|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
mała wymianka... sypkie cienie, błyszczyki...
1. Liner essence - Return to paradaise - kolor niebieski/morski
użyty może ze 2 razy 2a. sypki cień TCW kupione w Naturze w zestawie z paletkami cieni biały 2b. sypki cień TCW kupione w Naturze w zestawie z paletkami cieni brąz następne rzeczy kupiłam na jednej licytacji 3a. błyszczyk Caboodles delicious duo 388 - zapach arbuzowy - z jednej strony mieniący się różem a z drugiej przezroczysty z drobinkami nigdy nie był rozpakowany 3b. błyszczyk Caboodles delicious duo 388 - zapach arbuzowy - z jednej strony mieniący się różem a z drugiej przezroczysty z drobinkami nigdy nie był rozpakowany 4. błyszczący puder w pędzlu - kolor brązowy ze srebrnymi drobinkami - niestety nie wiem jakiej firmy bo nie ma naklejki odkręciłam tylko główkę żeby zobaczyć jak to wygląda, jest tam jeszcze zabezpieczenie z plastiku ale przy otwarciu góry ono też się przemieszcza także pędzel został już że tak powiem 'rozdziewiczony' ![]() 5. rollon - Smackers - ma w sobie drobinki - pachnie jak błyszczyki czyli arbuzem (przynajmniej producent twierdzi że to zapach arbuza.... dla mnie taki nie określony... słodki) użyty może z 5 razy...ale po zakręceniu ubytku nie widać opakowanie jest porysowane 6. cień w żelu - Caboodles - różowy z drobinkami jeszcze zafoliowany kolor jasny róż z drobinkami, ale mam taki sam drugi i po nałożeniu jest przezroczysty i widać tylko gdzieniegdzie drobinki 7. Sypki cień/drobny brokat - Caboodles - różowy mieniący się na niebiesko, zielono, różowo i żółto użyty raz nie umiem sie nim posługiwać ![]() jeśli chodzi o zużycie to właściwie żadne, ale od nowości w opakowaniu było go mało producent pisze że 1g więc tak około 1/2opakowania
![]() A Twój?? *Zaleca się oglądanie co rano oraz powtórzenie dawki gdy zaczynasz odczuwać smutek lub złość Edytowane przez jiuna Czas edycji: 2011-03-20 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mała wymianka... sypkie cienie, błyszczyki...
cos u mnie
3. 2x błyszczyk Caboodles delicious duo 388 - zapach arbuzowy - z jednej strony mieniący się różem a z drugiej przezroczysty z drobinkami obydwa są nowe - nigdy nie były rozpakowane 4. błyszczący puder w pędzlu - kolor brązowy ze srebrnymi drobinkami - niestety nie wiem jakiej firmy bo nie ma naklejki
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
2. 2x sypkie cienie TCW kupione w Naturze w zestawie z paletkami cieni kolor biały i jasny brąz nowe, nigdy nie otworzone cienie są błyszczące 3. 2x błyszczyk Caboodles delicious duo 388 - zapach arbuzowy - z jednej strony mieniący się różem a z drugiej przezroczysty z drobinkami obydwa są nowe - nigdy nie były rozpakowane 6. cień w żelu - Caboodles - różowy z drobinkami jeszcze zafoliowany kolor jasny róż z drobinkami, ale mam taki sam drugi i po nałożeniu jest przezroczysty i widać tylko gdzieniegdzie drobinki
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
2x błyszczyk Caboodles delicious duo 388 - zapach arbuzowy - z jednej strony mieniący się różem a z drugiej przezroczysty z drobinkami rollon - Smackers - ma w sobie drobinki - pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
2. 2x sypkie cienie TCW kupione w Naturze w zestawie z paletkami cieni kolor biały i jasny brąz nowe, nigdy nie otworzone cienie są błyszczące 3. 2x błyszczyk Caboodles delicious duo 388 - zapach arbuzowy - z jednej strony mieniący się różem a z drugiej przezroczysty z drobinkami obydwa są nowe - nigdy nie były rozpakowane 4. błyszczący puder w pędzlu - kolor brązowy ze srebrnymi drobinkami - niestety nie wiem jakiej firmy bo nie ma naklejki odkręciłam tylko główkę żeby zobaczyć jak to wygląda, jest tam jeszcze zabezpieczenie z plastiku ale przy otwarciu góry ono też się przemieszcza także pędzel został już że tak powiem 'rozdziewiczony' ![]() może znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.