|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
zapachy i inne różnościnieaktualne
witam serdecznie zapraszam do wymian ze mną, jednak uprzedzam że mam zasady i jeśli nie zgadzasz się z nimi to nie traćmy czasu na negocjacje... ![]() 1. jeśli masz mniej niż 40 przekupek lub chociaż jednego negatywa- wysyłasz pierwsza. 2. mogę wysłać równocześnie, jeśli masz >40 pozytywnych przekupek 3. tylko paczki REJESTROWANE! 4. z reguły wolę ekonomiczny, ale jeśli się spieszysz to zrobię priorytetowy wyjątek ![]() zapraszam ![]() wish -ck eternity -escada magnetism -mexx nice -ogólnie perfumy ![]() -tusz do rzęs wydłużający -dobry puder matujący -lusterko kieszonkowe -dobre pędzle do bronzera i rozświetlacza Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-03-13 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachy i inne różności
zapachy:
- 50's Glam (24/50ml) - Nina Ricci - Nina (14/30ml) tylko za zapach z wish - Passion Dance (44/50ml) - Life by Esprit Woman deo (68/75ml) uszkodzony atomizer - Elvie (22/30ml) - Tomorrow (20/50ml) inne: - Max Factor Miracle Touch odcień Caramel 85 To podkład, który zmienia się w kontakcie ze skórą w płynny, puszysty fluid. Jego innowacyjna formuła oferuje zaskakujący rezultat makijażu - puszystą lekkość i precyzyjne krycie bez obciążania skóry. Zostało tyle ile widać na zdjęciu, zużyłam może 20-25% ciężko ocenić ![]() -Bi-Es 313 dezodorant psiknęłam się 2 razy, zostało ok.90% -Avon Anew Rejuvenate Day SPF25 Przeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na dzień to produkt o lekkiej formule opracowany przy wykorzystaniu opatentowanej technologii ochrony przed promieniowaniem UV. Zostało tyle, ile widać na fotce, zużyłam ok. 45-50% - WAX regenerująca maska do włosów zniszczonych JASNYCH 480g NOWA!!! - CARMEX sztyft- pomadka ochronna do ust zachwalana na KWC, jednak nie dla mnie ![]() używana przez 3 dni Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-02-14 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie znajdziesz za Ninę?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
za to ubranko szukam większej pojemności perfum, masz coś?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za jakiś zapach?
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
niestety nic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
kochana, moja siostra da sie pokroic za esprita
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- haha, oczywiscie, ze nie doczytalam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.