![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
nowy wątek z dokładkami dla mam :)
nieaktualne
Rzeczy są na stronie 1 i 2 ![]() Witajcie ![]() Aktualnie najpilniej poszukuję: - sweterków rozpinanych L - ubranek dla dzieci od 3 lat wzwyż - sukienki weselnej L Prośba - proszę nie pytać, czy mam coś poza wątkiem, bo nie mam. Zapraszam ![]() 1-2. Zniżka na meble Komandor, ważna w Krakowie i Nowym Targu - dokładny opis jest na zdjęciu
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2011-05-06 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nowy wątek z dokładkami dla mam :)
Rozmiar S-M
1. Dłuższa jasnofioletowa bluzeczka, stan bdb- (leciutko zmechacona i trzeba zaprasować odbicia od spinacza - schła na powietrzu), rozm. z metki 8 2.Biała, przewiewna bluzeczka z wzorkiem, stan bdb 3. Żółta dłuuuuuga bluzeczka, stan bdb- (leciutko zmechacona) 4, 5. Koszula w kratkę, stan bdb, rozm. z metki 36 (na M i mniejsze L też jest ok) 6, 7, 8. Bluzeczka w kolorze brązu/rudego (kolor zbliżony do tego ze zdjęcia środkowego), stan bdb- (lekko zmechacona), śliczna z małymi bufkami, zapinana z tyłu na suwak
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar S-M c.d.
1. Biała/ecru spódniczka, za kolanko, stan bdb, rozm. z metki S 2-5. Sukienka granatowa, plamy to wina aparatu, firmy Jacqueline Riu. Długość do połowy łydki u niższej osoby, prześliczna ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar M
1. Bluzka z krótkim rękawkiem z napisem, stan bdb długość 52 cm szerokość pod pachami 38 cm 2.Bluzka z krótkim rękawkiem w paseczki, stan db+ (trochę zmechacona) 3.Beżowa koszula ze sklepu indyjskiego, stan bdb (jednak jeden guzik jest inny od pozostałych) 4. Granatowa New Look z krótkim rękawem, stan bdb- (leciutko znać pod pachami, że była noszona), z metki rozm. 14 - zawyżony 5, 6. Czarna satynowa elegancka koszula, bardzo ładna, stan bdb - nie oddam łatwo długość 56 cm biust 43 cm i lekko się naciąga 7. Bluzeczka na ramiączkach, stan bdb- (mała prawie niewidoczna plama z tyłu) 8. Koszula w kratkę, stan bdb 9. Sweterek stan bdb- (leciutko zmechacony)
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2011-03-17 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar M c. d.
1, 2. Jasnoniebieskie szorty, stan bdb 3. Spodenki stan bdb 4. Piżamka - koszulka+spodenki, stan bdb- (w spodenkach jest nieduża dziura na szwie)
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar M c. d.
1, 2. Długa sukienka, przylegająca do ciała i rozciągliwa, stan bdb 3. Długa spódnica dwuwarstwowa, stan db+, już na mnie za mała ![]() 4, 5. Granatowa długa spódnica w kratkę (kolor ciemniejszy niż na zdjęciu), stan bdb- (leciutko zmechacona) 6, 7. Spódnica w kratkę brązowo-białą, stan bdb- (leciutko zmechacona)
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar M c. d.
1-4. Kurtka wiosenna w kolorze khaki, stan bdb-, kolor zbliżony do tego z ostatniego zdjęcia - za coś fajnego
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2011-03-16 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar M-L
1. Pomarańczowa bluzka z krótkim rękawkiem, stan bdb, prawie nienoszona 2. Biała bluzeczka z wzorkiem przy dekolcie, stan bdb- (ma z tyłu plamkę, nie rzuca się w oczy, pewnie można wywabić) 3.Biała bluzka wyjściowa, rękaw 3/4, stan bdb, rozm. z metki L, ale na M też jest dobra - nie oddam łatwo
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar M-L c. d.
1, 2. Czarna bluza, oryginalny krój - wyszczuplający, stan bdb- (lekko sprana, kolor trochę wyblakły), drugie zdjęcie jest rozjaśnione pas 37 cm (w miejscu, gdzie jest szeroka guma) długość 55 cm (od samej góry kołnierza, który się zwija) 3. Ciemnoniebieska bluza, stan bdb- (lekko zmechacona) 4. Sweter brudny róż, stan bdb- (lekko zmechacony) 5. Ciemnopomarańczowa bluza, stan bdb, fajnie leży - łatwo nie oddam 6. Sweterek/bluzeczka, materiał aksamitny, stan bdb- (lekkie ślady użytkowania), z metki M, ale na L też ok
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar M-L c. d.
1. Kamizelka w kolorze rdzawym (ciemniejsza niż na zdjęciu), stan bdb- (lekko zmechacona) - za coś fajnego 2. Kurtka przeciwdeszczowa, stan bdb- (ma dziurę pod jedną pachą i w kieszeni - można zszyć i nie będzie widać), ma odblaski na ramionach - bardzo dobra na rower - oddam łatwo 3-6. Płaszczyk ecru, rozm. z metki S, ale ja noszę L i dobry jest na mnie, spokojnie się zapinam i jeszcze jest trochę miejsca ![]()
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2011-03-16 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar L i większe L
1. Szara bluzeczka, stan bdb- (lekko zmechacona) 2. Elegancka koszula, stan bdb 3. Długa spódnica w kratkę, stan db+ 4. Elegancka kremowa bluzka, dosyć długa, stan bdb, rozmiar oceniam na L, choć na XL też powinna być ok. 5. Niebieska bluzka, rozm. z metki 14-16, moim zdaniem najlepiej leży na L, choć jest rozciągliwa, więc osoby o większych rozmiarach też się spokojnie zmieszczą ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Większe rozmiary
1. Bluzka z krótkim rękawem, jasnoniebieska, stan bdb- (leciutko zmechacona), rozm. 42 2. Koszula w kratkę, stan bdb, rozm. XL/XXL 3. Sweter musztardowy, rozpinany, stan bdb, założony raz, rozm. XL/XXL 4. Sweterek w paski, stan bdb, rozm. XL/XXL 5. Bawełniana bluzeczka, stan bdb, rozm. 16
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2011-03-17 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Większe rozmiary c. d.
Sukienka czarna, plamy to wina aparatu rozm. z metki 44, ale powiedziałabym, że jest dla osób od 40 do 44 wiązana na szyi grubym warkoczem, ramiona odsłonięte ładnie ukrywa brzuszek ![]() długość sporo za kolano u niższej osoby firma H&M zdjęcie nie oddaje uroku oddam za coś super
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiary uniwersalne
1. Granatowy ciepły sweter, stan bdb
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ubrania ciążowe
1-3. Różowa bluzeczka z falbankami, kolor zbliżony do tego z ostatniego zdjęcia, rozm. XL, XXL 4, 5. Spodnie w kolorze śliwkowym, raczej na bardziej zaawansowaną ciążę, stan bdb- (na wewnętrznej stronie nogawek jest jakiś ślad po kleju, na zewnątrz niewidoczny), rozm. L-XXL
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Bielizna
1. Ciemnobrązowe stringi, stan bdb, rozm. S-M 2, 3. Biustonosz biały, stan bdb, rozmiar 70 B/A 4, 5. Biustonosz niebieski, stan bdb, rozmiar 34/75, czyli 75 B (mniejsze B, większe A) 6, 7. Biały, zmechacił się troszeczkę w praniu, oceniam na 80 B (większe)
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Bielizna c. d.
1, 2. Czarny, stan bdb, oceniam na 80 B (większe) 3, 4. Różowy biustonosz, stan bdb, oceniam na 80 B 5, 6. Czarny, bez ramiączek, stan bdb, jest dobrze przylegający, oceniam na 75 B - oddam za coś fajnego
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Paski
oddam łatwo, stan wszystkich db+ 1. Pasek różowy 2. Granatowy pasek skórzany 3. Pasek jeansowy jasnoniebieski
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Dodatki
1. Czapka bordowo-czarna, stan bdb - kolor ciemniejszy niż na zdjęciu 2. Czapka granatowa, lekko zmechacona 3. Apaszka czerwona, stan db (ma dziurę na około 3 cm i dwie maleńkie dziurki koło niej - można zszyć i nie będzie się rzucać w oczy)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Torby
1. Czarna torebka sztruksowa, pomieści A4, trochę wypłowiała od słońca 2, 3, 4, 5. Plecak, stan bdb, prawie nienoszony - oddam za coś fajnego
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki
1. Próbka perfum, nowa 1.7 ml - LuluCastagnette 2. Próbka Gel Moussant, A-derma
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2011-04-20 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Biżuteria
1. Pierścionek 2. Zawieszki 3. Przypinki 4. Broszka 5. Zawieszka bursztynowe serce, długość niecałe 3 cm 6. Zawieszka mały słonik
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2011-04-20 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Książki
1. Książka "Chrystusowe teraz", stan bdb 2, 3. Gazetka z usztywnioną okładką i usztywnianymi stronami z ciekawymi przepisami
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2011-04-08 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Płyty
1. Płyta z "Twista" - z tyłu zerwana część okładki 2, 3. 2 płytki z programem do obliczania PITów 4. Film DVD "Czekolada", troszkę popisana okładka 5. Film DVD "Dr T i kobiety" 6. Płyta z programem do obliczania PITów za rok 2010 7. Płyta z "Dziewczyny" - podniszczona okładka, ale płyta ok 8. 2 części Świnki Porky 9. Jeszcze jeden program do obliczania PITów
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2011-04-20 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Różności
1. Spory zestaw włóczki do sprucia, włóczka dosyć stara 2. Nakładka do elektrycznej szczoteczki do zębów blend-a-med 3. Altacet - nieotwarty, ważny do 11/2011 4. Szczotka do włosów, nowa 5. Breloczek jak nowy 6. Ładowarka na 4 baterie. Nie jest najnowsza, ale jeszcze ładuje 7. Figurka smok, ok. 5 cm. wysokości 8. Porcelanowy bucik, ok. 7 cm długości 9. Porcelanowy dzwoneczek, ok. 7,5 cm wysokości 10. Porcelanowe puzdereczko, ok. 4 cm długości i 5 cm wysokości
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Różności c. d.
1.5 kuponów na 10 zł zniżki w Cracow City Tours - za drobiazg 2. Czepek kąpielowy 3. Próbka Ziaja - do 05.2011 4, 5. Mysz, ok 25 cm wysokości, była na zdjęcie, ale teraz jej tyłeczek wygląda tak, jak na drugim zdjęciu ![]() ![]() 6. Dzwonki, lekko przykurzone, jakieś 40 cm długości 7.
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Dla dzieci i mam
1. Płyn dla noworodka do mycia ciała i włosów, próbka 50 ml 2. 2 kupony rabatowe 20 % do SMYKa, ważne w całej Polsce do 30.06.2011 3. Naklejki do samochodu informujące, że jedzie z nami dziecko ![]() 4. Próbka Balneum - pielęgnacyjnego olejku do kąpieli dla dzieci 5. Tablica + kreda + gąbeczka, na oko jakieś 20x15 cm (mogę zmierzyć dokładnie), kreda troszkę zużyta, generalnie zabaweczka użyta raz, stan bdb
Edytowane przez marianika Czas edycji: 2011-04-20 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Poradniki o opiece nad niemowlakami.
1. Informatory o różnych problemach związanych z dziećmi, na pojedynczych kartkach lub ulotkach, dodam gratis 2. Mini książeczki, mają po kilkanaście stron 3. Zbiór informacji z Internetu nt. żywienia niemowląt, kartki wyrwane z grubszego poradnika z ważniejszymi informacjami, pojedyncze ulotki z Mothercare 4. Mini kalendarz ciąży, mam 3 sztuki 5. Kilka kartek nt. karmienia piersią, mam od położnej 6. Gruby folder, od 7 m-ca ciąży do dziecka powyżej 1 roku 7. Gruby folder, od początku ciąży do niemowlaka 8. Pojedyncze ulotki 9. Gazeta "Dziecko" ze stycznia 2011
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Ubranka dla dzieci
wszystkie ubranka są w stanie bdb lub bdb-, rzadko db+, niektóre jak nowe 1. Spodnie wg mnie 3-6 mc, nie ma metki 2, 3. Spodnie z grubszego materiału, rozm. 80 - za coś fajnego 4. Bluzeczka, oceniam, że na roczne dziecko lub mniejsze 5. Bluzeczka, 62 cm 6. Sukieneczka, 6-9 mc 7. Sukieneczka w panterkę, ok. 74-80 cm - za coś fajnego 8. Kaftanik, ok. 68 cm
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ubranka dla dzieci c. d.
1. Bluzeczka, ok. 74 cm 2. Czerwona sukieneczka, trochę ciemniejsza niż na zdjęciu, ok. 68-74 cm 3. Chusteczka na głowę dla dziewczynki 10 mc - 1,5 rok 4. Sukieneczka trochę ciemniejsza niż na zdjęciu, 6-9 mc 5. Śliczna bluzeczka, 9-12 mc, ale na starsze dziecko też ok, nawet do 18 mc - za coś fajnego 6. Bluzeczka 74-80 cm 7. Sukieneczka w kwiatki, oceniam na 12-18 mcy 8. Jasnoróżowa gładka bluzeczka z krótkim rękawkiem, rozm. 86 cm
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.