|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Drobiazgi za drobiazgi :)
Szukam cieni Ruby Rose i palet , oraz wszystkiego co wpadnie mi w oko: łącznie z ubraniami
![]() Pierwsze zdjęcie: 1.Korektor pod oczy Vipera rozświetlanący, nr 4 , raz spróbowany 2.Odlewka kremu bb Elemong-5 ml tak na spróbowanie, b.wydajny,starczy spokojnie na kilka razy, nie używany 3.Korektor do twarzy kolor naturalny beż, niestety nie znam firmy,poniewaz literki się starły, zostala ok.połowa 4.Kredka do oczu Oriflame Pink,użyta ok. 5 razy 5.Pędzelek do do nakładania błyszczyka Inglot, raz użyty 6.Cienie z Avonu-beżowy-nieużywany, ceglasty-raz mażnięty, siwy-została połowa Drugie zdjęcie: 1.Siwe cienie,Ingrid, jasne nieużywane,ciemne maźnięte kilka razy co jest widoczne na zdjęciu,niestety wieczko się odczepilo co tez mozna zobaczyc na zdjęciu. 2.Paleta cieni LaMeila,18 cieni,zdjęcie bardzo przekłamało,są one intensywne,jeśli ktoś chce zrobię inne zdjęcie,dwa cienie raz maźnięte,reszta wcale 3.Podkład Gabrini,użyty kilka razy,odcień..cięzko określic....nadaje się dla cery delikatnie opalonej. Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Drobiazgi za drobiazgi :)
jak dodasz wiecej rzeczy to daj mi znac, mam kilka paletek cieni poza watkiem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.