![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wspólnie schudniemy- od 1 wrzesnia zaczniemy!regulamin str 15 ![]() wykaz efektów uczestniczek forum! str 35 ![]() wykaz efektów uczestniczek forum! str 42 ![]() wykaz efektów uczestniczek forum! str 48 ![]() wykaz efektów uczestniczek forum! str 52 ![]() ![]() ![]() wykaz efektów uczestników forum! str 57 ![]() wykaz efektów uczestników forum! str 59 NASZE WYMIARY ![]() ![]() Nick: MWasilewska Wzrost: 168 Wiek: 22 Waga wstępna: 66 ![]() Waga do osiągnięcia (cel) : 50 ![]() Sposób: czas -10miesięcy, minimum po 2 kg miesięcznie, zdrowe odżywianie i ruch. ![]() Do mojego slubu zostało 10 miesięcy a ja przyżekłam sobie ,że wskoczę w suknie slubną mając rozmiar 50kg ![]() ![]() Wierze ,że mi się uda chudnąc racjonalnie ok 2kg miesięcznie! Jedząc zdrowo 5 posiłków małych, do 19.00 i nie katując się żadnymi głodówkami itp Nick: blaszok Wzrost: 174cm Wiek: 18 lat Waga wstępna: 64 Waga do osiągnięcia (cel) : 57 ![]() Sposób: regularne posiłki, ograniczenie słodyczy, wprowadzenie ćwiczeń</SPAN> Nick: opiorek Wzrost: 175cm Wiek:22 Waga wstępna: 64 Waga do osiągnięcia (cel) : 60 ![]() Sposób:zdrowe odżywianie 4-5 posiłków dziennie, unikanie słodyczy ile się da i ćwiczę narazie 3x w tyg Nick: onemorepanda Wzrost: 170 cm Wiek: Waga wstępna: 60 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 55 Sposób: racjonalne odżywianie ,ćwiczenia Nick: BrillanteAstro5 Wzrost: 164 cm Wiek: 19 Waga wstępna: 71 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 55kg ![]() Sposób: zdrowo, 5 posiłków, ograniczyć słodycze, fast-foody, dużo ruchu, nie poddawać się! Nick: Integirl Wzrost: 169cm Wiek: 23 lata Waga wstępna: 73kg Waga do osiągnięcia (cel) : 58-56kg Sposób: zróżnicowane i zdrowe regularne jedzenie + ćwiczenia różnorodne Nick: eewelinaa92 Wzrost: 164 cm Wiek: Waga wstępna:79,2 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 75 kg ![]() Sposób: Nick: sapphire_dream Wzrost: 169cm Wiek: Waga wstępna:73 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 65 kg ![]() Sposób: Nick: pączek w maśle Wzrost: 158 cm Wiek: 18 Waga wstępna:52 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 45 kg Sposób: Mel B., TJ przynajmniej 4x w tygodniu, rozciąganie, agrafka, przysiady codziennie! Do tego zdrowe podejście i dietka - zdrowa kiedy tylko się da Nick: lenka_01 Wzrost: 168 Wiek: 18 Waga wstępna: 69 Waga do osiągnięcia (cel) : 57 ![]() Sposób: MŻ + WR Nick: imitate Wzrost: 176 Wiek: 21 Waga wstępna: 65.5 (1 październik, po miesiącu odchudzania, we wrześniu się nie ważyłam) Waga do osiągnięcia: 55 Sposób: 5 posiłków z ograniczeniem niezdrowych rzeczy oraz wysiłek Nick: Melia123 Wzrost: 162 cm Wiek: 18 Waga wstępna: 54 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 50-52 i uda bez cellulitu ![]() Sposób: Ograniczyć węglowodany proste takie jak pieczywo czy słodycze, więcej się ruszać ![]() ![]() ![]() Nick: ckin2u Wzrost: 168 Wiek: 24 Waga wstępna: 54/55 Waga do osiągnięcia (cel) : 50, 49 ![]() Sposób: ćwiczenia, ograniczenie słodyczy Nick: _malyna Wzrost: 165 Wiek: 21 Waga wstępna: 50 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 46 kg ![]() Sposób:ograniczenie słodkości, koniec jedzenia po 18-19, ruch z Ewa Chodakowska i Tamilee Webb. Nick: katiennn Wzrost: 165 cm Wiek: 20 lat Waga wstępna: 70 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 63 kg ![]() Sposób: MŻ + WR + MP nick:marakesza Wzrost: 168 Wiek: ![]() Waga wstępna: 62 kg Waga do osiągnięcia (cel) 52 kg ![]() Sposób: dużo ruchu, więcej picia, bilans 1000 kcal Nick: ColorowaGyal Wzrost: 175cm Wiek: kilkanaście Waga wstępna: 69kg Waga do osiągnięcia (cel) : 63kg ![]() Sposób: zdrowsze odżywianie, stopniowa eliminacja słodyczy,zwiększona aktywność na zajęciach wychowania fizycznego, bieganie. Nick: Cally05 Wzrost: 164 Wiek: 17 Waga wstępna: 63 kg Cel :55 kg ![]() Sposób: Ruch- ćwiczenia z Ewą Ch. Mel B. skakanka (ok 1000 skoków dziennie) ostatnio Fitappy Zmiana nawyków . 5 małych posiłków dziennie o regularnych porach, dużo wody (conajmniej 1,5 l ) ![]() Nick:sencja Wzrost: 152 Wiek: 26 Waga wstępna: ![]() Waga do osiągnięcia (cel) : 55 ![]() Sposób: dieta niełączenia, zdrowie na talerzu, eksperymenty z produktami, bieganie Nick:SmerfetKowa Wzrost: 168cm Wiek: 26 Waga wstępna: 56kg Waga do osiągnięcia (cel) : 50/49 kg! ![]() Sposób: dieta niełączenia, zdrowie na talerzu, eksperymenty z produktami, bieganie Nick: abra_cadabra Wzrost: 173 cm Wiek: 22 lata Waga wstępna: 64 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 55 ![]() Sposób: eliminacja słodyczy, fast foodów i słodkich napojów z diety, regularna aktywność fizyczna (rolki), nie jedzenie na krótko przed snem. Nick: Nosek nosek Wzrost: 173cm Wiek: 24 lata Waga wstępna: 57-58 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 53 kg! ![]() Sposób: zdrowe i racjonalne odżywianie, zero śmieciowego jedzenia, ćwiczenia
Edytowane przez MWasilewska Czas edycji: 2013-05-01 o 11:56 Powód: zmiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Uzależnienie
|
Dot.: Wspólnie schudniemy- od 1 wrzesnia zaczniemy!
Zapraszam do dołączenia do już istniejącego watku z odchudzaniem: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post36029330
I jako PMka 2013 zapraszam też do naszego ślubnego wątku ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja się zapisuję!!
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja w sumie zdrowo się odżywiam (nie jestem na żadnej diecie) i ćwiczę od dawna - gdzieś od stycznia tego roku. I jestem zadowolona - przy wzroście 154cm (tak, wiem że jestem niska
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja sie chetnie przylacze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Chyba się przyłączę (a mogłam zacząć na początku lipca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej hej!
To ja też się przyłączę ![]() Mój cel: 64 -> 57 ![]() Ale bardziej liczą się dla mnie efekty wizualne ... Uda się nam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Też się dołączam: w sumie już zaczynam!
![]() 64->60 blaszok mamy podobne wagi i cele, jaki masz wzrost? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
To ja się też przyłączę. W sumie nie mam kompletnie do tego motywacji ale może coś się uda
![]() Najpierw próbowałam samymi kremami ( nie chce mi się ćwiczyć ![]() ![]() ![]() ![]() Trafiłam ostatnio na innowacyjny artykół na tema odchudzania i spróbuję tej metody http://www.ziolaiprzyprawy.info/2012.../#.UDccVOwZl1E |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Wzrost: 171cm Wiek: 19 lat Waga wstępna: 59kg Waga do osiągnięcia (cel) : 55kg ![]() Sposób: mniejsze porcje posiłków, więcej ruchu! Nick: Susanna_K Wzrost: 160cm Wiek: 22 lat Waga wstępna: 52kg Waga do osiągnięcia (cel) : 45kg ![]() Sposób: dieta 1000kcal Nick: xaganieszka Wzrost: 164cm Wiek: 19 lat Waga wstępna: 49kg Waga do osiągnięcia (cel) : 46kg ![]() Sposób: ćwiczenia(głownie a6w), zdrowe odżywianie Nick: Ja321 Wzrost: 150cm Wiek: 16 lat Waga wstępna: Waga do osiągnięcia (cel) : 45kg ![]() Sposób: zdrowe posiłki i więcej ruchu Nick: justyna1292 Wzrost: 168 Wiek: Waga wstępna: 63 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 60 ![]() Sposób: Nick: Fleurre_De_Violette Wzrost: 162cm Wiek: 23 lat Waga wstępna: 55kg Waga do osiągnięcia (cel) : 50 kg ![]() Sposób: zdrowiej jeść + więcej ćwiczyć Nick: xaganieszka Wzrost: 164 cm Wiek: 19 lat Waga wstępna: 49 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 46 kg ![]() Sposób: ćwiczenia(głownie a6w), zdrowe odżywianie Nick: Fleurre_De_Violette Wzrost: 162cm Wiek: 23 lata Waga wstępna:55 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 50 kg ![]() Sposób: zdrowiej jeść + więcej ćwiczyć Nick: juva Wiek: 23 lata Wzrost: 160 cm Waga obecna: 57 kg Waga docelowa: 50 kg Sposób: Zdrowa dieta z przewagą surowych warzyw i owoców, ćwiczonka przynajmniej raz dziennie (głównie BPU), więcej ruchu Nicl: Asiczek19 Hej Nazywam się Asia, mam 19 lat ;p Dołączam do wspólnego odchudzania od 1 września waga: 84kg ;/ cel: 65 sposób: ćwiczenia z Mel B, od czasu do czasu trening z Ewką + rowerek stacjonarny i nie jeść słodyczy. pozdrawiam Nick: AmeliaAm Waga: 70 kg Wzrost: 174 cm Cel: 60 kg i poprawienie kondycji Nick: carrmel Wzrost: 165 cm Wiek: 16 Waga wstępna: 55 kg Waga do osiągnięcia (cel) : 50 ![]() Sposób:rolki, rower, ćwiczenia, zdrowe odżywianie, ZERO słodyczy i śmieciowego jedzenia, dużo wody Nick: : _Ulcia_ Wzrost: 165 Wiek: Waga wstępna: 56,4 Waga do osiągnięcia (cel) : ![]() Sposób:Biegam 3 razy w tygodniu i ćwiczę 3 razy w tygodniu , regularne posiłki. Nick: matumaini Wzrost:170 Wiek: 23 Waga wstępna: 62kg Waga do osiągnięcia (cel) : 55kg Sposób: mniej jeść ćwiczenia zero alko i slodyczy
Edytowane przez MWasilewska Czas edycji: 2012-10-04 o 07:20 Powód: Zmiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
To może niech wszystkie dziewczyny napiszą swoją obecną wagę, wzrost, wiek i wagę, którą chcą osiągnąć. Można również napisać, w jaki sposób chcemy schudnąć. I wszystkie informacje MWasilewska zamieści w pierwszym poście
![]() Ja pierwsza: OBECNA WAGA - 49,5kg WZROST - 154cm WIEK - 16 lat WAGA, KTÓRĄ CHCĘ OSIĄGNĄĆ - 47kg (ale bardziej zależy mi na tym jak będę wyglądać, niż jakie mam cyferki na wadze. Jeśli będę ważyć 48kg i będę zadowolona, to nie będę już tracić wagi) SPOSÓB - zdrowe i racjonalne odżywianie + ćwiczenia
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
o rany ja nie wiem ile waze bo sie nie chce nawet wazyc.. uwazam ze pewnie ok 54-55 kg, a chce ok 50... 49 bylo by wymarzone
![]() Obecna waga - 54/55 wzrost - 168 wiek - 24 waga ktora chce osiagnac - 50, 49 - to ta wymarzona ![]() ![]() sposob - cwiczenia, ograniczenie slodyczy (tu bedzie problem..) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Chętnie się do Was przyłączę, dziewczyny
![]() Moja obecna waga przekracza nieznacznie 60 kg - nie znam jej dokładnie. Wzrost to 170 cm. W ciągu ostatniego roku pracowałam w biurze i to mnie pogrążyło, przytyłam 10 kg ![]() Jedyny ruch to było zejście po schodach i minuta drogi na przystanek - potem siedzenie na tyłku 8-9 godzin i podjadanie ciasteczek i tym podobnych. Po 18 byłam w domu i ćwiczenia to ostatnia rzecz na jaką miałam ochotę. Ale postanowiłam wyjść na prostą. Zawsze interesowałam się dietami, sportem, tym co zdrowe (słowem - teorią), dlatego założyłam bloga o zdrowym stylu życia i od jakiegoś czasu przekładam teorię na praktykę. Podoba mi się myśl przewodnia wątku (racjonalne odżywianie), a poza tym w kupie siła więc do roboty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
ja też się dołączam !! jeśli o mnie chodzi to może nie mam zbyt dużej masy ale tłuszcz na brzuchu i celulit na pupie i nogach doprowadzają mnie do szału.
obecna waga 50 kg wzrost: 165 cel: 46 kg (jeszcze w styczniu tego roku tyle ważyłam, ale majówka, brak ruchu, wakacyjna laba odbiła się na wadze, i od miesiąca próbuje wrócić do starej wagi co zwykle nie było problemem ale teraz nie daje rady...) wiek: do grudnia daleko więc jeszcze 21 ![]() ps. wiem, że ważąc 46 kg czułam się najlepiej. ale najbardziej zależy mi na wyrzeźbionym, jędrnym ciele, ale jakoś sama nie potrafię się zmotywować, razem damy rade ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A więc i ja się do Was dołączę
![]() Tak w ogóle to jestem Ania i mam nadzieję, że uda nam się razem pokonać to, co nam ciąży ![]() Obecna waga - 71 kg Wzrost - 164 cm Wiek - 19 Cel - 55kg Sposób - hm, przede wszystkim zdrowo, 5 posiłków, ograniczyć słodycze, fast-foody, dużo ruchu, nie poddawać się! ![]() Damy radę! ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
przygotowałam w pierwszym poście zestawienie ![]() uzupełnijcie dane (dajcie mi znać co wstawić a co zmienić jesli jest źle) ![]() ![]() Każda z Nas pragnie być piękna i chuda ,wiec trzeba brać się do roboty! Ja jeszcze w ten weekend zamierzam poszaleć ( wiecie alkohol, impreza, pizza) a później biorę się do roboty ![]() co jest Waszą największą słabością? bo moją niestety pizza i lenistwo do sportu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
moja slodycze.. codziennie pozeram ich tone..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Moją słodycze i fast-foody, ale to się zmieni
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Ja też bardzo chętnie się przyłącze !
![]() Wzrost to 171 cm, waga obecna ... hm... nie mam wagi, ale załóżmy, że 63 ![]() jak chcę to osiągnąć? Zasadą MŻ-WR ![]()
>> UX designer ![]() Edytowane przez Monx Czas edycji: 2012-08-24 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
U mnie można dopisać wagę końcową 55 i ćwiczenia jako sposób
![]() MWasilewska, mamy taką samą słabość - kocham pizzę, mogłabym jeść codziennie. I gdyby nie ten cholerny ser, nie byłaby taka zła. Ale jak tu zjeść pizzę bez sera? ![]() Do słodyczy mnie raczej nie ciągnie, już od dłuższego czasu nie jem. Czasem tylko zjem jakieś lody, czy czekoladę 90%. Ale wszystko co słone - paluszki, krakersy, chipsy i tym podobne - to moja zguba. Nie jem tego szajsu od dawna, ale boje się, że w końcu się złamię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ja też z chęcią się przyłączę
![]() Moj wzrost to 172 waga 62 a waga wymarzona to 55 ![]() Mam zamiar zacząć ćwiczyć, również ograniczyć słodycze bo to moja zguba ![]() mam nadzieje ze tym razem mi się uda, zaczynałam już miliony razy ![]()
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
ooo tak ja również kocham pizze... mmmm. i słodycze, na chrupki czasem też mam słabość ale potrafie sobie odmówić, natomiast słodkości jem codziennie coś, czasem to nawet całe pudełka ciasteczek.. wrrr
ale ogranicze słodkości na tyle na ile bede potrafiła i ruch to podstawa, trzeba się ruszac, sama dieta nie wystraczy tylko żeby zebrac sily na ten ruch, mam nadzieje ze bedziemy sie nawzajem motywowac ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Wzrost 172 waga 67, dąże do 60
![]() Sposób:własnej roboty krem+ ograniczenie węglowodanów do 70g/dzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Witam kolejne wizażystki
![]() ![]() onemorepanda - wiele Nas łączy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pizza bez sera to nie pizza, a najlepszy jest do tego sos czosnkowy w dużych ilościach ;/ masakra ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dołączę do was, jeśli można ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc - od teraz biorę się ostro za siebie i mam nadzieję że razem damy radę! ![]() Mój wzrost: 168 Wiek: 18 Waga wstępna: 69 ![]() Cel: 57 Sposób: MŻ + WR (chociaz z tym drugim będą małe problemy z powodów zdrowotnych...) Pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
To ja tez bym się przyłączyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
MWasilewska proszę dopisz u mnie: wzrost 175cm, wiek 22, sposób: zdrowe odżywianie 4-5 posiłków dziennie, unikanie słodyczy ile się da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jeju... ale nas już dużo
![]() Ja się pochwalę, że przez ostatni czas zdrowo się odżywiałam, ćwiczyłam z Mel B i jogę i obecnie ważę równo 49kg. Straciłam pół kilograma!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Ja też niestety jestem trochę leniwa, ale pracuję nad tym. Czasami mam wieczorem takie napady i strasznie chce mi się a to coś słodkiego, a to kakao...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.