------------------------------------------ Mickey Niebieskie Oko (Hugh Grant) ---------------------------------------------------------------- Wesele Muriel Don Kichot (Bob Hoskins) Flip i Flap + Ch. Chaplin Przygoda z Piosenką (film Barei) --------------------------------------------------------- Kasia i Tomek Dokument-WOŚP, 16 rocznica Gwaizdy Footballu - Del Piero Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-02-21 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Bizuteria -handmade (1)
1) Pierścionki na kciuka 2) 3) 4) 5) 6) 7) niedostępne 8) 9) niedostępne 10) cd - 2 posty dalej ![]() Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-02-05 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Inne
1) Bolerko ażurowe, M 2) Szal - piękny, z kwiatami, nie muszę oddawać ale możecie kusić ![]() 3) Koszula w kratę, z metki 42 ale to 38/40, rozciągliwa 4) Koszulka nocna satynowa, 44 Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2010-12-01 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Bizuteria -handmade (2)
1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) niedostępne 8) czarne niedostępne ale mam je w kolorze czerwonym ![]() 9) Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-02-05 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Bizuteria -handmade (3)
1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) niedostępne 9) Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2011-02-05 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze jedna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
Taxi Taxi 2 Wersja ostateczna Randka z Lucy Przypadkowa dziewczyna Dr T i przypadkowe kobiety W czym mamy problem Mickey niebieskie oko Wesele Muriel i bransoletka ze zdjęcia 2. ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za spódniczkę z koronką?
![]() |
#20 |
Raczkowanie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1285534829 spodnie tweedowe http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1285535206 szary sweterek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1285535206 czarna bluzka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1285535576 czarny płaszczyk? (szczególnie płaszczyk i spodnie)
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za filmy:
randka z lucy przepowiednia dlugi pocalunek na dobranoc ogrodnik mickey zapraszam
![]() |
#22 |
:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
cos za pierscionek niebiesko-zielony i torbę w kratkę?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Coś za kolczyki post 11 zdjęcia nr 4,7,8 i lakier do paznokci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej, chciałaś u mnie podkład MF...
mnie się podobają spodnie tweedowe i niebieski lakier...
![]() |
#26 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1285536505
cos za ten pierscionek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za sukienkę ze śladem po żelazku
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283724 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1285534367
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1285535883 i filmy: Bóg jest wielki a ja malutka, miłośc w nowym jorku, miasteczko twean peaks mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453811 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Bardzo podoba mi sie to u Ciebie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1285533469
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.