![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sprzątanie szafy:)Mile widziany odbiór osobisty, chociaż wysyłać mogę w ostateczności. W ogłoszeniu dokładnie zaznaczam stan rzeczy jakich posiadam, jeśli coś nie doczytasz, nie miej pretensji, że uzyskałaś coś co rzekomo nie było powiedziane. Podpisując się pod moimi rzeczami rozumiem iż jesteś na 100% pewna tego co bierzesz i świadoma iż nie ma zwrotów produktu! Wysyłam poleconym lub priorytetem w zależności od tego co wy wybieracie i żądam aby paczka wysłana do mnie również była tym samym sposobem wysłana! Nie prasuję żadnych wystawionych rzeczy. Ja piszę u ciebie i liczę na to, że ty napiszesz u mnie. W moich linkach znajdziesz wiele ciekawych rzeczy, warto więc zajrzeć. Serdecznie więc zapraszam. _________________________ __________________ Najbardziej interesują mnie: Pomyśl, zapytaj, zaskocz ![]() Dziękuję za przeczytanie powyższej informacji i zapraszam do oglądania moich rzeczy. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Inokotusi Czas edycji: 2011-09-02 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sprzątanie szafy:)
1. Bokserka rozmiar S, stan dst ( zszyta w jednym miejscu, na ręce królika. ogólnie gdzie nie gdzie widać niebieski kolor! zafarbiło od torebki.
![]() 2. Bluzeczka rozmiar XS / S, Stan bdb. 3. Bluzeczka reporter rozmiar S, stan bdb. 4. Bluzeczka reporter rozmiar S, stan bdb. 5. Spódniczka rozmiar M, stan bdb. Edytowane przez Inokotusi Czas edycji: 2011-09-02 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
6. Sukienka rozmiar S, stan bdb.
7. Spódnica rozmiar L (40) , stan bdb. - ODDANE! 8. Spódniczka rozmiar S, stan bdb/db. 9. Czerwona bluzeczka rozmiar S, stan dst ( zszyta w jednym miejscu, nie widać tego gołym okiem) 10. Czerwona bluzeczka na ramiączkach rozmiar S, stan db. 11. Czerwona bluzeczka rozmiar M (prawdo podobnie) stan db/ dst ( gdzie nie gdzie sypią się cekiny, ale to po bokach minimalnie. ogólnie tego nie widać ![]() Edytowane przez Inokotusi Czas edycji: 2011-09-12 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
12. Spódniczka rozmiar S, stan dobry/dst ( gdzie nie gdzie widać niebieski kolor, wina torebki)
14. Spodnie prawdo pdobnie M. Stan wizualny db/dst Materiał: nie jest to jeans ( wady: guzik zapinający lubi wylatywać, przyszyty obok zwykły guzik, gdzie nie gdzie guziczki z spodni mają biały kolor ale to nie widoczne gołym okiem.Dostrzegłam także brązową plamkę na tyle spodni taką hm..1,2 cm.. oraz gdzieś mniejszą na nogawce, ogólnie materiał spodni jest w idealnym stanie. Chcesz więcej ich zdjęć? pisz!) 15. Sweterek rozmiar XS/S (tak mi sie wydaje) stan bdb 16. Torba na ramię mieści się A4, stan uważam za db/dst. ( ślady użytkowania + gdzie nie gdzie poszyta, możliwe także dziury lecz tylko po bokach nie na torbie. wina gryzaków gryzoniowatych co lubiły w niej szaleć. 17. Mała torebka stan bdb ( mieści się w niej portfel i dowód osobisty, taka malutka wyjściowa, więcej jak klucze + te dwie rzeczy wymienione się tam raczej nie zmieści.) Edytowane przez Inokotusi Czas edycji: 2011-09-09 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
18. Spódniczka rozmiar S, stan bdb
19. Buciki rozmiar 37(Chyba) stan dst. 20. Bransoletka 21. Kolczyki sówcie (zmasakrowane) 22. Kolczyki delfinki (Dwa prawe, nie zauważyłam tego w sklepie) nowe 23. Kolczyk do brwi bez jednej kulki. Edytowane przez Inokotusi Czas edycji: 2011-09-06 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze bedziesz miala jeszcze jakas bizu lub ciuszki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
24. Leginsy do kolan rozmiar S rozciągają się lajtowo! stan bdb
25. Czarne leginsy rozmiar S stan bdb! ( farbią!! ![]() 26. Pasek do spodni!!! 27. Sukienka rozmiar XS/S ( osoba z rozmiarem S ledwo ledwo wchodzi ![]() ![]() 28. Zestaw! Uszka reniferze + nosek świecący! ![]() 29. Majteczki NOWE! rozmiar XS ( mimo że pisze na nich xl) osoba z rozmiarem S w nie nie wejdzie ![]() 30. Bluzeczka ! ![]() Edytowane przez Inokotusi Czas edycji: 2011-09-04 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Fajne
![]() mi podoba się jeszcze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314912521 ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- odp u mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- już widzę co, ale interesuje cie taka wymiana?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nie chce więcej zdjęć, tylko napisz ich długość i jaki to materiał
jeśli coś zasynopodobnego czy legginsowatego to odpada ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- to odpada ![]() jeśli bdb/nowe to oddam te dwie rzeczy, bo obie są używane (ale w dobrym stanie) ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- to jesteś chętna na taką wymianę? biała bluza i tuba fioletowa za szorty?
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1314968888 mozna wymiary?
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- zmierz długość całkowitą od początku ramiączka do samego dołu, potem między paszkami.. i bioderka
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
dziekuję za fotki
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
31.Bluzeczka rozmiar S/M stan bdb/db
![]() 32. Ubranka dla niemowlaczka stan bdb/db ![]() 33. Takie coś ![]() 34. Skrzypowita ważna do 2012 r! - Szotta 35. Wisiorek taki dziwny ![]() 36. Odblaskowa opaska na rękę ( po naciśnięciu świecić powinna bateria słaba.) 37. Osiemnastkowy kubeczek! stan BdB tylko pudełeczko popsutE ![]() Edytowane przez Inokotusi Czas edycji: 2011-09-05 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
O nie, kompletnie nie
ale to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1315156268
#22 |
Zadomowienie
|
Jaką masz smycz i jakiej jest długości?
#23 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- za nią bym chciała coś z wish ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Niestety, ale za krótka
![]()
#25 |
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam
![]() ![]() Do bluzeczki poproszę link ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- pamiętnik narkomanki też mam a coś jeszcze z mojej wish? ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- jeśli nie to w związku z tym że tam miałaś bluzę i bluzkę za szorty to teraz mogę Ci dołożyć tą różową za tabletki i za książkę tą pogryzioną. Co ty na to? ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- nie szkodzi
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej.Dzięki - na razie nic. Pozdrawiam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.