![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 93% pozyt.
|
Tulipany, ekoskorki, rurki M/L
NIEAKTUALNE
Dokladka!!! Swietna skorzana torba, czarna z bialymi przeszyciami, do reki i na ramie! Dwie male kieszonki i jedna duza. Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-02-11 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tulipany, ekoskorki, rurki M/L
Spodnie
1. Rurki niebieskie, dla zainteresowanych podam wymiary. M/L 2. Rurki z zipami. Mam z wymiary dla zainteresowanych. nie ma 3. Szare rurki, stan idealny. Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-02-05 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sukienki
1. Sukienko-tunika w paski. Stan bardzo dobry, rozmiar UNI. Oddam z paskiem/ 2. Sukeinka idealna na chlodniejsze dni, stan idealny. Kupilam ale jest na mnie za duza. 3. Sukienka tulipan mojego autorstwa. Dobra na M/L Rozm M, ale na L z mneijszym biustem tez bedzie ok 4. Sukienka, fajnie sie mieni, oddaje z szalem. Rozmiar od s do L, bo ramiączka sa regulowane. 5. Sukienka Troll, rozm M 6. Sukienka falbankowa, satyna plus szyfon(?), zlozona z dwochczesci-spodnicy i bluzki, jednak jak sie zalozy tworzy jedna calosc jak na zdj. Jest na prawde swietna ![]() 7. Tuniko-sukeinka pudrowa, stan idealny piekna, mam ja z wymianki, jednak nigdy jej nie zalozylam wiec przekazuje dalej ![]() Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-02-07 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Kopertowa Cubus rozm L
2. Atmosphere, przewiazywana paskiem 3. Grafitowa na guziki. 4. Szara ze sluchawakmi, na 164, ja mam 170 jest ok ![]() 5. Czerwona polo, rom L 6. Czarna bokserka, zdjecie nie oddaje jej uroku, dluga 7. Liliowa H&M 8. Fajna w stylu hippie, rozm L, ale na M tez bedzie ok 8. Cropp, stan idealny, rozm L 9. Bokserka zolta, rozciagliwa od S do L, dluga Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2010-12-03 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Mgielka, sliczna, rozm M/L nie ma
3. Cropp ze stworkiem rozm L 4. Sweterkowa h&m, rozm 38, sliczna, zdjecie nie oddaje jej uroku,(nie jest krotka i szeroka jakby sie wydawalo) 5. Zara 6. Szara z chaplinem i fajan kokarda, M/L 7. Czarna kopertowa H&M Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-02-07 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Fioletowe z kwiatkiem, 39
2. Czarne peep toe 39 3. Czerwone peep toe na koturnie 40 nie ma 4. Czarne sandalki 37 5. Kozaki, rozm 40, mozna nosic na kilka sposobow. skorzane Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-02-07 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Torebka Gucci z dosc starej kolekci, stan bdb, jestem prawie pewna ze oryginal(na zamkach, blaszckach napis gucci, w srodku poszewka z logo i wszywka z napisem gucci made in italy)
Dla zainteresowanych moge wstawic dokladne zdj zamkow, poszewki itp. Miesci a4. Moja mam nosila ja pare lat temu, teraz lezy w szafie wiec wystawiam. Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2010-12-07 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. Kurtka przeciwdeszczowa, z chowanym kapturem
2. Ekoskorka rozm L, w rzeczywistosci sie tak nie blyszczy Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2010-12-03 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Nie powiesz nikomu? Sophie Kinsella
Emma jest typową dziewczyną pod słońcem. Ma tylko kilka małych tajemnic, które ukrywa przed matką (straciła dziewictwo w sypialni dla gości), chłopakiem (nie jest pewna czy ma punkt G), kolegami z pracy (zepsuła kopiarkę) i całą resztą świata (uwierają ją stringi). Aż pewnego dnia zdradza wszystkie sekrety obcemu mężczyźnie w samolocie. A przynajmniej sądziła, że jest obcy... 2.Nie calkeim do pary Wendy Markham Lato. Na Manhattanie można zwariować z upału. A bohaterka powieści, 24-letnia Tracey Spadolini, zostaje w Nowym Jorku na całe wakacje. Na domiar złego zostaje tu sama, bo Will, z którym zamierza żyć-długo-i-szczęśliwie i "całkiem do pary", wyjechał na letnie występy. Wróci do miasta dopiero we wrześniu. Ale czy na pewno do niej? Żeby czymś wypełnić czas po wyjeździe Willa, Tracey postanawia przyjrzeć się własnemu życiu i zauważa, ze wynajmowanie przez nią mieszkanie przypomina obskurną norę, rzekomo obiecująca praca w reklamie jest nędzną fikcją, jej uda i biodra nie stają się ani o centymetr szczuplejsze, a na prawie idealnym wizerunku Willa widać coraz więcej rys. W tej sytuacji Tracey z pomocą kilku przyjaciółek i jednego wrażliwego faceta decyduje się coś z sobą zrobić. Czy uda jej się polubić całkiem nową kobietę, jaką w sobie odkrywa? 3. Na brzegu rzeki Piedry usiadlam i plakalam Paulo Coelho Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2010-12-03 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!
Morska spódniczka, podwyższony stan, obcisła. Zdjęcie nie oddaje jej uroku i koloru. 36.38 Botki Dorothy Perkins 39, śliczne, ekoskorka z zamszem, mozna nosiz takze wywiniete. Spodniczka w kratke z kokardka, kroj tulipana rozm 38 Narzutka pudrowa, przepraszam, ze nie wyprasowana, ale prosto z pranie ![]() zdjecie nie oddaje uroku, atmosphere 38 Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-01-08 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za którąs z tych rzeczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1291389449
moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post23414092 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za ekoskórkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
rozm tuniki m/l
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1291389173 i byc moze to: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1291389720 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1291390588 p.s. zapraszam do obu wątków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hey cos za . Rurki niebieskie, dla zainteresowanych podam wymiary. M/L
lub 2. Rurki z zipami. Mam z wymiary dla zainteresowanych. i jedną chustkę ?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za brazowe kozaki i chabrowego nietoperza? nie wiem czy widac zdjecia, wiec popatrz na opisy czy ew by Cie cos zainteresowalo to wstawie Ci zdjecie.
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
sajkolidżist
|
Jaki rozmiar ma niebieski nietoperz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1291389173 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1291389329
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.