|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Porządki w kuferku
Na wymianę mam :
- podkład My Secret Colour Creme - zostało 1/3 z 25ml - podkład Miss Sporty Light Energy 01 light - 1/2 z 30ml - tusz Miss Sporty Fabulous Lash Curved Brush - użyty 2 razy - tusz Essence Hypno Gloss 3 in 1 - użyty 4 razy - kredka Essence Long Lasting 10 almost famous - zużycie na foto - korektor Oriflame Visions - 1 perfect light -nowy! - korektor Astor Perfect Stay 001 - zużycie na foto - błyszczyk Rimmel Vinyl lip 145 cosmic - nowy zafoliowany! - szminka Rimmel 279 smooch - zostało trochę - foto - cień potrójny Sensique nr 3-128 (biały, różowy, grafitowy) - użyte 2 razy - cień Hean nr 113 (różowy) - użyty 1 raz - cień potrójny Hean 317 - odcienie brązu i beżu - użyte 1 raz - lakier Timotei Natural Style - super mocno utrwalający - 1/2 z 300ml - farba Garnier 100% Color 366 Rubinowa Czerń Można kusić różnymi rzeczami ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AbsolutelyMolly Czas edycji: 2011-03-25 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Porządki w kuferku
niestety nic mi sie nie przyda...
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- szukam przede wszystkim róży do policzków, ew. perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Może masz jakieś odlewki perfum ? Lub jakieś cienie Inglota ? Próbki filtrów do twarzy, rozświetlacze, BB Creamy ? Nie wiszące, delikatne kolczyki (nie błyskotliwe) ?
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Ewentualnie może masz coś z biochemii ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.