![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Guerlain,Dior,Givenchy,Ve rsace edd i inne ;)
nieaktualne.
Zdj. 1. gaultier 50 ml - ubytek ok 10ml. może troszkę mniej...nie jestem najlepsza w ocenianiu ubytków jeśli chodzi o perfumy ![]() zdj.2. estee lauder resilience lift extreme 2 kolorki : fair oraz beech. ( fair ma obytek około 50% a beech ubytek minimalny. zdj.3. givenchy - prisme again : 04 impertinent rose. zdj.4. cerruti image woman 75 ml. ubytek minimalny. zdj.5. versace crystal noir 50 ml. ubytek ok 7 ml. zdj.6. dior - goldfever ubytek jak na zdj. zdj.7. guerlain jeu de nuit ubytek widoczny na zdjeciu. zdj.8. les nereides musc de java - ubtek minimalny. zdj.9. benefit cupid bow. guerlain isiima precious light kolor beige naturel. smashbox creamy eye shadow plus - kolor 17 (jasna zielen) mac - glitter eye liner girl groove mac liquidlast liner - i tu pojawia sie problem bo nie wiem jaki to kolorek ciemna piekna zielen (100% orginal) mac technakohl liner full of fuchsia [COLOR="Green"]Posiadam także meteorki guerlain te ''nowsze'' - teint beige z malutkim ubytkiem ale je wymienię tylko za dior coquette. Z chęcia jeszcze coś do nich dodam. Zdjęcia dla zainteresowanych. [/COLOR] Szukam : kolorówki mac - róży, rozświetlaczy,cieni niektórych błyszczyków chanel zapachu dolce&gabbana rose the one oraz dior coquette. Nie lubie odsypek oraz odlewek. Nie szukam ubrań !!!
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2011-03-13 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain,Dior,Givenchy,Ve rsace edd i inne ;)
miejsce na dokładkę
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Czesc Anarsiu
![]() Daj JPG ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Blyszczol wyglada tak: http://www.beautyicon.pl/kosmetyki,a...kolorow,r.html masz tam swatcha ladnego Nevadowego ![]() co do greasepainta, to jest w zasadzie czarny z fioletowa poswiata ![]() A o dokladkach mi nic nie wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Mysl sobie spokojnie ![]() Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2011-02-09 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za EL ?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jaa bym chętnie przyjęła meteorytki
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
ja tez chce JPG..
mam np.Dazzleglass Baby Sparks MAC prawie caly ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2011-02-09 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie za
gaultier 50 ml - ubytek ok 10ml. może troszkę mniej...nie jestem najlepsza w ocenianiu ubytków jeśli chodzi o perfumy ![]() zdj.3. givenchy - prisme again : 04 impertinent rose. zdj.4. cerruti image woman 75 ml. ubytek minimalny. zdj.5. versace crystal noir 50 ml. ubytek ok 7 ml. zdj.6. dior - goldfever ubytek jak na zdj. zdj.7. guerlain jeu de nuit ubytek widoczny na zdjeciu. zdj.8. les nereides musc de java - ubtek minimalny. zdj.9. benefit cupid bow. guerlain isiima precious light kolor beige naturel. smashbox creamy eye shadow plus - kolor 17 (jasna zielen) ? ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny niestety nic nie znalazłam
![]() Madzialem - meteorki tylko za coquette ![]() ranko odpisałam u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Annabel niestety nic.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
musiałabym zerknąc ale chyba edp.
niestety nic nie znalazłam.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się podkład clinique - ale on chyba ciemny jest ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
szkoda ze cien rouge bunny rouge to zimny odcien
![]() niestety nic wiecej nie wypatrzylam.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
versace crystal noir 50 ml. ubytek ok 7 ml. dior - goldfever ubytek jak na zdj. zależy mi na cieniach.
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze oddałas juz miss cherie ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hi.Podobaja mi sie twoje piatki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ok.to sobie pomysl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mozesz mi tylko napisac czy to sa maty,satyny czy perly bo nie pamietam ich za bardzo
![]() a co bys chciala za te guerlaina jeszcze??? Edytowane przez magsch Czas edycji: 2011-02-11 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jutro popoludniu poszperam w kuferku i dam ci znac jak cos tam wynajde interesujacego za G
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hi.Nie gniewaj sie ale jeszcze nie sprawdzalam mialam gosci popoludniu i nie mialam za bardzo czasu a za chciile wychodze na imprezke urodzinowa wiec daje slowo ze jutro wypisze co tam mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
no "szanelek'poszedl juz jakis czas temu....wygrzebalam(ale to brzmi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
w takim razie wymienmy sie na 5 Diora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
HI.pewnie bedziesz mnie przeklinac w myslach i nietylko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
http://www.specktra.net/forum/thread...al-august-2007 tutaj wynalazłam, proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.