|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nature Millenaire YR i Perles Lalique- zajzyj, cala lista do wyboru
Witam wszystkie zainteresowane wizazanki
Po pierwsze przepraszam za brak polskich znakow, moj komp. takich nie posiada, jako ze mieszkam w Wielkiej Brytanii. Z tym jest tez zwiazany fakt ze jesli sie wymienimy to w rachube wchodzi wysylka zagraniczna. Jesli jest to duzym problemem to w polowie kwietnia bede w Polsce przez miesiac i tam mozemy wyslac przesylki. Jak widzicie jeszcze nigdy sie nie wymienialam wiec jestem gotowa na wyslanie przesylki jako pierwsza jesli bedzie taka potrzeba ![]() Poszukuje zapachu Nature Millenaire Yves Rocher. Preferowana wymiana na nowa, ale tak naprawde zdazaja sie bardzo zadko wiec zadowole sie uzywana. Edit: mala ilosc juz znalazlam, ale jak ktos inny jest rowniez chetny na wymiane to z checia ![]() Szukam jeszcze Perles Lalique A teraz lista tego, co mam do zaproponowania na wymiane. ( wszystko widac na zdj., jesli chcesz dokladniejsze napisz) Na szaro nieaktualne 1. Donna Karen Essence Signature- 100 ml bez jednego psikniecia 2.Donna Karen Essence Jasmine- jak wyzej 3. Donna Karen Essence Fuel For Men- j.w. 4. Donna Karen EssenceLavender- j.w. 5.Prada Amber 50 ml bez jednego psik. + 100 ml balsam nawilz. nowy 6. Hiris Hermes 100ml-zuzycie widac na zdj.,brakuje ok. 8 ml 7. Cerutti 1881 Eau d'ete 100ml- zuzycie na zdj. 8. Fendi Theorema Esprit d'ete 50ml-j.w. 9. Mania Edp 50 ml-j.w. 10. 212 CH Edt 100 ml- jedna kulka nigdy nie uzywana, w drugiej maly ubytek 11. Sensi Armani Edp 100 ml- zuzycie na zdj 12. Pure DKNY 50 ml- j.w. 13. Anglomania VW 30 ml- j.w. 14. Let it Rock 30 ml- j.w. 15. Nu YSL Edp 30 ml- bez dwoch psikniec 16. Les Belles de Ricci Edt 30 ml-ok. 20 ml 17. Dune Ch.Dior Edt 30 ml-zuzycie na zdj 18. Black Orchid T Ford Edp 30 ml- brak ok. 5 ml 19. White Patchouli Edp 50 ml- brak ok 3-4 ml 20. Snow Demeter 30 ml- brak ok 2-3 ml 21. Cool Water Edt 30 ml- zuzycie na zdj 22. Sweet Talker Demeter 15ml- nowy (brak zdj-moge dodac pozniej) 23. Honey YR 20ml- brak kilku psikniec ( j.w.) 24.Winter Delice miniatura 7,5 ml- uzyta raz (j.w.) 25. Scent Intense C. National 5 ml- uzyte raz (j.w.) 26. Sotto Voce 5 ml- uzyte raz ( j.w.), W razie watpliwosci pytaj ![]() Edytowane przez Cacharel Czas edycji: 2011-03-26 o 08:59 Powód: edycja tresci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nature Millenaire YR- w zamian 26 perf. do wyboru: Nu,Less Belles,Dune,Black Or
coś u mnie za 212 CH ?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nature Millenaire YR- w zamian 26 perf. do wyboru: Nu,Less Belles,Dune,Black Or
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witaj, zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
moze wynajdziesz cos u mnie za którys z nich?
Prada Amber 50 ml bez jednego psik. + 100 ml balsam nawilz. nowy Dune Ch.Dior Edt 30 ml-zuzycie na zdj Pure DKNY 50 ml- j.w. Nu YSL Edp 30 ml- bez dwoch psikniec moze cos cie zainteresuje ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
No witam
![]() ![]() Może znajdziesz coś u mnie za: 16. Les Belles de Ricci Edt 30 ml-ok. 20 ml 24.Winter Delice miniatura 7,5 ml- uzyta raz (j.w.) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
5.Prada Amber 50 ml bez jednego psik. + 100 ml balsam nawilz. nowy
cos u mnie? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Podopba mi się:
Black Orchid T Ford Edp 30 ml- brak ok. 5 ml Prada Amber 50 ml bez jednego psik. + 100 ml balsam nawilz. nowy Znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem mam flaszkę Nature Millenaire jakieś 22 ml we flaszce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie NM jestem zainteresowana jak najbardziej. Rozumiem ze chcialabys i jeden i drugi. Przejzalam twoj watek i ewentualnie w rachube wchodza omnia i noa. Z twojej wish listy mam rowniez kilka firmowych probek: N. Rodriquez, V.Westwood, Angel Pivonie, posiadam rowniez nowa miniaturke Nebliny 7.5 ml. Od ciebie interesuja mnie probki Holy Smoke, Rain i obie YR i odlewka Patchouli i Dolce Vita. Nie wiem jak sie na to zapatrujesz i co jestes sklonna wymienic ![]() Mam nadzieje ze sie dogadamy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie koniecznie musiałabym brać oba zapachy. Prada Amber mam w domu własną flaszkę i ewentualnie wzięłabym ją na zapas. Najbardziej zależy mi na Black Orchid bo mam Black Orchid Voile de Fleur. Prawdę powiedziawszy to jestem skłonna oddać Nature Millenaire, Omnię i Noa w zamian za zestaw Prada i Black Orchid ![]() Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-03-14 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ps. Bede jutro na rano, musze konczyc na dzisiaj ![]() Aaa oczywiscie wszystko oryg. i swieze, nie bawie sie w podrobki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakbym dała Ci NM i odlewki, próbki to wysłałabyś mi Black Orchid? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Pewnie, mi bardzo srednio lezy BO wiec tesknic nie bede
![]() A te probeczki o ktorych pisalam to tez chetnie dorzuce, no moze bez Nebliny, co ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
czy za dkny pure wymenisz sie na shimmer brick rose? p.s. wiem, ze nie w temacie, ale kocham ten zapach, wybacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Dziekuje ale na kosmetyki to juz wogole nie chce sie wymieniac. Pozdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej, CDG jest na chwile obecna w negocjacjach- jak nic z tego nie wyjdzie to chetnie do Ciebie powroce...a Manie masz w tej starej wersji?
![]() |
#23 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Czy znalazłabyś coś za:
16. Les Belles de Ricci Edt 30 ml-ok. 20 ml 17. Dune Ch.Dior Edt 30 ml-zuzycie na zdj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A Mania to stara wersja ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.