|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Parisienne YSL 90 ml wymienię
Cześć,
mam do wymiany perfumy Parisienne Yves Saint Laurent 90 ml NOWE ale otworzone z folii i psikniete raz dla sprawdzenia zapachu oczywiście oryginalne, zakupione w sklepie internetowym. Prosze o konkretne propozycje, bez "może coś u mnie"... Zapraszam! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Parisienne YSL 90 ml wymienię
Chcialabys gucci by gucci edp 65ml/75ml,Yvresse ysl 100ml/125ml,Chanel N 5 47ml(twist and spray),mam tez 5 diora...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Kolor różówy oznacza oddane/wymienione/sprzedane
Oferuję złotą biżuterię (na zdjeciach) i perfumy: 1. Dior: Dune, Hypnotic Poison, Poison (unikat z 1987 roku) 2. Versace: Crystal Noir, Woman 3. Guess by Guess 4. Giorgio Armani: Armani Diamonds, Emporio Armani Diamonds Intense 5. Calvin Klein: Obsession, Secret Obsession 6. Thierry Mugler: Angel, Eau De Star, Alien Liqueur de Parfum, Innocent Illusion 7. Dolce&Gabbana (z czerwonym korkiem) 8. Flora By Gucci (edt + balsam do ciała) 9. Kenzo Jungle Elephant 10. Nina Ricci Ricci 11. Wish Chopard 12. Lolita Lempicka Jak cos Cie zainteresije to napisz... podesle zdjecia i opisy z pojemnościami... |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
A moze rozświetlacz Brilliant Estee Lauder
i kiedyś też coś jeszcze chciałas
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
prawie nowa ksetka Lancone, 2 zapachy Jil Sander (Pure i Sprt), generalnie wyzsza polka kosmetyczna. Ubrania i torby np Dolce&Gabbana-oryginalne! Diesel etc. Polecam przejrzec moje watki.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
-woda toaletowa Soap&Glory , poj 50 ml, zafoliowana nowa
Piękny i zmysłowy orientalno-kwiatowy zapach, którego pierwowzorem była bardzo popularna mgiełka do ciała tej firmy - Mist You Madly.Nuty zapachowe:Bergamotka, mandarynka, jaśmin, frezja, piżmo, drzewo sandałowe, wanilia, ambra -Soap & Glory™ Eau De Soap & Glory Original™ Pink Perfume Spray 50ml zafoliowana nowa zapach świeżych cytrusów z nutą liści pomarańczy, cytryny, brzoskwini i truskawki słodkie, w głowie- mandarynka, letnia róża, jaśmin i gardenia , paczula, ciepły bursztyn i piżma, __________________ |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
może zainteresuje Cię coś z rzeczy poniżej:
Estee Lauder: Shimmering Jewel Powder - tylko test. Thierry Mugler Innocent Rock ok. 48/50ml, w kartoniku Paco Rabanne Black XS ok. 79/8oml, w kartoniku Givenchy Ange ou Demon ok. 28/3oml D&G La Lune (18) ok. 75/100ml belle de nuit 15ml, czyste perfumy tylko testowane Cacharel Amore Amore Tentation 1ooml, kartonik ubytek 1 test ok. 1ml Donna Karan Gold body lotion 100ml, tylko test Edytowane przez peonies Czas edycji: 2011-05-26 o 18:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

i kiedyś też coś jeszcze chciałas