![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Flakony: Escada Magnetism, Burberry Brit Red, Armani Diamonds, i inne zapachy
Wątek zamknięty (większość wymieniona)
INTERESUJĄ MNIE TYLKO PERFUMY 13 kwietnia dokładka, w tym również nieperfumowa ![]() Wymienię perfumy we flakonach: Burberry Brit Red, jest ok. 5 ml/30 - rezerw. camelia Escada Magnetism, jest 25 ml/75 - poleci do małej Naomi Campbell, Naomi, ok. 7/8 ml/15-rezerw. memento Incandessence Avonu (wysoko punktowane w KWC), 29/30 ml Boucheron Trouble ok. 13/15 ml bez atomizera Emporio Armani Diamonds ok. 22 ml/30 Roberto Cavalli, Serpentine ok. 60 ml/100, tester La Perla, J'aime Les Fleurs, ok. 15/50 Bvlgari, BLV II edp 29,5 ml/30 - poleciał do Itaki Beckham Signature (damska) - ok. 15 ml/50 Giorgio Beverly Hills So You, ok. 5/6 ml z 50 oraz próbki i odlewki: Próbki fabryczne: 1. Noa Dream 1 ml atom. 2. Nina Ricci, Ricci Ricci ok. 1 ml atom.-rezerw.memento 3.Givenchy, Very Irresistible 1 ml, atomizer 4. Moschino Glamour edp 2 ml atomizer, zostało ok. 1,9 ml (jedno "psiknięcie")-rezerw. camelia 5.Absolutely Irresistible Givenchy, edp,1 ml atomizer, zostało ok. 0,8 ml (2 "psiknięcia") 6. Moschino I Love Love, edt, 1,5 ml, zostało ok. 0,5 ml-agateczka 7. Celine Dion Parfums, edt 1,3 ml, zostało ok. 1,1 ml. 8. Jil Sander, Jil, ok. 1 ml atom. 9. VC&A, Oriens, ok. 1,5 ml-agateczka 10. Escada, Pacific Paradise, ok. 1 ml 11. Lanvin - Eclat D'Arpege ok. 1,3 ml atom.-agateczka Próbki lane: 1. Givenchy, Organza, 2 ml 2. Gres, Cabotine Moonflower 4,9 ml-rezerw. camelia 3. Beyonce Heat 2 ml- rezerw. camelia 4. Halle Berry Pure Orchid ok. 1,8 ml-rezerw.memento 5. Estee Lauder Sensuous 1,5 ml-rezerw.memento 6. Cacharel Noa, 2,5 ml- rezerw. oneo2008 7. Outspoken Fergie ok. 1,5 ml - rezerw.oneo2008 8. Chopard, Wish, 4 ml 9. Chopard, Madness, ok. 1,8 ml 10. Etro, Dianthus, ok. 1,1 ml 11. Etro, Etra ok. 1,2 ml 13. Etro, Ambra, ok. 1,2 ml 14. Demeter, Laundromat, ok. 0,5 ml - agateczka 15. Givenchy, EauDemoiselle, ok. 0,3 ml-agateczka 16. Celine, Oriental Summer, ok. 3,5 ml 17. The Iceberg Fragrance, 2, 5 ml-agateczka 18. Naomi Campbell, Cat Deluxe, ok. 2 ml wyszarzone - wydane książki: J. Chmielewska, Jak wytrzymać ze współczesną kobietą? M. Crichton, Państwo strachu filmy DVD: Matrix 2 z dodatkami, wszystko oczywiście oryginalne i z hologramem - kupione w EMPIK-u Krecik ![]() Fotki dodam, jeśli zacznę z kimś negocjować ![]() Szukam przede wszystkim: Bvlgari Au the Rouge flakonu Amarige próbki Dune Esprit Imagine Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2011-04-16 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Flakony: Escada Magnetism, Burberry Brit Red, Naomi Campbell, Incandessence i p
cos za probki?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Flakony: Escada Magnetism, Burberry Brit Red, Naomi Campbell, Incandessence i p
Hej
![]() Może spodoba Ci się coś u mnie za Escadę Magnetism??? Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486109
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, interesuje mnie Brit Red i pare próbek. Może Bright Crystal Versace, ok.7/30ml. we flakonie cie zainteresuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za magnetism?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Byłaś ostatnio zainteresowana u mnie Armani, Acqua di Gio. Czy pasowałaby ci wymianka ich na Escadę Magnetism ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2u+donna+karan
Proszę, w pierwszym poście zdjęcie Bright Crystal - to mój nieaktualny już wątek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Escada Magnetism, jest 25 ml/75 Naomi Campbell, Naomi, ok. 7/8 ml 2. Nina Ricci, Ricci Ricci ok. 1 ml atom. 6. Moschino I Love Love, edt, 1,5 ml, zostało ok. 0,5 ml 6. Cacharel Noa, 2,5 ml
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ty z zapachow masz tylko Sunflowers, przynajmniej tyle widzę - nie, dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Moje propozycja : Bright Crystal plus Moschino Glamour (2ml) za Brit Red. Plus byłabym chętna na odlewkę Moonflower, mogę zaproponować np. 4ml. Pnk Sugar, 3ml. My insolence lub 5ml. Oriental Summer.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej ,interesowalby Cie Romance Ralph Lauren 15/50ml.Mnie interesuje Naomi By Naomi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Camelia: dałoby się podzielić te odlewki jakoś? A jeśli nie, nie dobrałabyś sobie czegoś jeszcze? Bo o Celine myślałam a i My Insolence bym chciała przetestować. W każdym razie dogadamy się raczej ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Dodałam kilka fot w 1-wszym poście. Naomi jest ok. 7/8ml jak sadzę, bo flakon zwęża się ku górze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- A- jeszcze jak bym mogła prosić foto Laurena... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać Celine i My Insolence, muszę to jeszcze jakoś przemyśleć, prawdopodobnie chciałabym moonflower (za celine) i 2-3 próbki za my insolence
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
OK - z próbek nowych dorzucam jeszcze fabryczną Jil Sander, Jil (ok. 1 ml w atomku) i Outspoken Fergie (lana próbka z tego co pamiętam 1,5 ml) bo znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej ,nie dam rady zrobic dzis zdjecia,postaram sie jutro lub w niedziele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Chciałabym Magnestism... Mogę zaoferować Ombre Rose (jakieś 20 ml), do tego dorzuciłabym odlewki Vanille et Coco, jakieś 3,5 ml i Fuel Donny Karan, jakieś 6 ml. Co Ty na to? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Lily niestety nic nie znalazlam... pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.