|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Max Mara i inne perfumy
Witajcie,
Mam kilka oryginalnych zapachów, do których jakoś nie mogę się przekonać . Najchętniej wymienię na jakieś inne perfumy, ale nie pogardzę jakimiś innym kosmetykami... Jako nowa chętnie przystosuje się do waszych zasad i jako pierwsza wyślę kosmetyki. Wymienię czym dysponuję: -Max Mara Women 90 ml użyta w 15/20 % -Calvin Klein Eternity 100 ml zużyte w połowie -Max Mara Kashmina Touch 40 ml całe. brak - Lagerfeld męski classic 100 ml bez 30 ml. -Mam jeszcze Rykiel Women 40 ml zostało może 30ml. Jestem zainteresowana Max Marą Gold, Calvin Klein Contradiction, Giorgio Armani Mania lub cokolwiek od Burberry albo w stylu wymienionych. Mam jasną karnację, może któraś z was ma zbyt jasny podkład od Diora, Lancome lub jakiś inny z górnej półki. Aneta Edytowane przez cytrolemon Czas edycji: 2011-03-26 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Max Mara i inne perfumy
Witaj,
byłabym zainteresowana Kashmina Touch - zapraszam ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a ja pytam o eternity?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mnie zainteresowało:
-Calvin Klein Eternity 100 ml zużyte w połowie znajdziesz cos u mnie? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Niestety nic nie udało mi się znaleść.
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Agateczka i Na Nu też nic nie widzę dla siebie. Ragutka tak się przyglądam , masz dużo testerów podkładów. Jeszcze zobacze co masz i może coś wymyślę. A te podkłady to raczej jasne czy ciemne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bardzo jasny jest tylko ten Dior Nude i jeszcze z jasnych ta mini Lancome a pozostałe raczej dla średniej karnacji.
Powinnam mieć jeszcze ok. połowę z 30 ml jasnego Clinique Superbalanced w odcieniu 20 light.
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Masz dużo fajnych rzeczy, które mnie interesują. Próbki kremów, mini błyszczyk Clinique , jasne podkłady, korektor rozświetlający, zestaw podróżny Sempar, mini tusz... Pomyśl ile z tych mini dobrodziejstw możesz mi dać w zamian. Perfumy mam z pudełkiem.
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Aneta??? u Ciebie nic niestety nie znalazłam, co mnie powaliło. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja mam taki naturalny brazer raz maniety opuszkiem palca z Orlane Paris 31g wielki nr 2,tu mozesz o nim poczytac na stronie producenta,interesuje mnie Max Mara Women
www.orlane.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Za Kashmine moge oddac Dior Nude 20 ml 010 badz 020 Diorskin Forever, test. palete 4 cieni Clarins ( zloto, beze, khaki, braz ) EDM jasniutenki bez Fairly Light pressed powder pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam: zestaw Sampar, mini błyszczyk i tusz, korektor rozświetlający - to ten Givenchy? Podkład tez raczej, bo to kolor nie dla mnie.
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Ponawiam swoje pytanie:
Mnie zainteresowało: -Calvin Klein Eternity 100 ml zużyte w połowie znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#18 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
Korektor ten Givenchy. Tak się waham między Tobą a Coco. Edytowane przez cytrolemon Czas edycji: 2011-03-24 o 18:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem
![]() te wszystkie wymienione rzeczy mogę oddać, korektor nawet w 3 egz. ale podkładu Dior raczej nie. Może ten mini Lancome plus saszetki.
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
ok. dzieki.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Chetnie oddam podklad Diorskin Forever plus cos jeszcze sobie moglabys dobrac ( cienie Collistar? puder EDM? ) Jakkolwiek, nie naciskam - nie sledze watku, wiec w razie skonkretyzowanej decyzji prosze o pw Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2011-03-26 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.