|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Naturelle Yves Rocher, akcesoriów malarskich, książek: psych. foto.; kart pamięci
NIEAKTUALNE
Zapraszam
![]() Witam w moiim poszukiwawczym wątku ![]() Poszukuję rzeczy poniżej, za które mogę oddać więcej ![]() Gdybyście coś z poniższych znalazły to proszę o wpis tutaj ![]() ![]() Czego szukam: Zapachów: - Marry me, Lanvin - Envy me, Gucci - Naturelle Yves Rocher - Daisy M.Jacobs - Lady Million P.Rabanne * książek z zakresu psychologii (chętnie z gwp) oraz fotografii, a także książek Irvinga (najchętniej 'Jednoroczna wdowa") * kart pamięci 4gb i więcej (najchętniej sdhc) * dysku zewnętrznego - mogę dużo oddać ![]() * akcesoriów malarskich - podobrazia !!, farby (nie plakatowe), terpentyna, pędzle Pozdrawiam ![]() Edytowane przez gorzkawa Czas edycji: 2011-09-21 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Naturelle Yves Rocher, akcesoriów malarskich, książek: psych. foto.; kart pamię
kochana mam naturelle, ale używane. Myślę,że jest ok 50 ml z 75 (dokładnie zerknę w domu) interesowałoby Cię?
u Ciebie podoba mi się Aqua di gio (na pewno orginał?)
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naturelle Yves Rocher, akcesoriów malarskich, książek: psych. foto.; kart pamię
super
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
sorry ale jednak wrzucam fotkę. To mój drugi flakon i może się rozpędziłam. On się zwęża ku górze więc już sama nie wiem jaki jest ubytek. Sama musisz ocenić. Pierwotnie było 75 ml. Jak lubisz zapachy YR (bo ja np. uwielbiam
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.