![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() 27 sierpień początkiem idealnej wagi :)
Witam wszystkie dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam zakładając nowy wątek. Chciałabym rozpocząć walkę z niepotrzebnymi kilogramami. Walkę od dziś, od teraz, od dzisiejszego poranka. Wierzę, że pisanie tutaj, pogaduchy z Wami, wymiana spostrzeżeń i rad pomoże nam w lepszej motywacji i kontroli ![]() Mój wzrost : 165 cm waga 57 kg cel 50 kg ![]() ![]() Obecnie na studiach (24 lata) przybyło tu i ówdzie, najprzyjemniejszą wagę miałam w liceum 50 kg, chciałabym do niej wrócić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: 27 sierpień początkiem idealnej wagi :)
Cytat:
fajny wątek! ![]() Jestem nieco młodsza, ponieważ mam 16 lat. Mój wzrost to ok 169/170 a ważę 61 kg. Chciałabym trochę schudnąć, najbardziej z brzucha i ud. Kiedyś nie jadłam tyle, ale teraz mam wieczne napady głodu. Non stop. Choć uprawiam sporty : tenis ziemny, piłka nożna, kolarstwo, siatkówka, też biegałam (lenistwo..)
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapraszamy do nas https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=639046
Możesz liczyć na nasze wsparcie w walce o zbędne kg ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej Laski!
Jestem z Wami. Mam ambitny plan zrzucenia 8 kg! Ale... potrzebuję mega wsparcia!!!! Generalnie sporo ćwiczę i mam takie ubite ciało, ale wcale nie jest go mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
amor vincit omnia
|
hej
![]() walczę ze zbędnymi kilogramami już długo... od 2 tyg nieco zmieniłam nawyki żywieniowe z nadzieją że od nowa coś ruszy , bo miałam spory przestój ... od dziś postanowiłam wdrożyć w życie najwięskzy plan- REGULARNE ĆWICZENIA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Damy radę. Tylko.. moim problemem jest to, że non stop chcę jeść!
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej,ja się dołączę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hehe jedzmy i tyjmy
![]() ![]() ![]() Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2012-08-27 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
amor vincit omnia
|
dlatego trzeba bardzo dokładnie rozplanowywać posiłki, żeby nie czuć glodu pomiedzy nimi. dobrze dobrany jadłospis i regularne godziny jedzeina sprawiają że człowiek oducza się podjadania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zawsze jest jakieś jutro
|
To i ja się przyłączę, dzień dobry
![]()
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
To i ja się z chęcią przyłączę
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
No to może i ja się skuszę na udział w tym wątku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zawsze jest jakieś jutro
|
Cytat:
![]() Damy radę ![]()
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() I ja się do Was przyłączę jeśli pozwolicie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Fajnie, że zaczynacie w tym samym dniu, co ja
![]() Zaraszam na mój blog- możecie obserwować postępy.Zmiany dotyczyć będą nie tylko diety, ale ogólnie sposobu życia. Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
No to jest nas trochę, pewnie jeszcze ktoś dołączy więc wsparcia nie powinno nam zabraknąć
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny !
Nawet nie wiecie jak długo się naszukałam opcji żeby móc wysłać odpowiedź na własny wątek.. aj trochę techniki i juz problemy ![]() Cieszę się, że nas tak przybyło. Nas niech przybywa a kilogramów niech ubywa ![]() U mnie z dietką jest ciężko, ale to tylko do środy ![]() Mam pracę, która wymaga ode mnie smakowania nowych potraw, w związku z tym nawet jak zaczynam ładnie dzień, z dietką i ćwiczeniami, w pracy nagle przychodzi mi jeść przez godzinę, różniaste rzeczy, każdej co prawda po odrobinkę, ale niezła mieszanka się wtedy robi i żołądek głupieje. W środę moj ostatni dzień i wtedy zacznę na ostro, póki co staram się bardzo ograniczyć porcje jedzenia w domu i ćwiczyć. Lubię biegać, robię brzuszki i przerzuciłam się na rower jako transport do pracy i z powrotem wiec nie jest źle. Mimo tego w wakacje ( to tylko 2 miesiące) przez pracę przytyłam 3 kg. Dziś waga pokazała nie 56,4 jak ostatnio a 56,7.. wiecie jak sie wtedy odechciewa czegokolwiek ? trzyma mnie jedynie myśl że w środę będę mogła jeść po swojemu. Póki co dzień zaczął się mało przyjemnie ![]() Śniadanie : płatki z mlekiem i orzechami + zielona herbatka z pigwą. Mam nadzieję, że u Was przyjemniej, że lekkie śniadanie zjedzone i szykujecie się do jakiegoś treningu ![]() Wspierajmy się ! Potrzebujemy siebie i damy radę. Już niedługo wszystkie zaczniemy się chwalić swoimi sukcesami ! ![]() Miłego fitt dnia !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Muszę się przyznać, że do niedawna jedzenie śniadań stanowiło dla mnie ogromny problem, ale teraz kiedy ostatni posiłek staram się zjadać w okolicach godziny 18, to rano jestem już tak głodna, że nie ma opcji żebym odmówiła sobie pysznego (oczywiście dietetycznego) śniadanka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Uruchamiam suwaczek w ramach mojego podpisu. A raczej mam nadzieję, że sie uruchomi
![]() Zróbcie też swoje, będziemy oglądać z przyjemnością jakie robimy boeskie postępy !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
amor vincit omnia
|
ja dziś dzień zaczęłam od porcji owoców z suszoną żurawiną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na śniadanie miałam owsiankę z jogurtem, jabłkiem i malinami ![]() ![]() Moim sposobem na utratę kg jest zdrowe odżywianie, 5 posiłków dziennie bez głodzenia się i do tego ruch. Wcześniej w ogóle nie ćwiczyłam tylko stosowałam jakieś głupie diety i teraz widzę jakie to było niemądre... Nie ma sensu iść na łatwiznę ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zawsze jest jakieś jutro
|
Ja dzisiaj na śniadanie zjadłam razową bułkę z serem białym i papryką, a na obiad ugotowałam sobie kubek kaszy jęczmiennej z mlekiem. Ćwiczenia zostawiam na wieczór, jako że mniej więcej do 13 jestem jak zombie, wszystko robię na automacie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Również zaczynam swoją walkę od wczoraj.
Zapraszam na bloga ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
amor vincit omnia
|
8min stretch + 8min buns i Mel B na pośladki za mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
No i godzina ćwiczeń za mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja dziś zaliczyłam 40 min rowerka stacjonarnego, trochę mnie nudzi takie jeżdżenie ale włączam sobie tv albo muzykę i jakoś daję radę. Na kolację zjadłam jajecznicę na mleku, bez tłuszczu i koniec jedzenia na dziś
![]() Trzymajcie się ![]()
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Shiny - jestem na stażu jako technolog żywności, ale dzis ostatni dzień bo wracam na ostatni rok studiów. Wstyd sie przyznać, ze studiuje sie żywienie a ma sie problem z utrzymaniem wagi. Wiesz, ja znam wszystkie zasady, układałam nie raz dietki, tyle że odkąd tam pracuje żołądek przybrał rozmiary balona i mogę jeść i jeść i jeść.. a zasady wpajane na studiach jakoś się ulotniły. Ale jak mówię, dzis zjem z pracownikami pożegnalne kaloryczne ciacho i to będzie koniec !
Wczoraj jeszcze pobiegałam 30 min około 9 rano. Jak jadłam ? jak zwykle.. wstyd przyznać.. Dzisiejsze śniadanie: płatki owsiane + zielona herbata z pigwą Też kocham płatki owsiane.. muszę je jakoś urozmaicić żeby się nie znudziło, dodatek jabłuszek brzmi nieźle, albo malin o ile jeszcze je gdzieś znajdę. Eldo_rado - tą suszoną żurawinę kupujesz normalnie porcjowaną w sklepie czy jak ? Może ona z owsianką była by smaczna ? Ambaje -poćwiczone wczoraj ? Jakie ćwiczenia praktykujecie w domowym zaciszu ? ja od czasu do czasu 8abs, muszę wprowadzić je na stałe do mojego grafiku, codziennie rano lub wieczorem. Eldo_rado te ćwiczenia : Mel B dają radę? Czy lepsze jest to 8 abs ? muszę to sprawdzić ! :P Zastanawiam się jeszcze, czy nie byłoby rozsądnie od jutra zacząć 2 dni oczyszczania, wiem że powinno trwać dłużej, ale nie mam póki co do tego predyspozycji czasowych, potrzeba mi cały czas siły na naukę (poprawka we wrześniu) oraz na ćwiczenia i inne tego typu rzeczy. Dlatego może 2 dni, same warzywa, owoce, nabiał i woda.. zero tłuszczy, klusek, chleba, kawy itd. Może któraś z Was robiła kiedyś sobie takie oczyszczenie? Mocno pozdrawiam, życzę udanego fitness dnia ! Do popisania ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.