![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Zabierzcie to ode mnie! Nowe i używane: minerały, Lancome, Dior, Benefit, TBSNIEAKTUALNY zapraszam do nowego wątku, link w podpisie kosmetyki pochodzą głownie z Sephory, Douglasa i Strawberrynet oraz niektóre z wymianek, na Allegro raczej nie kupuję kosmetyków, wysyłka polecony, ekonomiczny, w bezpiecznych, bąbelkowych opakowaniach DO KAŻDEJ WYMIANY PRÓBKI GRATIS - PROSZĘ SIĘ UPOMINAĆ uzupełniłam zdjęcia, opisy mogą być ciut nieaktualne, proszę pytać na szaro - wymienione na czerwono - dokładki Oprócz przedstawionych kosmetyków mogę również wykonać kosmetyki na zamówienie, bez konserwantów, z naturalnych składników, np: 1. serum regeneracyjne z karite i olejem ryżowym 10ml (lub inne w zależności od potrzeb) 2. balsam miodowy do ust 5ml, 3. cytrynowy olejek do paznokci z keratyną i pantenolem 10ml 4. tonik migdałowy z kwasem migdałowym i hialuronowym, poj. 20ml, w buteleczce z ciemnego szkła. Tonik przenaczony jest do używania przez dwa tygodnie, należy przechowywać go w lodówce. Zastosowanie: wygładzenie, rozjaśnienie i nawilżenie skóry. Super odświeża cerę, dodaje blasku. Stosować należy na noc, a rano nałożyć na twarz krem z filtrami. Chętnie przyjmę zwrotne buteleczki o poj. 10-20ml. Tonik 5% dla: mhm0808, Aranjani, słonik, olciawalczak, Daissy, fanusia92, esterie, iwcia, Cala Balsam: mhm0808 Serum: mhm0808 tu link do recenzji (za zgodą mhm0808): https://wizaz.pl/forum/private.php?d...m&pmid=3547295 TYLKO DLA POTRZEBUJĄCYCH ;-) ODSYPKI I ODLEWKI MAZIDEŁ (mile widziane pojemniczki na odsypki): TLENEK CYNKU, DWUTLENEK TYTANU, LAMECREME, TEGOMULS, OLBROT SYNTETYCZNY, ALKOHOL CETYLOWY, GUMA KSANTANOWA, STRUCTURE XL, DRY-FLO, GLICERYNA, WITAMINA C Małe odsypki/odlewki: TELOCAPIL, COCOCIN, KWAS L-MLEKOWY, KWAS FERULOWY, N-ACETYL CYSTEINA, KWAS MIGDAŁOWY, EKSTRAKTY: SKRZYP, POKRZYWA, KASZTANOWIEC, PINE BARK, TRUSKAWKA SZUKAM: PERFUMY: SHE WOOD, PRADA, FUEL FOR LIFE, BABY DOLL, LOLITA (FIOLETOWE JABŁUSZKO), PRÓBKI LUTENSÓW COSMELAN, LAVERTU NR O1 PĘDZLE CS I MAC, MASŁA TBS, MINERAŁY: JOPPA FULL COVERAGE LIGHT 2, CARA; PRÓBKI Z LAURESS, BARE ESSENTUALS DO PRZETESTOWANIA, MINERAŁY Z MAŁO ZNANYCH FIRM, WYMIENIAM KOSMETYKI również NA UBRANIA w rozmiarze XS. (WIĘCEJ W WISHLIST). Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2011-04-11 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabierzcie to ode mnie! Nowe i używane: minerały, Lancome, Dior, Benefit, TBS
MINERAŁY (PODKŁADY, RÓŻE, PRIMERY) - PROSZĘ PYTAĆ, ZNÓW POROBIŁY MI SIĘ ZAPASY. RHEAworeczki strunowe: korektor PINK CONCEALER, podkłady FAIR, NATURAL LIGHT, TAN, róż brzoskwiniowy BUFF APRICOT MULTIKOLOR, BUFF'D woreczki strunowe: Cornsilk, Biscuit JOPPA woreczki strunowe: CARIBBEAN Multi-Purpose Blush Powder GABI Eyeshadow jasna lawenda EGM woreczki strunowe: mała próbka CARA CM, SHELBY YG błyszczyk Mini Lip Gloss kolor Wildwood, brzoskwinia/naturalny delikatny brąz, zapach jakby karmelowy, nazywa się Mini, ale jest to normalnej wielkości duży błyszczyk, raz wypróbowany DREAMWORLDS woreczki strunowe: formuła SAND: JATA, KUAN YINS, ELLI formuła LUNA: VALLI Whipped Cream Butter Creme Clay Banana Cream Clay/SilicaMEOW woreczki strunowe: mała próbka 1-Sleek Mau próbka 1-Sleek Chartreux Ideal Eyes: Ferocious FelineLAURESS woreczki strunowe: Soft Gold Elemental, Soft Gold EthernalSILKNATURALS próbka na patyczku: szminka Maidenworeczki strunowe: biała baza Heavy Coverage, pigment Buttery Gold EDM KAOLIN POWDER SUNLIGHT, FINISHING POWDER, PEŁEN WYMIAR minus mały test mogę zrobić duże odsypki PIELĘGNACJA NATURALNA EGM: Tonik z m.in. zieloną herbatą, rumiankiem, tamaryndą, aloesem, algami, gliceryną dla cery suchej, butelka z atomizerem wszystko do anarchia25 Bright & Even Cream, słynny krem, mogę się podzielić agusia_1 Intensive eye &fine Line Cream wielkie pudło kremu o budyniowej konsystencji z aloesem , masłem Shea i zielona herbatą agusia_1 PĘDZEL EDM „SKUNKS” DO RÓŻU najchętniej na baby kabuki lub LHK EDM! luskap JOPPA, SOFT COVERAGE LIGHT 2, nowy, pełnowymiarowy, najchętniej na Joppa Full Coverage Light 2 annamonica EGM, CIEŃ HOWBOAT, roziskrzony, bardzo rozświetlający, lawendowy, sampel w pudełeczku, zużycie testowe Jeanne 90 EDM, LIP GLOSS, SZMINECZKA brzoskwiniowa, testowana Jeanne 90 PURE LUXE cienie w pudełeczkach: brązy: Shadow Trust, Shadow Scandalous, Shadow Nutmeg NIE MA wiedzma PUFF JAR, GĄBECZKA UPRANA wiedzma Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2010-04-19 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabierzcie to ode mnie! Nowe i używane: minerały, Lancome, Dior, Benefit, TBS
CIENIE: URBAN DECAY, Deluxe Eyeshadow, Unerground, piękny, błyszczący brąz, użyte kilka razy, kasetka z lusterkiem BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ZESTAW ROZŚWIETLACZY: ROZŚWIETLAJĄCE CIENIE, miniatury HIGH BEAN I MOON BEAN, NOWE, tylko maleńki test PIGMENTY MAC OKOŁO 0,5ML Z KOLORU, W SŁOICZKACH SZARY, CZARNY, BRZOSKWINIA kupione na Allegro COTE, szaro-srebrne NOWE cienie TUSZE DO RZĘS MISS SPORTY, Pum Up Lash, brąz, 2szt, użyte kilka razy BOURJOIS, Volume Glamour, czarny, tylko przetestowany Lancome, Fatale, fiolet, tylko przetestowany MAYBELLINE, The Falsies, brąz, użyty kilka razy CLINIQUE, High Impact Curking Mascara, brąz, używany przez dwa tygodnie, mokry Maybelline Lash Stylist, użyty z 5 razy, czarny Rimmel, Max Volume Flash, użyty z 5 razy, czarny DIOR, Diorshow Extase, 2szt, czarne, używane około 1miesiąc, zostało na wypróbowanie HELENA RUBINSTEIN, Lash Queen Feline BLack, opakowanie złote w lamparcie centki, zostało na wypróbowanie, kolor brązowy MISS SPORTY, tusz do kresek, eyeliner, dark chocolate, tylko wypróbowany na ręce DIOR, 5-TKI, Pure Dreams, 540, lekko porysowane wieczko KGr EVELINE, bardzo długa brązowa kredka z temperówką, NOWA, tylko wypróbowana na dłoni, bardzo ładny kolor i odpowiednia miękkość, wymieniam bo mam inne brązowe kredki na składzie SeonaEssence, tusz wydłużający, nowy, wypróbowany 1 raz, czarno-brązowy LucyJordan INGLOT, ZESTAW SZTUCZNYCH RZĘS 19N, W KĘPKACH, NOWE agusia_1 INGLOT, KLEJ DO SZTUCZNYCH RZĘS agusia_1 AVON, PALETA 8 CIENI, moim zdaniem cienie są bardzo przyzwoite, ja mam już za dużo cieni, znikome zużycie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=29201 Nana NOUBA, 4-ki, grafit, dwa odcienie fioletu, jasny róż, zużycie widoczne na zdjęciu kota behemota L’OREAL, VOLUME COLLAGENE, 60%, MOKRY, KOLOR CZARNY LANCOME, Paleta czterech cieni do powiek Color Design 4 Color Eyeshadow Palette (Fabric, Designer, Backstage, 4 Edge) 1.52g, mały test joann_eve RIVAL DE LOOP, ŚLIWKOWA AUTOMATYCZNA KONTURÓWKA DO OCZU I UST, WYPRÓBOWANA, ZUŻYCIE ZNIKOME, dorzucę do wymianki joann_eve Stila, Eye shadow trio, Gold Glow, NOWE cienie, 5g, wartość 28$, link do strony z opiniami: http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P146217 NIE MA - buzichocho YVES ROCHER, LUMINELLE Crayon Khol, czarna kredka kilka razy użyta rosablanca Inglot, Sprint Superstar, nr 84, iskrzący ciemnoszary, nowy, raz wypróbowany Seona WETnWILD, opalizujący beż NOWE, jako dodatek Seona Revlon, Fabulash czarny z wymiany, dodam jako gratis marczittaK Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
BŁYSZCZYKI, POMADKI: DIOR, ADDICT ULTRA-GLOSS 131, mocno nabłyszczający błyszczyk, złoto-różowy, tylko przetestowany LANCOME, Pomadka Le Rouge Absolu - Rose Crystal 4g, jedynie przetestowana STILA, POMADKA NATALIE, UŻYTA 3 RAZY L'OREAL, GLAM SHINE, Magnetic Rose Glow, ok. pół opakowania LOVELY, DIAMONDS LIP GLOSS, nowy błyszczyk, raz testowany, róż z brokatem, śmieszne opakowanie LOVELY, LIP EFECT, błyszczyk z kolagenem morskim, intensywny róż, użyty 2 razy Cavin Klein błyszczyk kremowy róż cukierkowy pomadki mineralne SilkNaturals ciemny róż Hibiskus Joppa Felicity Volare, złota pomadka, nowa Eveline błyszczyk holograficzny złoty beż 76, nowy AQUOLINA DOLCI BACCI ARBUZOWA, użyta kilka razy kota behemota NYX, BŁYSZCZYK GODDES OF THE NIGHT, kolor French Kiss, pacnie słodko-wiśniowo, jedynie przetestowany, lekko pęknieta skuwka, co nie wpływa na szczelność opakowania viki SENSIQUE TRENDY COLOUR, błyszczyk z witaminami E, C i F, NOWY, tylko wypróbowany KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=29959 olinciaa BIOTHERM, GLOSSY SHINE, mocno rozświetlający mini-błyszczyk luskap SALLY HANSEN, LIP INFLATION, błyszczyk powiększający usta, kolor jasno-różowy transparentny, ponad 70%, powiększa i chłodzi usta, lekko przytarte złotko Magnum
Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
PODKŁADY, KOREKTORY, BRONZERY, RÓŻE: zdjęcia w poście nr 3 Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test Guerlain, Meteoryty, odsypka: 6 kuleczek Winter Radiance 10 kuleczek Mythic Earthen Glow Minerals, unikatowa paleta mineralna, podkłady, korektor, róże, contour i rozświetlacz dla bardzo jasnej cery, konsystencja kompaktu, z olejem arganowym, różanym, witaminami C, K, E. Odcienie tylko wypróbowane, paleta starczy na wieki. NOWA, NIEUŻYWANA PALETA BO-COSMETIC Z STRAWBERRYNET, 3 PIĘTRA, 20 CIENI, DWA PUDRY, DWA RÓŻE, 5 BŁYSZCZYKÓW, GĄBKA, PĘDZELKI NOUBA, BLUSHON BUBBLE NR 41, złocisty bronzer, wymienię na coś z wish EVELINE, PUDER PRASOWANY Z JEDWABIEM, CREAM 10, z folia ochronną, 9g, otworzony tylko do zdjęcia, ale termin to 03.2010 URBAN DECAY, JADALNY PUDER ROZŚWIETLAJĄCY DO CIAŁA WIŚNIOWA LEMONIADA, odsypka w woreczku strunowym PRÓBKA RIMMEL, RENEW&LIFT, 201 CLASSIC BEIGE, 1.5ml PRÓBKA MAX FACTOR, SECOND SKIN FOUNDATION, 75 Golden MAC, SELECT COVER-UP, KOREKTOR, NC20, bardzo dobry, zostało 8ml z 10ml, kosztował 61zł, salon Mac leci do ranka STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer NIE MA buzichocho MAC, STUDIO FIX, KOMPAKTY, NC20, KGr
NC25 jagabrz zużycie widoczne na zdjęciu, bardzo dobre kompakty, nieźle kryją, nowy kosztuje chyba koło 105zł URBAN DECAY, JADALNY PUDER ROZŚWIETLAJĄCY DO CIAŁA, KARMEL, odsypka w woreczku, z wymianki z Nicole IWCIA LANCASTER, MATT & SHINE SUN POWDER 102, bronzer, bardzo wydajny, daje efekt wypoczętej buzi, używałam go jako róż, małe zużycie, solidna metalowa puderniczka, klips zamykający ułamany ale w kosmetyczce mi się nie otwierała (wymienię na bronzer Dior, Lancome lub Nouba) Czekolada83 COLLISTAR, PERFECT WEAR FOUDATION SPF 10, nr 1, wspaniały podkład, nieużywany, kupiłam jako zapas, ale po drodze przerzuciłam się na minerały, zrobiłam z niego odlewkę 10ml dla siebie, gdybym z nim zatęskniła, więc powinno zostać 20ml, kosztował 125zł, Douglas, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-18519-opis-Collistar-Fondotinta-Tenuta-Perfetta-Face-Foundation-Perfect-Wear-Podklad-plynny-Perfekcyjnie-trwaly.htm NIE MA Basiulek Guerlain Meteoryty Pastel White 10 kuleczek Jeanne90 Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
LAKIERY, ODŻYWKI DO PAZNOKCI: ESTEE LAUDER, jasny perłowy róż, niewielkie zużycie INGLOT CUTICLE OIL, OLEJEK DO PIELĘGNACJI SKÓREK Z JOJOBA, OLEJEM Z PESTEK MORELI I WIT E, pozostało 3/4 OZDOBY DO PAZNOKCI ZŁOTE I SREBRNE SERDUSZKA OPI zestaw 4 mini lakierów Burlesque lakier MISA No Shrinking Violetta (swatche w internecie) Essence pisak do frencha INGLOT biały lakier do frencha PIERRE RENE, ODŻYWKA DO PAZNOKCI CALCIUM GEL, 40% olinciaa
MINI LAKIER YVES ROCHER, LUMINELLE, kolor Mauve Captivant, fiolet opalizujący magnum CONSTANCE CARROL, ZŁOTY LAKIER gratis dla Basiulek VIPERA, LAKIER POMIDOROWA CZERWIEŃ paradiso perduto YVES ROCHER, klasyczna czerwień, użyty 2 razy Soap_bubble L'OREAL, LAKIER EXPRESS FINISH, PINK TOPAZ, śliczny delikatnie mieniący się średniojasny róż Soap_bubble Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
KOSMETYKI DO WŁOSÓW: VICHY, DERCOS, SZAMPON SEBO-CORRECTEUR, ok 100ml SCHAUMA, 1 MINUTOWA INTENSYWNA ODŻYWKA DO WŁ. FARBOWANYCH w saszetkach, NOWA, 25ml, 2szt Cartier szampon z octem owocowym, 1 użycie, kosztował 29zł +To co na zdjęciach PANTENE, odżywka na noc, 40% LucyJordan
ALTER EGO, SLEEK PRO, spray termo ochronny, wygładzający, ja użyłam 1 raz, mam z wymiany, trudno ocenić ubytek, na pewno jest co najmniej 50% esterie THE BODY SHOP, SZAMPON MIODOWY 250ml, użyty 2 razy, malutki ubytek KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,16774,honey-moisturizing-shampoo.html Nicole RIGENOL, odżywka-maska, zużycie widoczne na zdjęciu KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5782 iwcia Avon, Spray termoochronny, KWC, 3 małe użycia, 100ml NIE MA Wella, Wellaflex, pianka 2-dniowa objętość, około 50% z200ml NIE MA SEBORADIN, SZAMPON NIGER Z CZARNĄ RZODKWIĄ 1/3 Z 200ml Soap_bubble CLEAR PRZECIWŁUPIEŻOWY Complete Soft Care z witaminami Seona CLEAR MAN PRZECIWŁUPIEŻOWY ICE FRESH Seona Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
PERFUMY: BULGARI BLV NOTTE pour Homme, tester bez korka, szary kartonik, 45ml, z www.iperfumy NINA RICCI, MINIATURA, nie wiem która to Nina, mam ją od starszej osoby ;-) Chopard Wish Soft Deodorant Natural Spray 50/100ml (zapach jest b. mocny i trwały jak perfumy) KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1807 u nas raczej niedostępny w takiej pojemności, na 100% oryginalny Soap_bubble Davidoff Echo tester E. Arden Sunflower tester bez korka Hugo Boss Deep Red Diesel Plus Plus 35/75 Pollena Ewa Olimpia 50ml bez kilku psików YR Ode a l'amour 2ml Creation Lamis Pink Hearts 50/100 Lancaster Burberry Summer DKNY Red Delicious PRÓBKI NOWE, NIE OTWIERANE: TOM TAILOR, SPEEDLIFE WOMAN, 1.2ml, 1szt TOM TAILOR, SPEEDLIFE MAN, 1.2ml, 7szt fiolki zapakowane w nieotwierane saszetki KENZO AMOUR, 1.2ml luskap
V ETE VALENTINO, tester bez korka około 40ml luskap PIVOINE, MINIATURA luskapYR, YR, NEONATURA, COCON, MINIATURA, mały teścik asia.b CHRISTINA AGUILERA, INSPIRE, 1.2ml Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
PIELĘGNACJA: LANCOME, Serum Primordiale Cell Defense Skin Perfecting 10ml (ale zapakowany w tubę chyba 30ml) NOWY, KOD 7D116, kupiłam w zafoliowanym zestawie Differin kilka razy użyty Joppa żel do mycia twarzy z kwasem glikolowym, zostało ok. pół samoopalacz Rossman Sun Ozon, mały test Emla, nowa, nieotwierana MAŚĆ KOŃSKA, ORYGINALNA SZWAJCARSKA Z KILKUNASTU ZIÓŁ, na bóle mięśniowe, duża odlewka 50-100ml (mam wielkie pudło, chetnie się podzielę) TORF CORPORATION, KREM DO CIAŁA UJĘDRNIAJĄCY Z KOENZYMEM Q10, wypróbowany, poj. wyjściowa 300ml, duże pudło kota behemota KAMILL kremy do rąk: Intensive, Soft & Dry około 50% (nie odpowiada mi zapach) LucyJordan (gratis) BLENDAMED WITESTRIPS, PASKI WYBIELAJĄCE 8SZT Nana93 FM, PERFUMOWANY BALSAM NAWILŻAJĄCY, zużycie testowe iwcia THE BODY SHOP, RICH PLUM SHIMMER LOTION, nabłyszczający,perfumowan y balsam, opakowanie z pompką, 250ml, tylko wypróbowany na dłoni joann_eve AVON, odżywcza maseczka Brzoskwinia i Mleczko migdałowe, 75ml, raz wypróbowana NIE MA rosablanca LANCOME, Krem na dzień High Resolution Intensive Recovery Krem 15g, NOWY, kod 7D088 NIE MA rosablanca PASTA PARODONTAX ZIOŁOWA 20ML, NOWA, 4szt,dat prod 05.01.08, 12 mies od otworzenia, nie otwierane NIE MA paradiso perduto EVELINE, SLIM EXTREME 3D PROFESSIONAL, PLASTRY ANTYCELLULITOWE Z KOFEINĄ I KOMPLEKSEM DRENUJĄCYM, dwa nowe, zafoliowane plastry, można je dzielić na mniejsze części, data do 03.2010 paradiso perduto AVON, PLANET SPA, ŚRÓDZIEMNOMORSKI PEELING DO RĄK Z OLIWKĄ, 75ml, raz użyty Violette_24 LIRENE, MUS SAMOOPALAJĄCY do twarzy i ciała, jasna i ciemna karnacja, w piance, daje dosyć ciemną opaleniznę, co najmniej 50% ze 150ml Soap_bubble POLLENAEVA, PEELING ZJOJOBA I LUKRECJĄ I MASECZKA Z SOJĄ I KWASEM HIALURONOWYM, NOWA, 2 x 7.5ml anarchia OLAY REGENERIST, KREM NA NOC 15ml, nowe, zostało 2szt NIE MA rosablanca KAMILL, żel pod prysznic 50ml, z proteinami mleka Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
AKCESORIA, PRÓBKI, PĘDZLE: PĘDZLE EDM, Long Handled Kabuki, używane przez rok, prane, 2szt ZESTAW KOSMETYCZEK YR, nowy z metkami, Kosmetyczka kuferek, kosmetyczka mała do torebki, lusterko, obcinacz do paznokci, pilniczki KOSMETYCZKA (KOPERTÓWKA) STILA, NOWA PĘDZEL PIXIE, Flat Top, raz wypróbowany i uprany REZERWACJA dinulka OKULARKI ŻELOWE, na opuchliznę powiek (z Twojego Stylu) klamerki do układania włosów gąbeczki od pudrów pacynki do cieni 1szt dla esterie szczoteczka do mycia twarzy Pędzel TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany KOSMETYCZKA MARY KAY, NOWA OKULARY przeciwsłoneczne ZEGAREK WELLA, NOWY, bez baterii, kartonik FILTR BRITA, zapakowany, nieużywany plastikowe etui na pędzel MEGA ZESTAW PRÓBEK (większość już poleciała do wizażanek, proszę pytać): FARMONA, KREM AKTYWNIE WYPEŁNIAJĄCY ZMARSZCZKI, SPF15, izoflawony sojowe, GP4G, liptopeptyd 4D, kwas hialuronowy, witaminy, 2ml, SORAYA, KREM PRZECIWZMARSZCZKOWY, BIO SOLUTION, drożdże, pistacje, minerały, witaminy, proteiny, 2ml, 24szt SORAYA, PRZECIWZMARSZCZKOWY PROGRAM ENZYMATYCZNY, LIFTINGUJĄCY KREM POD OCZY 1.5ml + LIFTINGUJĄCY KREM SPF6 2ml, 21 zestawów BIELENDA, KAWIOR I TRUFLE, KREM NA NOC 35+, 100%NATURALNE ODMŁADZANIE, m.in masło mango i masło kakaowe, 9szt BIELENDA, ZESTAW MLECZKO DO CIAŁA ODMŁADZAJĄCE + WYPEŁNIACZ ZMARSZCZEK SPF10, COLLAGEN + KWAS HIALURONOWY, 1 zestaw FARMONA, MUS DO CIAŁA TUTTI FRUTTI, FIGI & DAKTYLE Z FEROMONAMI MIŁOŚCI, 5ml, 5sz NIVEA, ZESTAW 3 PRÓBEK NADAJĄCY PROMIENY WYGLĄD: PEELING, KREM POD OCZY, KRAM NAWILŻAJĄCY, w sumie 4ml LOGONA, ZESTAW DO SKÓRY WRAŻLIWEJ I SUCHEJ Z ALOESEM: KREM NA DZIEŃ I NA NOC 2 x 1.7ml PRÓBKI POJEDYNCZE: L'OREAL, REVITALIFT, KONTUR TWARZY I SZYJA LOGONA, KREM NA DZIEŃ Z OCZAREM WIRG.DO SKÓRY MIESZANEJ 1.7ml LOGONA, NORDIC, FLUID DO CIAŁA, CRANBERRY & ARGOUSIER, 5ml LOGONA, MANN, AFTERSHAVE BALM, 2ml BIOTHERM, ŻEL-KREM SKIN VIVO, 1ml MESOESTETIC, HYDRA-VITAL FACTOR K, krem po zabiegach, 2ml MESOESTETIC, PANTALLA TOTAL HIDRATANTE, KREM Z FILTRAMI, 2ml MARY KAY, REGENERACJA PO MIKRODERMABRAZJI, 1ml szczotka okragła z włosia dzika iwcia SAMPAR, JOYOUS BODY MILK, CHESTNUT & SHEA BUTTER, 4ml jagabrz pędzel ROSSMANN, FOR YOUR BEAUTY, do cieni, nowy w etui, tylko wypróbowany i uprany esterie pędzel WE-MA, skośny do rozświetlacza, różu iwcia szczotka do włosów drewniana, prostokątna z włosia, troszkę przytarta od samego l ETUI NA PĘDZLE DO MAKIJAŻU, zgrabne, czarne etui, kupiłam razem z zestawem pędzli do cieni, podkładu, różu, w środku gumki na różne wielkości pędzli magnum eżenia w szufladzie, magnum PĘDZLE Z ZESTAWU, WŁOSIE NATURALNE, RĄCZKI DREWNIANE (opis producenta): Pędzel do nakładania cieni do powiek, prosto ścięty. Świetny także do nakładania korektora mineralnego. NIE MA rosablanca Pędzel do nakładania cieni do powiek, skośnie ścięty (kopytko). Świetny do nakładania ciemnego cienia konturującego oko. rezerwacja marczitta Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
miałabym ochote na:
OLAY REGENERIST, KREM NA NOC 9 x 15ml, nowe, LANCOME, Krem na dzień High Resolution Intensive Recovery Krem 15g, NOWY LANCOME, Serum PrImordiale Cell Defense Skin Perfecting 10ml, NOWY zerknij prosze do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373006 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() NC20, ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hejj
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wpadł mi w oko m.in. spray termoochronny, Rigenol i odlewka kolagenu Platinum. Zapraszam do wszystkich 3 wątków. Oprócz kosmetykow mam sporo ubrań XS.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się też szampon TBS
![]() do 100 ml szaponu John Frieda, jadalnych pudrów UD (Lemonade + duża odsypka Caramel) mogłabym dołożyć 1 ml Demeter - Fruit Salad ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
znalazłabyś coś za piątki diora i dwa kremy lancome?
Edytowane przez iwcia74 Czas edycji: 2009-10-15 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Nicole Lemonade czyli Wisniowa Lemoniada tak? Mojego szamponu jest prawie całe 250ml. Wstepnie możemy zaklepać wymianę. Piszę tu bo nie moge połączyc się z twoim linkiem
Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2009-10-15 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() inny link do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=334851
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos u mnie ??podoba mi sie pare rzeczy glownie kompakty maca ... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnei za:
NOUBA, 4-ki, grafit, dwa odcienie fioletu, jasny róż, zużycie widoczne na zdjęciu INGLOT, ZESTAW SZTUCZNYCH RZĘS W KĘPKACH, NOWE INGLOT, KLEJ DO SZTUCZNYCH RZĘS kompakt mac NC25 STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer NGLOT CUTICLE OIL, OLEJEK DO PIELĘGNACJI SKÓREK Z JOJOBA, OLEJEM Z PESTEK MORELI I WIT E, pozostało 3/4 MINI LAKIER YVES ROCHER, LUMINELLE, kolor Mauve Captivant, fiolet opalizujący SORAYA DEMAKIJAŻ SCENICZNY 5 x 50ml OLAY REGENERIST, KREM NA NOC 4*15ml gąbeczki od pudrów PĘDZEL EDM „SKUNKS” do delikatnego stopniowania różu ROSSMANN, FOR YOUR BEAUTY, do cieni, nowy w etui, tylko wypróbowany i uprany
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() mam pare kosmetykow, poza lista mam pare maselek tbs, moge oddac jakies, mam tez cien nouba sypki, ale nie w oryginalnym opakowaniu
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie oddam wszystkie te rzeczy za: - THE BODY SHOP, SZAMPON MIODOWY - ALTER EGO, SLEEK PRO, spray termo ochronny (rozumiem, że nie używany?) - RIGENOL, odżywka-maska - tonik z kwasem hialuronowym - pacynka do cieni i pedzelek ROSSMANN do cieni w etui - kolagen platinum - próbeczka ok 2 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
jakiej długości są najdłuższe rzęsy z zestawu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za paski wybielające szczotkę prostokątną ??
odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.