![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: To i owo u dusi
hej,znajdziesz cos za Bobbi Brown -Shimmer??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pharmaceris--cos u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
paula napisz coś więcej o Tołpie, grubo czy drobnoziarnisty? jaka pojemność i ile zostało, no i zapach
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Jakie jest zużycie różu Maca? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za liner maca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Polu napisz słówko o tym różu Chanel, nie perłowy czasem ![]() jasny czy ciemny, jakieś foto na łapce? no i czy wogółe wchodzi w rachubę za BB? ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- niestety nic nie wybrałam ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- równiez nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;25352478]
![]() ![]() Polu napisz słówko o tym różu Chanel, nie perłowy czasem ![]() jasny czy ciemny, jakieś foto na łapce? no i czy wogółe wchodzi w rachubę za BB?[COLOR="Silver"] [/QUOTE] wchodzi w gre ![]() co do różu - na pewno nie jest perłowy ![]() ![]() jest to taki kolor zgaszonej róży - pół-transparentny - nie można sobie nim raczej krzywdy zrobic.... w miarę jasny - pewnie przez kolejne warstwy mozna budować kolor... ogolnie to kolor "zdrowych rumieńcó" czyli bardzo naturalny niestety nie mam za bardzo jak zrobic zdjecia ... Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2011-02-25 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;25352295]paula napisz coś więcej o Tołpie, grubo czy drobnoziarnisty? jaka pojemność i ile zostało, no i zapach
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- [/QUOTE] drobnoziarnisty 200 ml ,uzyty 2-3 razy na dekolt ,obstawiam,że jest go z170 ml(zaniżając) zapach ,ma ładny,delikatny,kwiatowy, świeży ,nie jest to absolutnie zapach torfu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() odpisz prosze u mnie. Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-02-25 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za bobbi?
![]() |
#17 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Jednak podziękuję, mam juz 2 róze Maca i jeśli kolejny róż ,to wolałabym chyba Chanela poli ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- asiu niestety ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- niestety nic nie wybrałam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za filtr Pharmaceris? Odpisz prosze o mnie
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak podziękuję ,dostałam właśnie krem z filtrem jako gratis do zakupów ,pzdr i dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej dusiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;25360292]polu nie mówię nie, nawet mi sie podoba, tylko muszę przemyśleć czy potrzebny mi kolejny róż, odezwę się
![]() [/QUOTE] ok, w takim razie czekam na wiadomosc ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
No to trudno. Pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Soso czy ten róż Maca mógłby robić troszkę za lekki bronzer ?
chodzi mi o lekko brązowo-złotawą(leciutko złotawą) mgiełkę tylko na policzki? takie liźnięcie wiosennego słoneczka, może coś w stylu Dallas Benefitu? widzę w sieci że on lekko brązowy? prawda to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Może coś za Bobbi (tylko nie Sensuous, bo chcę wymienić za inny zapach
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=511669 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale tak naprawdę to potrzebna byłaby mi tylko henna a to za mało za bb |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;25455978]W moim wątku pytałaś o róż BB, wtedy odmówiłam, ale wczoraj widziałam róż Maca na żywo i jestem zainteresowana, zerknij prosze jeszcze raz do mnie
![]() Teraz troszkę bardziej poszukuję matowego różu w zamian, ale zastanowię się i dam znać ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Szkoda bo BB ładny
![]() Hennę oddałabym bez żalu bo jednak nie będę chyba jej używać, ale nie masz u siebie żadnych drobiazgów. Jeśli jednak zdecydowałabyś się coś do henny dobrać odezwij się. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
oddam wiele wiele wiele za
Mac-Paint Pot -baza pod cienie kolor Soft Ochre-wymienię np połowę za połowę bazy w kolorze Painterly Bobbi Brown -Shimmer w kolorze Nectar-śliczniasty ale perłowy i popełniam ten sam błąd co z linerkami. Mam go z truskawy, ale z czasów kiedy był zdecydowanie droższy, użyłam ze 3 razy, kartonik tradycyjnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.