|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana lub sprzedaż u 321asieNka321! :)ZAPRASZAM!
Znajdziecie tu sporo rzeczy które sa już na mnie za duże aczkolwiek w bardzo dobry/dobrym stanie. Myśle że każdy znajdzie coś dla siebie ![]() W razie pytań prosze pisać na priv badz Gg: 7941231 Pozdrawiam! ![]() 1.Szara bluzeczka na gumkach, stan bardzo dobry, rozmiar uniwersalny. 2.Czerwony top z nacięciami z tyłu, stan bardzo dobry, fajnie sie prezentuje, rozmiar ja bym dała S/M. 3.Czerwony T-shirt marki ,,Butik", stan bardzo dobry wręcz idealny, posiada spory dekold, z boku wiązany na kokardke, rozmiar M. Reszte rzeczy bede dodawać później bo dzisiaj jestem zmeczona ![]() ![]() Edytowane przez 321asieNka321 Czas edycji: 2011-03-21 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymiana lub sprzedaż u 321asieNka321! :)
Ok rozumiem juz zmieniam
![]() Ale chyba nie da sie zmienić nazwy wątku ![]() ![]() Edytowane przez 321asieNka321 Czas edycji: 2011-03-21 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za szarą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos za czerwona bluzke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.