|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Insolence EDP
NIEAKTUALNE
Mam do wymiany Insolence EDP. Pojemność wyjściowa 50 ml, zostało tyle, ile widać na zdjęciu. Nie posiadam już kartonika, niestety, zgubiłam też gdzieś korek. Ale jak komuś zależy, mogę dać z Insolence EDT. Wishe: Tobacco Vanille Kenzo Tigre Kenzo Słonik Ambre Fetishe MR Note Vanille Coco Chanel EDP Silver Rain Oczywiście, w grę wchodzą odlewki. Z kolorówki: MAC Vanilla High Beam Lingerie 03 Chanel lakier Black Pearl Ech, w sumie to dużo tego jest... Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2011-03-22 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Insolence EDP
a czego szukasz?
bylabym chetna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
o ja tez, bo z tą 100 to mi się ciężko chodzi
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Może coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514241 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
zapraszam do mnie - mogę zaoferować odlewkę Coco edp ok. 30 ml i Silver Rain ale tak do 10 ml ![]()
![]() |
#9 | |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Muciu, Gosiu - niestety, nic...
Cytat:
![]() Napisz, z czym najchętniej się rozstaniesz ![]() (a Poeme Lancome nie potrzebujesz? też muszę wystawić na targowisku) Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2011-03-12 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
O Poeme też ostatnio chodziło mi po głowie
![]() Dolce Vita jest wstępnie negocjowana ![]() Mam jeszcze edt Cocową w odlewce ok. 20 ml.
![]() |
#12 | ||
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zastanów się w takim razie nad Poeme (mam ok. 65-70% z 30 ml we flakoniku tym razem z korkiem) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To świetnie, ja tez jestem chętna - może uda Ci się zapoznać z wersja edt i również będziesz miała na nią ochotę a może coś jeszcze znajdziesz ciekawego dla Siebie w moim kramiku?
![]() W klimacie tytoń - wanilia mam swoje ukochane Fumerie Turque S.Lutensa, może miałabyś ochotę na wypróbowanie tego ( o ile nie znasz) ? Oraz mniej tytoniowe ale bardzo ciekawe ujęcie wanilii w Vanilie Tonka - Parfums de Nicolai.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2011-03-13 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Super, mam rozumieć, że reflektujesz na Poeme?
Lutensa kiedys wąchałam, i coś mi w nim nie podeszło, ale Vanilię Tonka z przyjemnością wypróbuję ![]() U Ciebie podoba mi się również Idealist, Hydrationist i ANR. Ach, jeszcze baza Guerlaina ![]() Absolutnie nie wiem, na ile wyceniasz miniaturki, napisz, czego jesteś w stanie się pozbyć z rzeczy, które wymieniłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Świetnie - to tytułem podsumowania : ode mnie do Ciebie wędrują odlewki Coco edp i Sliver Rain w zamian za Insolence.
Chętnie przyjmę też Poeme i w związku z tym z wymienionych mogę zaproponować Idealist, Hydrationist i w sumie bazę też ![]() A do tego oczywiście Vanilie Tonka do przetestowania. Detale wysyłkowe omówimy na PW. Ale z góry muszę Cię prosić o cierpliwość bo najwcześniej w środę będę mogła wybrać się po zakup atomizerka do Sephory - mam tam już przetestowane takie plastikowe 30 ml.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
![]() Zgadzam się na taką wymianę i przechodzę na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.