|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
kilku pozycji z H&M!
hej, zamieszczam ubrania, które przegapiłam w H&M. Jeśli ktoś ma i nie nosi/nosi rzadko to odzywac się - proponuję to, co w moim nowym wątku
![]() oprócz tego, co w załącznikach szukam: marynarek z h&M Reebok easytone 38 lub 38,5! karmelowa brooklyn z etorebki H&M bluza baseballówka śliskie bluzy Adidas torby adidas krótkie emu Atmosphere - czarne, miętowe rozmiar 37 marynarkiiii, duużo marynarek do mojej kolekcji ![]() biżuterii - wisiorków małych i dużych, pierścionków. Naszyjnika z dużej ilości kulek, przy szyi! Również kolczyki i bransoletki (z korali tylko perły) Sigma kopyta beżowe i karmelowe 38 z hurtowni Awanti: szarego sweterka z ZARA z zamkiem oraz czarnego i jasnego sweterka ZARA Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-02-20 o 07:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kilku pozycji z H&M!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: kilku pozycji z H&M!
mam fajne dwa pierscienie,jeden KAMEA drugi szklo turkusowe
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.