|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Domowa siłownia - Bodylastics
Mój chłopak kupił jakiś czas temu na allegro zestaw takich gum do ćwiczeń, które nazywają się Bodylastics. Zachęca mnie do ćwiczeń bo podobno da się zrobić na tym ponad 100 ćwiczeń i zastępuje siłownie. Dziewczyny ćwiczyłyście na tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Domowa siłownia - Bodylastics
Cytat:
![]() Jakim niby cudem to ma zastapic maszyny, sztangi i ciezary na silowni?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie powiedziałam, że Bodylastics jest lepsze od siłowni, bo tak jak mówisz Wyrak, siłownia to najlepsze miejsce do ćwiczeń. Natomiast najbliższa siłownia znajduje się około 30km, więc mój chłopak ratuje się na różne sposoby, poza tym ma częste wyjazdy służbowe i może te gumy zabrać ze sobą, bo są poręczne. Ciekawe jest to, że naprawdę wiele ćwiczeń na tym może zrobić. Ja osobiście nie poszłabym na siłownie, bo jakoś nie lubię i trochę się wstydzę, więc ten zestaw mógłby Mio spasować bo zrobię trening w domu. Myślałam, że ktoś próbował też na sobie Bodylastics, bo póki co mam tylko relację mojego faceta, który jest zadowolony bo widzi efekty. Ja też się zdecyduję tylko musze jakiś fajny plan treningowy znaleźć. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To chyba to samo co thera-band
![]() Mam to. Sama nie wiedzialam jak na tym cwiczyc, ale pomysly czerpie z SHAPE'a . Tam w kazdym niemal numerze sa cwiczenia z uzyciem tasm... I to niezle! ![]() Tasma elastyczna jest ogolnie bardzo elastycznym 'przyrzadem'- sama eksperymentuje i latwo samemu sobie znalezc odpowiednie cwiczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
O, fajno!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Wolę chyba inwestycję w taką tradycyjną domową siłownię jak choćby ta na zdjęciu http://cialo.poradnik-zdrowia.pl/art...cie,21297.html
Trzeba przy tym mieć sporo przestrzeni i to jest w moim wypadku pewien problem, za to wymyśliłam już jak przekonać mojego faceta do przyłączenia się do moich planów, w końcu siłownia to domena mężczyzn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.