|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
YR, perfumy, BB kremy, filtry, Hollister
NIEAKTUALNE
SZUKAM: - perfumy z górnej półki -nawilżające serum lub krem (tylko nowe na zapas) -kremy YR, ewentualnie maseczki- tylko nowe -perfumy YR- tylko nowe (oprócz COMME UNE EVIDENCE) -BB kremy do jasnej cery o żółtym odcieniu -koszulki polo lub T-shirty HCo lub Abercrombie w rozmiarze L/XL dla męża- ale tylko nowe- w zamian oddam ubrania damskie HCo (też nowe)- proszę pytać, bo nie mam ich w kramiku -sweterki HCo/ Abercrombie damskie M- nowe (w zamian zaoferuję coś ze swoich ciuszków HCo)- Poniżej przykładowe rzeczy. -nowe rzeczy nadające się na prezent (będę trochę wybredna ![]() W zamian oferuję to co w kramikach. Mam sporo nowych ubrań poza wątkiem. Jeśli masz coś z mojej listy pisz czego poszukujesz w zamian, będę szukać ![]() Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-07-16 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: YR, perfumy, BB kremy, filtry, Hollister
Jak wiesz mam ten krem YR
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Dziękuję- szukam tylko miniaturek perfum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nowe ciuszki AF i Asos, ale będą one dostepne dopiero we wrześniu, bo wszystkie paczki mam w UK. Jak chcesz to zajrzyj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może ktoś ma coś z mojej listy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.