|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Metamorfoza
Witam serdecznie!
Mam 25 lat, 2,5 letnią córkę i za niecałe dwa miesiące swoją pierwszą (i mam nadzieję że ostatnią) rozprawę rozwodową... Wpadłam na ten wątek ponieważ zaczynam nowy rozdział w swoim życiu...i co się z tym wiąże ---> chciałabym przejść metamorfozę ![]() Wasze metamorfy powaliły mnie na kolana. Wyglądacie rewelacyjnie! Jestem tylko ciekawa czy poddałyście się styliście w całości czy miałyście jakiś pomysł na siebie i poszłyście z tym do specjalisty? Pozdrawiam serdecznie! dodam fotki i mam nadzieję że na ich podstawie coś niecoś mi doradzicie... PS. Mam bladą cerę, szaro-niebieskie oczy, dziwną twarz... ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-10-27 o 18:38 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Metamorfoza
2 zdjęcie bardzo ładne .. popracuj jedynie nad makijażem dziennym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Od lat maluję się tak samo...czyli byle jak...
Zazdroszczę niektórym dziewczynom umiejętności malowania się... niby zwyczajny, dzienny makijaż a taki pełen świeżości, naturalności... Nie umiem dobrać podkładu, cieni, różu (nawet jakbym dobrała odcień to i tak nie umiałabym go odpowiednio nałożyć...) Jestem blada i bez wyrazu ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lady of Harley-Davidson
|
Eufi: idź do drogerii, ale nie samoobslugowej tylko normalnej, pani konsultantka dobierze Ci odpowiednie odcienie
![]() ![]() mowisz, ze nie umiesz sie malowac... przejrzyj 'moje makijaze' na forum, i cwicz, cwicz i jeszcez raz cwicz. i duzo ogladaj. z czasem bedzie Ci szlo coraz lepiej ![]() trzymam kciuki ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
na środkowym zdjęciu wyglądasz świetnie-dzieciątko słodkie!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
środkowa fryzura + jakaś ciepła czekoladka hmm ? Ciemne kolory powodują,że wydajesz się taka "chłodna".
![]() Brwi potraktowałabym henną. I dałabym głowę uciąć.. nie wyglądasz mi na tyle ile masz lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
2 foto naj! taka grzywka jest stworzona dla Ciebie
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Mam teraz problem z przejściem z bardzo ciemnego brązu na jakiś jasny np. karmelkowy... od dawna marzą mi się takie włosy ale babeczki w jednym z "lepszych" salonów fryzjerskich powiedziały ze nie ma takiej możliwości , że to nie wiadomo jaki problem itd. Myślałam żeby potraktować włoski dekoloryzatorem na własną rękę ale boję się że wyjdzie marchewa :p No i wyjdzie na to że o metamorfozie będę mogła pomarzyć.. PS. Jeśli chodzi o grzywkę z foty number 2 to po wypłacie śmigam do fryzjerki żeby taką sobie zrobić ![]() PS.2 Jesli chodzi o makijaż... przejdę się chyba do takiej drogerii, może rzeczywiście jakaś fanatyczka mi pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wygladasz prześlicznie na drugim zdjęciu! Kolorek, fryzurka - genialne!
Czarny cię przytłacza, a brązik świetie podkreślał Twoją urodę. A dzieciaczek prześliczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
zamówiłam dekoloryzator ELGON...
czy sama czy u fryzjera...zobaczymy. Czytalam że nie niszczy włosów więc może jednak sama...eh nie wiem. Zobaczy się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
nie pisz że masz dziwna twarz
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet ja, ciemna naturalna brunetka za czasów robienia pasemek(szaleństwa licealne ![]() Sama raczej nie probuj, chyba ze bardzo chcesz zmiany na szybko i tanszym kosztem. Chcesz sie bardziej odmłodzić czy lekko postarzyć ta metamorfozą? Bo w jasniejszym kolorze włosów i grzywce na bok bedziesz wyglądało o wiele młodziej, natomiast propozycja ciemniejszych włosów i grzywki prostej lub bez grzywki doda Ci tajemniczości i pare lat ![]() Co do makijażu to napewno modelowanie twarzy-by wydobyć z niej głębie i juz nie bedziesz mówic że jest bez wyrazu.. ![]() Makijaże w brązach, złocie(oczy), zieleni.. Kreska nieobowiązkowa, ale napewno podkreslone rzęsy(spróbuj fioletowego tuszu ![]() Jestem ciekawa Twojej przemiany... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Chciałam poprawić swoją poprzednią wypowiedź bo jest mało przejrzysta... Zrobił się jeden wielki cytat... Niestety nie ma opcji "EDYTUJ" i nie mogę tego poprawić... Przepraszam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Znalazłam swój wątek... kurcze, ile czasu minęło.
Metamorfozę jako taką sama sobie fundnęłam. Sierota taka ze mnie ze nie mogę się przemienić tak konkretnie i żeby mi się w końcu podobało. Dekoloryzowałam się sama, w domu. Grzywkę chciałam mieć taką jak na tym 2 zdjęciu ale żaden z fryzjerów jakoś nie zdołał mi takiej zrobić... ;/ Nie mam teraz możliwości wkleić fotki ale jak będzie to zarzucę... PS. Ciekawe czy ktoś tu jeszcze zajrzy... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.