|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nowa wish Muci ;) formy na muffinki,mlynek do kawy,bizu,waga,slodzik.. buty 40 i inne
Poszukuje przede wszystkim:
-SUKIENKA NA WESELE ROZM 44/46 - NA DUZY BIUST -blender,mixer z misa,i rozne male agd -PEELINGI CUKROWE DO CIALA STARA MYDLARNIA! -nowa posciel tzn poszewki !! mały laptop.netbook '11 lub większy !! - ODDAM WIELE -słodzik-w płynie,proszku,tabletkach -WSZELKIE nowe owocowe herbaty,przyprawy,kawy -dobrego telefonu komórkowego- bez simlocka lub na orange -kabla do samsunga avili -półfabrykatów do wyrobu biżuterii- srebrnych,kryształów swarovski -produktów do DECOUPAGE - serwetki,kleje,lakiery,kr aki,pedzle,przemdioty do ozdabiania,farby etc -perfum Amor Amor,CKin2u,DKNY delicious blossom,dkny pure,ralph raulen ralph -podkładu Clinique odcien VANILLA -maczka Clinique odcien PEONY -MAC-Paint pot, fluidline, oraz pigment VIOLET,NAKED, -lakiery do paznokci (avon chetnie) i odzywki (nailtek) -nowe szampony,peelingi do ciala i odzywki do włosów -Nowa woda perfumowana - na zapas-avon OUTSPOKEN -nowe podkłady opalone/średnie -sypkie pudry średnio opalone -KRYOLAN fixer spray -Eyelinery w żelu rózne kolory-poza czarnym - chetnie inglot ale niekoniecznie -paletki inglot -nowe SKINOREN, DUAC -ZŁOTA BIZUTERIA !! -pendrive powyżej 8gb -kawiarka! -młynek elektryczny do mielenia kawy -forma na muffinki - teflon lub silikon lub pojedyncze takie ceramiczne !! FOREMKI DO CIASTEK RÓZNE - CHETNIE TELFON,CERKAMIKA , SILIKON! -kawy parzone-mielone i ziarniste -buty 40/41 -mata interaktywna -zabawki z fisher price -bielizna nowa 80d/85d -strój kapielowy jw -gorsety jw -dla mamy nowe kremy +40 -żele i pianki do golenia nowe, tampony, meskie balsamy po goleniu,dezodoranty -wody toaletowej AVON WINDSCAPE - ETUI NA CZYTNIK EBOOKÓW - KINDLE AMAZON !!!! ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- jak ktos cos ma prosze pisac- chcialabym sie po pozbywac wszystkiego co mam na wymianke za rzeczy z wish
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-04-20 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: nowa wish Muci ;) formy na muffinki,mlynek do kawy,bizu,waga,slodzik.. buty 40
ja mam poza watkiem kilka lakierow avon powiedz jaiego koloru szukasz mam min fiolet ,roz ciemny, cielisty, czerwony itp
posiada tez inne lakiery ale juz nie avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowa wish Muci ;) formy na muffinki,mlynek do kawy,bizu,waga,slodzik.. buty 40
ja mam w wątku lakier i cherbate owocową poza wątkiem
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
lakiery - nie perłowe nie brokatowe
matowe,blyszczace,szybkos chnace odcienie fioletu,czerwieni,niebies kiego,bordo
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dosc pilnie szukam-przykładowe foto w zalacznikach!
-KOKILKA CERAMICZNA -dowlone wielkosci -teflonowa forma na muffinki -silikonowa forma na muffinki -odtłuszczone mleko w proszku-mlekovita
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hop
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- szukamm tez lolity le mpickiej edp oddam wiele!
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie mam
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
u mnie sukienka 46 mam miseczkę D/E i była dobra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.